Opvragen afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »
Marcel Veenendaal

Marcel Veenendaal

05/11/2022 19:09:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een scriptje die de juiste afbeelding moet ophalen enkel doet hij het niet.
Kan iemand mij vertellen wat er niet goed gaat? Alvast bedankt

$h = date('H'); //set variable $h to the hour of the day
$d = date('w'); //set variable $d to the day of the week.
$year = date('Y'); //set variable $year to the current year
//G is the date key for hours in 24 format (not 12), with no leading 0s, like 02.
// Adjust 2 hour offset for MST below.
$h = $h+0;


// MONDAY SCHEDULE
if ($d == 1 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 1 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 1 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 1 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 1 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 1 && $h >= 19 && $h < 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 21 && $h < 23) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/winkelwagenshow.png';
else if ($d == 1 && $h >= 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// TUESDAY SCHEDULE
if ($d == 2 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 2 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 2 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 2 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 2 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 2 && $h >= 19 && $h < 20) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/reggearewindontheblock.png';
else if ($d == 2 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudenfoutshow.png';
else if ($d == 2 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// WEDNESDAY SCHEDULE
if ($d == 3 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 3 && $h >= 9 && $h < 11) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/robopwoensdag.png';
else if ($d == 3 && $h >= 11 && $h < 12) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 12 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 3 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/oranjetop30herhaling.png';
else if ($d == 3 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 3 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 3 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 3 && $h >= 19 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// THURSDAY SCHEDULE
if ($d == 4 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 4 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 4 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 4 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 4 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 4 && $h >= 19 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 22 && $h < 23) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/tourguidepodcast.png';
else if ($d == 4 && $h >= 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';


// FRIDAY SCHEDULE
if ($d == 5 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 5 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 5 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 5 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 5 && $h >= 17 && $h < 18) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hadiedave.png';
else if ($d == 5 && $h >= 18 && $h < 20) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 5 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/peterfietsthetweekendin.png';
else if ($d == 5 && $h >= 22) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/2uurwhitelion.png';
else if ($d == 6 && $h < 0) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/2uurwhitelion.png';




// SATURDAY SCHEDULE
if ($d == 6 && $h >= 0 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 6 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/oranjetop30.png';
else if ($d == 6 && $h >= 15 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/radiospektakel.png';
else if ($d == 6 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dejaren70.png';
else if ($d == 6 && $h >= 19 && $h < 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hollandsplein.png';
else if ($d == 6 && $h >= 21) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h < 0) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// Sunday SCHEDULE
else if ($d == 0 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h >= 8 && $h < 10) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/deconnectie.png';
else if ($d == 0 && $h >= 10 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hetradiofestijn.png';
else if ($d == 0 && $h >= 13 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/19toen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 15 && $h < 18) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h >= 17 && $h < 18) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dehitkampioen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 18 && $h < 20) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/klooienmetvanrooijen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/baars&co.png';
else if ($d == 0 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/danceexspress.png';
else if ($d == 1 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/danceexpress.png';
?>





<div class="image-wrapper">
<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $img; ?>
" width="1000" height="300">
</div></div>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 04:26:54
 
Ad Fundum

Ad Fundum

05/11/2022 19:29:23
Quote Anchor link
Een beetje website heeft bescherming tegen ongeautoriseerd gebruik van plaatjes, zoals hotlinking. Waarschijnlijk heb je nog geen permissie van de website eigenaar? Vraag of ze hun webserver kunnen laten meewerken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2022 19:30:14
Quote Anchor link
Ah, een glazen bol topic!
Wat gebeurt er wel?

En kan je de code tussen code tags plaatsen? Alvast bedankt!
Gewijzigd op 05/11/2022 19:32:21 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2022 21:07:29
Quote Anchor link
Ad Fundum op 05/11/2022 19:29:23:
Een beetje website heeft bescherming tegen ongeautoriseerd gebruik van plaatjes, zoals hotlinking. Waarschijnlijk heb je nog geen permissie van de website eigenaar? Vraag of ze hun webserver kunnen laten meewerken.

Daarbij ga je ervan uit dat de data afkomstig is van een externe website/server. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn.


Toevoeging op 05/11/2022 21:08:29:

Dat gezegd hebbende ...

>> Kan iemand mij vertellen wat er niet goed gaat?

@Marcel kun je aangeven wát er niet goed gaat? We hebben namelijk geen glazen bol ;-)
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/11/2022 21:57:18
Quote Anchor link
Zet else if eens aan elkaar : elseif

Toevoeging op 06/11/2022 11:21:18:

Heb e.e.e. wat aangepast zodat je niet oneindige elseif hoef te doen.

Zelf uitbreiden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
<?php
$h
    = date('H'); //set variable $h to the hour of the day
$d    = date('w'); //set variable $d to the day of the week.
$year = date('Y'); //set variable $year to the current year
//G is the date key for hours in 24 format (not 12), with no leading 0s, like 02.
// Adjust 2 hour offset for MST below.

$h   = $h + 0;
$url = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/';
echo $h . ', ' . $d . ', ' . $year . '<br />';

$afbeeldingen = [
    'nons' => 'nonstop.png',
    'eenm' => 'eenmaster.png',
    'gouk' => 'goudkoorts.png',
    'demm' => 'demuziekfabriek.png',
    'midd' => 'middleoftheroad.png',
    'dekk' => 'dekkerradio.png',
    'wink' => 'winkelwagenshow.png',
    'regg' => 'reggearewindontheblock.png',
    'gouf' => 'goudenfoutshow.png',
    'robo' => 'robopwoensdag.png',
    'orah' => 'oranjetop30herhaling.png',
    'tour' => 'tourguidepodcast.png',
    'hadi' => 'hadiedave.png',
    'pete' => 'peterfietsthetweekendin.png',
    'uurw' => '2uurwhitelion.png',
    'holl' => 'hollandsplein',
    'deja' => 'dejaren70',
    'radi' => 'radiospektakel',
    'orat' => 'oranjetop30',
    'deco' => 'deconnectie.png',
    'hetr' => 'hetradiofestijn.png',
    'toen' => '19toen.png',
    'dehi' => 'dehitkampioen.png',
    'kloo' => 'klooienmetvanrooijen.png',
    'baar' => 'baars&co.png',
    'danc' => 'danceexspress.png',
];


$afbeeldingen_sort = [
    'toen' => '19toen.png',
    'uurw' => '2uurwhitelion.png',
    'baar' => 'baars&co.png',
    'danc' => 'danceexspress.png',
    'deco' => 'deconnectie.png',
    'dehi' => 'dehitkampioen.png',
    'deja' => 'dejaren70.png',
    'dekk' => 'dekkerradio.png',
    'demm' => 'demuziekfabriek.png',
    'eenm' => 'eenmaster.png',
    'gouf' => 'goudenfoutshow.png',
    'gouk' => 'goudkoorts.png',
    'hadi' => 'hadiedave.png',
    'hetr' => 'hetradiofestijn.png',
    'holl' => 'hollandsplein.png',
    'kloo' => 'klooienmetvanrooijen.png',
    'midd' => 'middleoftheroad.png',
    'nons' => 'nonstop.png',
    'orat' => 'oranjetop30.png',
    'orah' => 'oranjetop30herhaling.png',
    'pete' => 'peterfietsthetweekendin.png',
    'radi' => 'radiospektakel.png',
    'regg' => 'reggearewindontheblock.png',
    'robo' => 'robopwoensdag.png',
    'tour' => 'tourguidepodcast.png',
    'wink' => 'winkelwagenshow.png',
];


echo '<pre>' . print_r( $afbeeldingen, TRUE ) . '</pre>';

echo '<pre>' . print_r( $afbeeldingen_sort, TRUE ) . '</pre>';

$nons = $afbeeldingen['nons'];

$schema = [
    '0' => [
        '22' => 'danc',
        '20' => 'baar',
        '18' => 'kloo',
        '17' => 'dehi',
        '15' => 'nons',
        '13' => 'toen',
        '10' => 'hetr'
    ],
    '1' => [
        '23' => 'nons',
        '21' => 'wink',
        '19' => 'nons',
        '17' => 'dekk',
        '16' => 'midd',
        '15' => 'nons',
        '14' => 'demu',
        '13' => 'gouk',
        '9'  => 'nons',
        '8'  => 'eenm',
        '0'  => 'nons',
        ],

    '2' => [],
    '3' => [],
    '4' => [],
    '5' => [],
    '6' => [],
];


echo '<pre>' . print_r( $schema, TRUE ) . '</pre>';

//echo '<p>' . $schema[$d][$h] . ' | ' . $afbeeldingen[$schema[$d][$h]] . '</p>';
$tijdblokken = $schema[$d];
$img = $nons;
foreach ( $tijdblokken as $tijd => $afbeelding ):
    if ( $h >= $tijd):
        $img = $afbeeldingen[$afbeelding];
    endif;

endforeach;
?>


<figure style="margin: 0px; max-width: 1000px; background: ivory; text-align: center;">
    <img src = "<?php echo $url . $img; ?>" style = "width: 100%;" />
    <figcaption style="padding: 0.500em;">De huidige uitzending</figcaption>
</figure>

<hr />

<div class="image-wrapper">
    <img src = "<?php echo $url . $img; ?>" style = "max-width: 1000px;" />
</div>


Toevoeging op 06/11/2022 11:35:45:

Aanvulling.
Na regel 112 toevoegen :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
break;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2022 22:16:40
Quote Anchor link
Lekker bezig A.S. :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.