[Review]sitebeta

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Wouter K

Wouter K

02/02/2008 21:21:00
Quote Anchor link
Hey,.
Na mijn vorige review heb ik heel wat comment gehad.
Ik ben hierna druk aan de slag gegaan en heb iets nieuw getimmerd.
Ik hoop dat jullie hem goed vinden en positief gaan beroordelen. ;)

voor de klikkers natuurlijk ook een link.
klik
nu voor degene die het vorige niet hebben gezien ook een klik
Klik voor de oude


Ik hoop op veel succes
Tyvm.
Wouter
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:36:48
 
W W

W W

02/02/2008 21:28:00
Quote Anchor link
Euh? Iframes? "Met Vriendelijke Groeten Het DesignWouter team <> Halo, Ik ben Wouter. Ik ben 14 jaar jong"

Kijk svp je Nederlands een beetje na.
Pimp je CSS zoals:

img
{
border: 0px;
}

En een beetje margin/padding hier en daar kan geen kwaad :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 21:32:00
Quote Anchor link
@Pepijn. De oude site is met iframe, Ik heb die ook niet gemaakt. :s ...

Ja, ik heb een team. Maar omdat ik de grootste leiding heb vernoem ik nu NOG enkel mezelf tot de rest van het team meewerkt..

Ja ik zal nog even die border eruit halen.
Margin , Padding ? waar bevind zich het probleem volgens jou ,?
 
W W

W W

02/02/2008 21:33:00
Quote Anchor link
padding margin? Check je footer, je contact pagina. en je portfolio pagina.
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 21:35:00
Quote Anchor link
footer is zoals hij moet.
tenzij je in IE zit te kijken daar is het wat korter op mekaar gedrukt.
 
W W

W W

02/02/2008 21:36:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 02.02.2008 21:35:
footer is zoals hij moet.
tenzij je in IE zit te kijken daar is het wat korter op mekaar gedrukt.


IE7. Doe er wat aan zou ik zeggen :)
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 21:37:00
Quote Anchor link
Ik heb het nog wat aangepast. Ie+7 Is slecht. Nogtans gebruik ik een Hack. Maar die werkt blijkbaar niet :(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Saai...

Tekst in de header is te klein voor de afbeelding. Lettertype dat je gebruikt zou ik wijzigen naar bijvoorbeeld verdana oid. Verder is je site erg smal en zou ik ook nog eens naar je kleurgebruik kijken.

Die grijze achtergrond is nu veel te overheersend waardoor je site 1 saai geheel wordt...

ps. Het is al gezegd, maar nog eens herhalen kan geen kwaad denk ik: padding!! Zorg dat de tekst los komt van de randen, dit ziet er niet echt netjes uit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
W W

W W

02/02/2008 21:40:00
Quote Anchor link
meh, ik kan niet echt begrijpen dat een beetje css (padding/margin) problemen kan veroorzaken met verschillende browsers. gooi er anders een divje of span overheen.
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 21:41:00
Quote Anchor link
@ Blanche : Suggestie's voor de kleuren ?.
Grijs + Half wit + blauw.
Het lettertype is textbruchet of hoe het ook noemt.

@Pepijn : ja in IE maakt dat super veel !.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 21:44:00
Quote Anchor link
Ga eens op internet op zoek naar wat kleurenschema's. Loop er gewoon een zooi af tot je een mooi schema tegenkomt en gebruik vervolgens die kleuren in je website.

Verder weet ik niet welke browser je gebruikt om te testen, maar zowel in firefox als safari zit alles ontzettend op elkaar gedrukt.

Om nog even verder te gaan over je header: wat heeft die te maken met het onderwerp van je website? Gaat je website over wolken, het weer, of wat? Volgens mij niet...
 
W W

W W

02/02/2008 21:44:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 02.02.2008 21:41:
@Pepijn : ja in IE maakt dat super veel !.


Maar het is aan jouw omdat dus op te lossen!

En, ik ben ook heel slecht met kleuren gebruik. Ik ben sowieso slecht in designen. Misschien kan dit tooltje je wat meer op weghelpen.

En wat Blanche ook al zegt, je header. Die gaat natuurlijk nergens over toch?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 21:47:00
Quote Anchor link
Ja , pepijn lees eens wat ik schrijf. Ik maakte al een hack maar die neemt hij blijkbaar niet :s.. Aan jou dus uit te leggen aan wat het scheelt niet ?.


Ik test en werk altijd in FF2.00.8(of kort gezegt altijd de nieuwste versie).
Ja die wolken, dat blijven wolken niet ?. Neen , maar wat is rustgevend, vrolijk, en mooi. Wat een bezoeker treft. ?

Ik kom zo niet direct op een afb(naam) Die me aanspreekt.
Ik zal nog eens zoeken.

Verder nog comment ?
 
W W

W W

02/02/2008 21:50:00
Quote Anchor link
zijn rustgevend en vrolijk geen tegenpolen? Anyway, ik vind wolken niet echt vrolijk. En in 1 browser kijken of het werkt is het halve werk.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Quote:
Neen , maar wat is rustgevend, vrolijk, en mooi. Wat een bezoeker treft. ?
Zeer toepasselijk voor een website als www.ikzoekrust.nl, maar niet voor een designer. Wie zegt verder dat je header een bestaande afbeelding moet zijn, een beetje designer ontwerpt zijn eigen header lijkt me?

Verder moet je proberen het gebruik van CSS hacks zoveel mogelijk uit te stellen. In de layout die je nu gebruikt is het zeer onwaarschijnlijk dat je CSS hacks nodig hebt. Dit kun je gewoon helemaal crossbrowser krijgen zonder een enkele hack toe te passen.
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 21:52:00
Quote Anchor link
Ik heb Ie 7 bekeken, Maar lees nu eens echt wat er staat voor jou speciaal in caps alleen voor jou.

MIJN IE HACKS NEEMT DE BROWSER NIET ! KAN IK ER DAN AANDOEN ?.
Help dan ipv 5x dezelfde opmerking te maken. dank u.!


Edit:

Een edit na blanche post.
Ik kan niet ontwerpen daarvoor heb ik mensen.
Ik hoef niet direct iets speciaal, heb je soms tips ?.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
W W

W W

02/02/2008 22:01:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 02.02.2008 21:52:
MIJN IE HACKS NEEMT DE BROWSER NIET ! KAN IK ER DAN AANDOEN ?.
Help dan ipv 5x dezelfde opmerking te maken. dank u.!


Laat mij het dan ook niet reviewen als hij niet af is!! Maak eerst eens iets af voordat je mijn tijd verspilt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door W W
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 22:06:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik kan niet ontwerpen daarvoor heb ik mensen.
Laat die mensen dan iets goeds in elkaar zetten waar je geen CSS hacks voor nodig hebt, of ga zelf CSS leren en ontwerp je layout zelf...

Alvast 1 tip: sloopt die 'divtussen' (2x) eruit. Dat is iets dat je gewoon oplost door de andere divs een beetje margin te geven.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

02/02/2008 22:08:00
Quote Anchor link
Meen je dit serieus? Ik vind je site ultra lelijk, alleen al het lettertype. En als je serieus genomen wilt worden door (toekomstige) klanten, moet je toch echt een domeinnaam kopen, dit staat zo onprofessioneel met die reclame. En je portfolio stelt ook niet veel voor, echt alles is lelijk..
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Neej , je begrijpt het woord ontwerp niet. Dat is de persoon die uittekend en daarom niet maken.
Divtussen. Dus als ik die weghaal en dan mijn content een
Margin-top en margin-bottom meegeef is hij denk je cross ?.

Note: pietjepek stuurde deze email op 02-02-2008 om 22:13. Het IP adres van pietjepek is: 88.5.170.75
Het hostadres van pietjepek is: 75.Red-88-5-170.staticIP.rima-tde.net

vind je nu echt de laaste allemaal lelijk de laatste 2 ?. en dat zonder photoshop.
Jouw portfolio trekt ook op niks. zo met plakband gedoe bah.!

er zijn een paar lelijke en dat geef ik eerlijk toe !.
maar er zijn ook wat beauty's bij !.

Grtz
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Of het daarmee crossbrowser zal worden betwijfel ik. Ik zeg alleen maar dat die twee divs compleet nutteloos zijn...
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.