Onderwerpen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jelte

jelte

26/10/2005 19:36:00
Quote Anchor link
ik wil graag weer iets et bouwen ehbben in php kunnen jullie me helpen met een idee.?

1.het moet wel voor noobie zin hoa
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:11:45
 

26/10/2005 19:37:00
Quote Anchor link
email formulier ? tip
mail();
 

26/10/2005 19:39:00
Quote Anchor link
probeer eens een gastenboekje te bouwen met simpele query's etc
 
Jelte

jelte

26/10/2005 19:49:00
Quote Anchor link
dat ehb ik al gedaan:$
 
Jelmer -

Jelmer -

26/10/2005 19:57:00
Quote Anchor link
Probeer iets te maken waar mensen (of jijzelf) wat aan hebben. Dat is goed voor de motivatie tijdens het maken.
Ik bijvoorbeeld ben nu bezig met het maken van een script waarmee je andere scripts makkelijk zou moeten kunnen installeren.

Ik heb bijvoorbeeld nog behoefte aan een plugin-api voor scripts, maar ik denk dat dat niet in de categorie noobie valt.
 
Jelte

jelte

26/10/2005 19:58:00
Quote Anchor link
MAAR WAT HEB IK ZELF NODIG DAN ..:S lol bedankt voord e info..denk het ook niet
 
Jelte

jelte

26/10/2005 20:17:00
Quote Anchor link
iederen mag nogsteeds onderwrrpen posten;)
 

26/10/2005 20:23:00
Quote Anchor link
en zelf al zou je me het ontzeggen, ik doe het toch :p


uhm. uhm. maak een mini-site met een mini-admin systeem
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

26/10/2005 20:33:00
Quote Anchor link
Effies iets wat van m'n hart moet van mijn kant gezien de aandacht die Jeltje wenst.

@ Jeltje : je had jezelf bij me aangemeld voor het volgen van een cursus php echter zoals je op het registratieformulier kon lezen diende je wel je geboortedatum op te geven en hier had je een of ander leuke, lollige kreet neergezet. Dit gaf als gevolg dat je acount bij mij is verwijderd en dus niet werkt.

Dus ben je terdege serieus dan gewoon registreren en kan je daar het basis materiaal en opdrachten volgen en maken!!!
 
Jelte

jelte

26/10/2005 20:40:00
Quote Anchor link
Wahahahha Ubervetjes But..waarom wil ej em bgdatum weten? ... vindt niet erg ofso maak wel nieuwe ..maareom moet dat zo nodig een geboorte datum zit er een minimun leeftijd aan ofso
 
Thijs X

Thijs X

26/10/2005 20:52:00
Quote Anchor link
Hmm wat dacht je van een goeie tuturial voor GD beginners. Werd laatst nog om gevraagt hier op t forum.
Of goeie UBB parser met alles erop en eraan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

26/10/2005 22:07:00
Quote Anchor link
Wat mis je dan aan de UBB parser die hier al bij de scripts staat?
 
Thijs X

Thijs X

26/10/2005 23:04:00
Quote Anchor link
Willem-Jan waar staat hier een UBB parser? Met de zoekfunctie kan ik niks vinde
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 01:56:00
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:07:00
Quote Anchor link
Ah idd je hebt gelijk, maar via de zoekfunctie van PHPHulp is hij niet te vinden maar ik zal eens even bekijken wat daar nog aan mist
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:13:00
Quote Anchor link
Jij ook zo laat nog wakker joh :P
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:17:00
Quote Anchor link
haha altijd :P Kom net tot leven ;)
maar nog wat ideen om die UBB parser van PHPHulp wat uit te breiden:

- Offtopic
- Google
- Screenshot ( Dat je een screenshot van een plaatje kan doen zodat niet hele plaatje erop komt)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:21:00
Quote Anchor link
Thumbnails bedoel je...

Vind ik een goeie...

Offtopic: Als extra optie dan... Lijkt me niet voor iedereen echt nuttig, ik zou het niet willen op mijn forum..

En wat bedoel je met Google?
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:25:00
Quote Anchor link
Ja thumbnails ja.
Ja offtopic gewoon als extra optie voor de mensen die het wel gebruiken ;)

Met google gewoon dat je bijv er is weer een noob die te lui is om zelf op google te zoeken

Spreekt voor zich :P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

27/10/2005 02:33:00
Quote Anchor link
En wat komt er dan tevoorschijn?
De link naar de google functie?

Zie het nut nog steeds niet zo..
 
Thijs X

Thijs X

27/10/2005 02:34:00
Quote Anchor link
Nou misgien iets voor PHP functies?
is_dir
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.