W3C validator doet vreemd.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »
Tobias

Tobias

16/01/2005 12:43:00
Quote Anchor link
Ik heb deze code losgelaten op de W3C validator, maar ik krijg steeds twee rare fouten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet">
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table>

1: Hij zegt dat ik met head en body moet werken, maar als ik dat doe zegt ie dat ik <head> niet goed afsluit, en dat ik <link> niet in <head> mag hebben.

2: Hij zegt dat ik mn <table> niet in <body> mag hebben, maar waar mag ie dan wel?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:17:33
 
DaeDaluz

DaeDaluz

16/01/2005 12:48:00
Quote Anchor link
waar staat <body> ? ws heb je het fout gelezen ofsow, paste de echte fout is ipv een vertaling :)
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 12:54:00
Quote Anchor link
Nu heb ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

<head><link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></head>
<body>
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table></body>

Nu krijg ik de error:
Line 4, column 70: end tag for "HEAD" which is not finished

...css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 

16/01/2005 14:14:00
Quote Anchor link
Probeer eens:
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />
of
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></link>
Je werkt in XHTML dus ALLE moet je afsluiten
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/01/2005 14:17:00
Quote Anchor link
Moet je niet met <html> beginnen?
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 14:47:00
Quote Anchor link
@webmakerij: Dan krijg ik dit:
#

Line 4, column 65: character data is not allowed here

...ype="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" /></head>

You have used character data somewhere it is not permitted to appear. Mistakes that can cause this error include putting text directly in the body of the document without wrapping it in a container element (such as a <p>aragraph</p>) or forgetting to quote an attribute value (where characters such as "%" and "/" are common, but cannot appear without surrounding quotes).

Line 4, column 72: end tag for "HEAD" which is not finished

... href="meccano.css" rel="stylesheet" /></head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
Gewijzigd op 16/01/2005 14:47:00 door Tobias
 

16/01/2005 14:49:00
Quote Anchor link
Probeer deze is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />
</head>
<body>
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table></body> </html>
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 20:26:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik dit:
#

Line 5, column 59: character data is not allowed here

<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />

You have used character data somewhere it is not permitted to appear. Mistakes that can cause this error include putting text directly in the body of the document without wrapping it in a container element (such as a <p>aragraph</p>) or forgetting to quote an attribute value (where characters such as "%" and "/" are common, but cannot appear without surrounding quotes).

&#9993;
#

Line 6, column 6: end tag for "HEAD" which is not finished

</head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 
B a s
Beheerder

B a s

16/01/2005 21:14:00
Quote Anchor link
dit is niet strict css maar traditioneel he? dus dat <link ... /> klopt dan vlgns mij niet..
 
De VeeWee

de VeeWee

16/01/2005 21:31:00
Quote Anchor link
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="meccano.css"> --> moet niet afgesloten omdat het HTML4 is. Enkel bij XHTML moet je afsluiten
zo krijg ik geen error
Gewijzigd op 16/01/2005 21:40:00 door de VeeWee
 
John de Boer

John de Boer

16/01/2005 22:55:00
Quote Anchor link
Master-Disaster:
Moet je niet met <html> beginnen?


Hangt er vanaf wat je DOCTYPE is.
Als je
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
gebruikt valideert ie als HTML 4.01 (Strict)

gebruik je
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
valideert ie als XHTML 1.0 Strict
en dan moet je de (x)html-tag zo hebben:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

XHTML is hoofdletter-gevoelig!
 
Tobias

Tobias

17/01/2005 17:26:00
Quote Anchor link
Nu heb ik de / van <link> weggehaald en krijg ik dit:
Line 6, column 6: end tag for "HEAD" which is not finished

</head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 

17/01/2005 17:41:00
Quote Anchor link
Oke heb de fout denk ik gevonden.
Je gebruikt de verkeerde DOCTYPE.

Hier zeg je XHTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

Maar vervolgens
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Maar er is van voor XHTML:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
Of alleen:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
voor HTML
 
Tobias

Tobias

19/01/2005 17:28:00
Quote Anchor link
Dus jij denkt dat het eraan ligt dat ik eerst xml, dan html specificeer.
Zou goed kunnen, maar hoe moet ik anders de encoding duidelijk maken??
 

19/01/2005 19:47:00
Quote Anchor link
nou door te kiezen tussen HTML of XHTML dus:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
of
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
 
Tobias

Tobias

20/01/2005 07:38:00
Quote Anchor link
Ik bedoel de character encoding (utf-8)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.