Naam niet weergegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Joren vh

joren vh

17/01/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een klant login voor mijn website.
Het login formulier werkt uitstekend.
Na het inloggen wordt er een session gezet en word je doorgestuurd naar de beveiligde pagina. Werkt allemaal nog goed. Maar als je dan binnen die beveiligde pagina bent wil ik dit weergeven " dit is het beveiligde gedeelte 'klant001' "
( kalant001 staat voor de gebruikersnaam )
Dit eeft hij weer : dit is het beveiligde gedeelte.

Dit is mijn code.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ");
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


Al vast bedankt,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:35:07
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 22:56:00
Quote Anchor link
En waar controleer je of je query wel gelukt is en of hij wel resultaten opgelevert heeft? Dat ontbreekt nu, dus heb je geen idee of er wel degelijk een naam uit de database opgehaald is...
 

17/01/2008 22:56:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling!!!

Bij mysql_query() or trigger_error(mysql_error());
Zetten
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Klopt blanche. Ik heb regel 8 geupdate naar dit :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$gegegevensophalen
= mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") or die(mysql_error());
?>


Maar dit verandert niets.

Edit:

@gijs

Is or die (mysql_error()) ook goed ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Ja, en de controle of er wel resultaten opgehaald zijn? Met anderen woorden, ik mis de functie mysql_num_rows() nog?

Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$sQuery
= "
    SELECT kolom
    FROM tabel
    WHERE kolom = 'waarde'
"
;

if(!$rResult = mysql_query($sQuery))
{

    trigger_error(mysql_error().'<br />In query: '.$sQuery);
}

elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0)
{

    trigger_error('Geen records opgehaald met query: '.$sQuery);
}

else
{
    // Verder met je script
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Nog steeds geen verschil. Krijg nog steeds dit.
"dit is het beveiligde gedeelte"

De code is nu als volgt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") or die(mysql_error());
        $controlegegevens = mysql_num_rows($gegevensophalen);
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


Joren

Edit:

Kan het niet volgens hoe ik het doe ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Dat kan wel. Ik geef alleen maar een opzetje hoe je je query op een nette manier kunt uitvoeren en het resultaat kunt controleren...

In het laatste else statement weet je nu zeker dat 1) je query gelukt is en 2) de query resultaten opgeleverd heeft. Nu kun je dus fijn gaan fetchen en weergeven. In jouw code heb je die twee zekerheden (nog) niet, aangezien je ze niet in een if/else constructie verwerkt.

Verder is een trigger_error() wat netter dan die(). Deze laatste helpt meteen je hele script om zeep en dat is vaak niet wat je wilt...
 
Erik Rijk

Erik Rijk

17/01/2008 23:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
if(isset($_SESSION['login']))
{

    $controlegegevens = "SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."'";
    if(($gegevensophalen = mysql_query($controlegegevens)) !== false)
    {

       if(mysql_num_rows($gegevensophalen) >= 1)
       {

          $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
          echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
       }

       else {
          echo ' geen rechten tot deze pagina';
        }
    }
}

?>


Ben in een goeie bui, volgens mij klopt ie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:18:00
Quote Anchor link
Ik doe nu dit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") ;
            if(!$gegegevensophalen = mysql_query($gegegevensophalen)) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$gegegevensophalen);
            }

            elseif(mysql_num_rows(gegegevensophalen) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$gegegevensophalen);
            }

        else {
        $controlegegevens = mysql_num_rows($gegegevensophalen);
        $row = mysql_fetch_array($gegegevensophalen);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$row['naam'];
        }
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


En daar krijg ik deze foutmelding mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Notice: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Resource id #4' at line 1
in query: in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 10


Dank,
joren
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:20:00
Quote Anchor link
@Erik: ik zou er altijd voor kiezen om een foutmelding te genereren al de query mislukt. Er is niets zo frustrerend als iets niet werkt en je niet te zien krijgt waarom het niet werkt.

Kortom, nog even iets van een trigger_error() met de mysql foutmelding en de query erin.

ps. @Joren: kijk nog even goed naar je code. Die klopt niet. Je gaat een mysql_query() uitvoeren met iets dat al een resultaat van mysql_query(). Dat gaat niet werken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:21:00
Quote Anchor link
$gegegevensophalen = mysql_query ( " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ") ;
if(!$gegegevensophalen = mysql_query($gegegevensophalen)) {

Tja, de bekende problemen met logische namen... Het ene moment is $gegegevensophalen een resultset en het andere moment is $gegegevensophalen een query. Wat dacht je er van om bv. $result en $query te gaan gebruiken? Dan is direct duidelijk wat er nu in de variabele staat!

$gegegevensophalen zegt 10x niks, het is een soort van werkwoord, dus een actie en dus is het een naam voor een functie. Een functie doet iets, een variabele doet niets maar bevat data.

Kortom, ga logische namen verzinnen en toepassen in je systeem. Dan heb je nooit meer last van dit soort zelfgeschreven bugs.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
    //hier ff mysql_query weggehaald.. :) Anders voer je 2x mysql_query uit:)
        $sSql = " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ";
            if(!$rResult = mysql_query($sSql) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$sSql);
            }

            elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$sSql.'
<br/>'
.mysql_error());
            }

        else {
       if(mysql_num_rows($rResult) == 1){
            $aRow = mysql_fetch_array($rResult);
        echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$aRow['naam'];
        }
    }

    else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
    }

?>


En zo dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:24:00
Quote Anchor link
:o ik leg even in de knoop denk ik.

Wat moet ik nou gaan wijzigen aan de code die ik hier boven poste ?

Dank
joren
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:28:00
Quote Anchor link
Kijk nog maar eens naar de laatste reacties van Frank en mij, dan zie je wat je moet wijzigen....

Tipje van de sluier: regel 8, in de code die je eerder postte.
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:28:00
Quote Anchor link
@ Robert. Thx. Nu geeft hij deze notice

Notice: geen records opgehaald met query: Resource id #4 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 14


dank

Joren

Edit:


Ik probeer Robert zijn script uit maar krijg bovenstaande notice.

zie ik wat over het hoofd ?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:30:00
Quote Anchor link
joren schreef op 17.01.2008 23:28:
@ Robert. Thx. Nu geeft hij deze notice

Notice: geen records opgehaald met query: Resource id #4 in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 14


dank

Joren

Edit:


Ik probeer Robert zijn script uit maar krijg bovenstaande notice.

zie ik wat over het hoofd ?



Probeer nu nog eens? Ik denk dat er nog e.e.a. niet klopte.. :)
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:31:00
Quote Anchor link
$gegegevenssql => $query of $sql en voortaan altijd deze namen voor een query/sql gebruiken.

$gegegevensophalen => $result, het betreft een resultset.

$controlegegevens => $iAantal, $iGevonden_records, iets in die geest, het getal (vandaar de i voor Integer) geeft het aantal gevonden records aan in de resultset.

Wanneer je een werkwoord in een naam opneemt, kan dat alleen maar voor een functie. Een functie doet iets, een constante of een variabele doet niets, een werkwoord is dan niet op zijn plaats. Beschrijf altijd het soort data dat in de variabele staat, dat maakt duidelijk wat er in staat. Duhh!

Met het voorvoegstel s, i, a en o kun je aangeven dat het om een string, integer, array of object gaat:
$sNaam, $iHuisnummer, $aMaanden, $oBestelling, etc. etc.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/01/2008 23:35:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 17.01.2008 23:31:
Met het voorvoegstel s, i, a en o kun je aangeven dat het om een string, integer, array of object gaat:
$sNaam, $iHuisnummer, $aMaanden, $oBestelling, etc. etc.
En hier zou je de 'r' voor een resource/result nog aan toe kunnen voegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$rResult
= mysql_query($sQuery);
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/01/2008 23:36:00
Quote Anchor link
@Frank

Zo heb ik het nu ook aangepast in die code. Ik gebruik ook vaak voorvoegsel r voor een Resultset. -> Ik noem ze niet altijd result, maar geef ze vaak namen voor hetgeen waarvoor die query gebruikt wordt. Dit houdt het vaak overzichtelijk en je ziet meteen dat het een resultset betreft :)
 
Frank -

Frank -

17/01/2008 23:38:00
Quote Anchor link
@Blanche: Dat kan, maar ik moet de eerste query nog tegenkomen die geen string is, evenals de eerste resultset die geen resource/resultset is. Vandaar dat ik voor die inhoud simpelweg $query, $result en $row gebruik. Die zijn zó generiek, daar valt verder geen eer aan te behalen.
 
Joren vh

joren vh

17/01/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

include ("config.php");
    if ( isset($_SESSION['login']) ) {
        $sSql = " SELECT * FROM members WHERE naam = '". $_SESSION['login'] ."' ";
            if(!$rResult = mysql_query($sSql)) {
                trigger_error(mysql_error(). '<br /> in query: '.$sSql);
            }

            elseif(mysql_num_rows($rResult) == 0) {
                trigger_error('geen records opgehaald met query: '.$sSql.'<br/>'.mysql_error());
            }

    else {
       if(mysql_num_rows($rResult) == 1){
            $aRow = mysql_fetch_array($rResult);
            echo 'Dit is het beveiligde gedeelte' .$aRow['naam'];
       }

        else {
        echo ' geen rechten tot deze pagina';
        }
    }

?>


Kreeg net nog wat error, deze heb ik even verholpen maar aan deze geraak ik niet uit.


Parse error: parse error, unexpected $end in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\membersysteem\test.php on line 24

Dank voor al jullie hulp ;-)

Joren

Edit:

Robert

je hebt op regel 10 nog een ) vergeten.

Verder moet volgens mij in het begin van het script de 2de if een elseif zijn kan dat ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.