W3C validator doet vreemd.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »
Tobias

Tobias

16/01/2005 12:43:00
Quote Anchor link
Ik heb deze code losgelaten op de W3C validator, maar ik krijg steeds twee rare fouten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet">
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table>

1: Hij zegt dat ik met head en body moet werken, maar als ik dat doe zegt ie dat ik <head> niet goed afsluit, en dat ik <link> niet in <head> mag hebben.

2: Hij zegt dat ik mn <table> niet in <body> mag hebben, maar waar mag ie dan wel?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:04:23
 
DaeDaluz

DaeDaluz

16/01/2005 12:48:00
Quote Anchor link
waar staat <body> ? ws heb je het fout gelezen ofsow, paste de echte fout is ipv een vertaling :)
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 12:54:00
Quote Anchor link
Nu heb ik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

<head><link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></head>
<body>
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table></body>

Nu krijg ik de error:
Line 4, column 70: end tag for "HEAD" which is not finished

...css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 

16/01/2005 14:14:00
Quote Anchor link
Probeer eens:
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />
of
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet"></link>
Je werkt in XHTML dus ALLE moet je afsluiten
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

16/01/2005 14:17:00
Quote Anchor link
Moet je niet met <html> beginnen?
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 14:47:00
Quote Anchor link
@webmakerij: Dan krijg ik dit:
#

Line 4, column 65: character data is not allowed here

...ype="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" /></head>

You have used character data somewhere it is not permitted to appear. Mistakes that can cause this error include putting text directly in the body of the document without wrapping it in a container element (such as a <p>aragraph</p>) or forgetting to quote an attribute value (where characters such as "%" and "/" are common, but cannot appear without surrounding quotes).

Line 4, column 72: end tag for "HEAD" which is not finished

... href="meccano.css" rel="stylesheet" /></head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
Gewijzigd op 16/01/2005 14:47:00 door Tobias
 

16/01/2005 14:49:00
Quote Anchor link
Probeer deze is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />
</head>
<body>
<table border="0" class="tablecontent" cellspacing="0" cellpadding="6" align="center"><tr>
<td colspan="10" height="15%">
<table border="1" width="100%" cellspacing="0" class="tablecontent"><tr><td bgcolor="darkred">
<center><h1>Meccano</h1></center></td></tr></table></td></tr>
<tr><td width="17%"><table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Menuhead}}</div></center></td></tr><tr>
<td bgcolor="lightgrey">{{Menulinks}}</td></tr></table>
</td><td width="80%">
<table border=1 class="tablecontent" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"><tr>
<td bgcolor="darkred"><center><div class="tablehead">{{Title}}</div>
</center></td></tr><tr><td bgcolor="lightgrey">{{Content}}</td></tr></table>
</td><tr><td colspan="10">
<table class="tablecontent" border="1" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr><td bgcolor="darkred"><center><div class="toetersenbellen">
Laatste wijziging: {{Laatstewijziging}}
| {{Contactlink}} | {{Laadtijd}} Sec.
| {{Disclaimerlink}}
| Vandaag: {{Vandaag}}</div></center></td></tr></table>
</td></tr></table></body> </html>
 
Tobias

Tobias

16/01/2005 20:26:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik dit:
#

Line 5, column 59: character data is not allowed here

<link type="text/css" href="meccano.css" rel="stylesheet" />

You have used character data somewhere it is not permitted to appear. Mistakes that can cause this error include putting text directly in the body of the document without wrapping it in a container element (such as a <p>aragraph</p>) or forgetting to quote an attribute value (where characters such as "%" and "/" are common, but cannot appear without surrounding quotes).

&#9993;
#

Line 6, column 6: end tag for "HEAD" which is not finished

</head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 
B a s
Beheerder

B a s

16/01/2005 21:14:00
Quote Anchor link
dit is niet strict css maar traditioneel he? dus dat <link ... /> klopt dan vlgns mij niet..
 
De VeeWee

de VeeWee

16/01/2005 21:31:00
Quote Anchor link
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="meccano.css"> --> moet niet afgesloten omdat het HTML4 is. Enkel bij XHTML moet je afsluiten
zo krijg ik geen error
Gewijzigd op 16/01/2005 21:40:00 door de VeeWee
 
John de Boer

John de Boer

16/01/2005 22:55:00
Quote Anchor link
Master-Disaster:
Moet je niet met <html> beginnen?


Hangt er vanaf wat je DOCTYPE is.
Als je
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
gebruikt valideert ie als HTML 4.01 (Strict)

gebruik je
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
valideert ie als XHTML 1.0 Strict
en dan moet je de (x)html-tag zo hebben:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

XHTML is hoofdletter-gevoelig!
 
Tobias

Tobias

17/01/2005 17:26:00
Quote Anchor link
Nu heb ik de / van <link> weggehaald en krijg ik dit:
Line 6, column 6: end tag for "HEAD" which is not finished

</head>

Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example <p><em>...</p> is not acceptable, as <em> must be closed before <p>. Acceptable nesting is: <p><em>...</em></p>

Another possibility is that you used an element (e.g. 'ul') which requires a child element (e.g. 'li') that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete.
 

17/01/2005 17:41:00
Quote Anchor link
Oke heb de fout denk ik gevonden.
Je gebruikt de verkeerde DOCTYPE.

Hier zeg je XHTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

Maar vervolgens
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Maar er is van voor XHTML:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
Of alleen:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
voor HTML
 
Tobias

Tobias

19/01/2005 17:28:00
Quote Anchor link
Dus jij denkt dat het eraan ligt dat ik eerst xml, dan html specificeer.
Zou goed kunnen, maar hoe moet ik anders de encoding duidelijk maken??
 

19/01/2005 19:47:00
Quote Anchor link
nou door te kiezen tussen HTML of XHTML dus:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
of
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
 
Tobias

Tobias

20/01/2005 07:38:00
Quote Anchor link
Ik bedoel de character encoding (utf-8)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.