Opvragen afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »
Marcel Veenendaal

Marcel Veenendaal

05/11/2022 19:09:25
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een scriptje die de juiste afbeelding moet ophalen enkel doet hij het niet.
Kan iemand mij vertellen wat er niet goed gaat? Alvast bedankt

$h = date('H'); //set variable $h to the hour of the day
$d = date('w'); //set variable $d to the day of the week.
$year = date('Y'); //set variable $year to the current year
//G is the date key for hours in 24 format (not 12), with no leading 0s, like 02.
// Adjust 2 hour offset for MST below.
$h = $h+0;


// MONDAY SCHEDULE
if ($d == 1 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 1 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 1 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 1 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 1 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 1 && $h >= 19 && $h < 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 1 && $h >= 21 && $h < 23) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/winkelwagenshow.png';
else if ($d == 1 && $h >= 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// TUESDAY SCHEDULE
if ($d == 2 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 2 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 2 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 2 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 2 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 2 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 2 && $h >= 19 && $h < 20) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/reggearewindontheblock.png';
else if ($d == 2 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudenfoutshow.png';
else if ($d == 2 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// WEDNESDAY SCHEDULE
if ($d == 3 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 3 && $h >= 9 && $h < 11) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/robopwoensdag.png';
else if ($d == 3 && $h >= 11 && $h < 12) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 12 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 3 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/oranjetop30herhaling.png';
else if ($d == 3 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 3 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 3 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 3 && $h >= 19 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 3 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// THURSDAY SCHEDULE
if ($d == 4 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 4 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 4 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 4 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 4 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 4 && $h >= 19 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 4 && $h >= 22 && $h < 23) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/tourguidepodcast.png';
else if ($d == 4 && $h >= 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';


// FRIDAY SCHEDULE
if ($d == 5 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 8 && $h < 9) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/eenmaster.png';
else if ($d == 5 && $h >= 9 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 13 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/goudkoorts.png';
else if ($d == 5 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/demuziekfabriek.png';
else if ($d == 5 && $h >= 15 && $h < 16) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 5 && $h >= 16 && $h < 17) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/middleoftheroad.png';
else if ($d == 5 && $h >= 17 && $h < 18) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hadiedave.png';
else if ($d == 5 && $h >= 18 && $h < 20) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dekkerradio.png';
else if ($d == 5 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/peterfietsthetweekendin.png';
else if ($d == 5 && $h >= 22) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/2uurwhitelion.png';
else if ($d == 6 && $h < 0) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/2uurwhitelion.png';




// SATURDAY SCHEDULE
if ($d == 6 && $h >= 0 && $h < 14) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 6 && $h >= 14 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/oranjetop30.png';
else if ($d == 6 && $h >= 15 && $h < 17) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/radiospektakel.png';
else if ($d == 6 && $h >= 17 && $h < 19) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dejaren70.png';
else if ($d == 6 && $h >= 19 && $h < 21) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hollandsplein.png';
else if ($d == 6 && $h >= 21) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h < 0) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';

// Sunday SCHEDULE
else if ($d == 0 && $h >= 0 && $h < 8) $img = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h >= 8 && $h < 10) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/deconnectie.png';
else if ($d == 0 && $h >= 10 && $h < 13) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/hetradiofestijn.png';
else if ($d == 0 && $h >= 13 && $h < 15) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/19toen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 15 && $h < 18) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/nonstop.png';
else if ($d == 0 && $h >= 17 && $h < 18) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/dehitkampioen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 18 && $h < 20) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/klooienmetvanrooijen.png';
else if ($d == 0 && $h >= 20 && $h < 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/baars&co.png';
else if ($d == 0 && $h >= 22) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/danceexspress.png';
else if ($d == 1 && $h < 0) $img = 'https://hitradiocentraalfm.nl/assets/images/danceexpress.png';
?>





<div class="image-wrapper">
<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $img; ?>
" width="1000" height="300">
</div></div>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:45:36
 
Ad Fundum

Ad Fundum

05/11/2022 19:29:23
Quote Anchor link
Een beetje website heeft bescherming tegen ongeautoriseerd gebruik van plaatjes, zoals hotlinking. Waarschijnlijk heb je nog geen permissie van de website eigenaar? Vraag of ze hun webserver kunnen laten meewerken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2022 19:30:14
Quote Anchor link
Ah, een glazen bol topic!
Wat gebeurt er wel?

En kan je de code tussen code tags plaatsen? Alvast bedankt!
Gewijzigd op 05/11/2022 19:32:21 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/11/2022 21:07:29
Quote Anchor link
Ad Fundum op 05/11/2022 19:29:23:
Een beetje website heeft bescherming tegen ongeautoriseerd gebruik van plaatjes, zoals hotlinking. Waarschijnlijk heb je nog geen permissie van de website eigenaar? Vraag of ze hun webserver kunnen laten meewerken.

Daarbij ga je ervan uit dat de data afkomstig is van een externe website/server. Dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn.


Toevoeging op 05/11/2022 21:08:29:

Dat gezegd hebbende ...

>> Kan iemand mij vertellen wat er niet goed gaat?

@Marcel kun je aangeven wát er niet goed gaat? We hebben namelijk geen glazen bol ;-)
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

05/11/2022 21:57:18
Quote Anchor link
Zet else if eens aan elkaar : elseif

Toevoeging op 06/11/2022 11:21:18:

Heb e.e.e. wat aangepast zodat je niet oneindige elseif hoef te doen.

Zelf uitbreiden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
<?php
$h
    = date('H'); //set variable $h to the hour of the day
$d    = date('w'); //set variable $d to the day of the week.
$year = date('Y'); //set variable $year to the current year
//G is the date key for hours in 24 format (not 12), with no leading 0s, like 02.
// Adjust 2 hour offset for MST below.

$h   = $h + 0;
$url = 'https://www.hitradiocentraalfm.nl/assets/images/';
echo $h . ', ' . $d . ', ' . $year . '<br />';

$afbeeldingen = [
    'nons' => 'nonstop.png',
    'eenm' => 'eenmaster.png',
    'gouk' => 'goudkoorts.png',
    'demm' => 'demuziekfabriek.png',
    'midd' => 'middleoftheroad.png',
    'dekk' => 'dekkerradio.png',
    'wink' => 'winkelwagenshow.png',
    'regg' => 'reggearewindontheblock.png',
    'gouf' => 'goudenfoutshow.png',
    'robo' => 'robopwoensdag.png',
    'orah' => 'oranjetop30herhaling.png',
    'tour' => 'tourguidepodcast.png',
    'hadi' => 'hadiedave.png',
    'pete' => 'peterfietsthetweekendin.png',
    'uurw' => '2uurwhitelion.png',
    'holl' => 'hollandsplein',
    'deja' => 'dejaren70',
    'radi' => 'radiospektakel',
    'orat' => 'oranjetop30',
    'deco' => 'deconnectie.png',
    'hetr' => 'hetradiofestijn.png',
    'toen' => '19toen.png',
    'dehi' => 'dehitkampioen.png',
    'kloo' => 'klooienmetvanrooijen.png',
    'baar' => 'baars&co.png',
    'danc' => 'danceexspress.png',
];


$afbeeldingen_sort = [
    'toen' => '19toen.png',
    'uurw' => '2uurwhitelion.png',
    'baar' => 'baars&co.png',
    'danc' => 'danceexspress.png',
    'deco' => 'deconnectie.png',
    'dehi' => 'dehitkampioen.png',
    'deja' => 'dejaren70.png',
    'dekk' => 'dekkerradio.png',
    'demm' => 'demuziekfabriek.png',
    'eenm' => 'eenmaster.png',
    'gouf' => 'goudenfoutshow.png',
    'gouk' => 'goudkoorts.png',
    'hadi' => 'hadiedave.png',
    'hetr' => 'hetradiofestijn.png',
    'holl' => 'hollandsplein.png',
    'kloo' => 'klooienmetvanrooijen.png',
    'midd' => 'middleoftheroad.png',
    'nons' => 'nonstop.png',
    'orat' => 'oranjetop30.png',
    'orah' => 'oranjetop30herhaling.png',
    'pete' => 'peterfietsthetweekendin.png',
    'radi' => 'radiospektakel.png',
    'regg' => 'reggearewindontheblock.png',
    'robo' => 'robopwoensdag.png',
    'tour' => 'tourguidepodcast.png',
    'wink' => 'winkelwagenshow.png',
];


echo '<pre>' . print_r( $afbeeldingen, TRUE ) . '</pre>';

echo '<pre>' . print_r( $afbeeldingen_sort, TRUE ) . '</pre>';

$nons = $afbeeldingen['nons'];

$schema = [
    '0' => [
        '22' => 'danc',
        '20' => 'baar',
        '18' => 'kloo',
        '17' => 'dehi',
        '15' => 'nons',
        '13' => 'toen',
        '10' => 'hetr'
    ],
    '1' => [
        '23' => 'nons',
        '21' => 'wink',
        '19' => 'nons',
        '17' => 'dekk',
        '16' => 'midd',
        '15' => 'nons',
        '14' => 'demu',
        '13' => 'gouk',
        '9'  => 'nons',
        '8'  => 'eenm',
        '0'  => 'nons',
        ],

    '2' => [],
    '3' => [],
    '4' => [],
    '5' => [],
    '6' => [],
];


echo '<pre>' . print_r( $schema, TRUE ) . '</pre>';

//echo '<p>' . $schema[$d][$h] . ' | ' . $afbeeldingen[$schema[$d][$h]] . '</p>';
$tijdblokken = $schema[$d];
$img = $nons;
foreach ( $tijdblokken as $tijd => $afbeelding ):
    if ( $h >= $tijd):
        $img = $afbeeldingen[$afbeelding];
    endif;

endforeach;
?>


<figure style="margin: 0px; max-width: 1000px; background: ivory; text-align: center;">
    <img src = "<?php echo $url . $img; ?>" style = "width: 100%;" />
    <figcaption style="padding: 0.500em;">De huidige uitzending</figcaption>
</figure>

<hr />

<div class="image-wrapper">
    <img src = "<?php echo $url . $img; ?>" style = "max-width: 1000px;" />
</div>


Toevoeging op 06/11/2022 11:35:45:

Aanvulling.
Na regel 112 toevoegen :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
break;
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/11/2022 22:16:40
Quote Anchor link
Lekker bezig A.S. :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.