WW veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 15:37:42
Quote Anchor link
Iemand die ik ken heeft nu mijn wachtwoorden md5 gemaakt.
Dus dat is geregeld.
Maar nog steeds: Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!
Gewijzigd op 21/02/2012 15:38:14 door Stan Kiggen
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 11:13:19
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 15:41:21
Quote Anchor link
Echo die twee wachtwoorden die je met elkaar vergelijkt eens.
Misschien zijn ze wel niet gelijk.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 15:47:03
Quote Anchor link
Er zit een fout in $correctpass want oldpass echoo'd hij gewoon maar bij de correctpass krijg ik niets te zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 15:50:14
Quote Anchor link
En waar komt $correctpass vandaan?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 15:53:01
Quote Anchor link
Hee ik was nog eens wat aan het zoeken en in mijn code staat zo:
Quote:
$query = "SELECT WW FROM Leerlingen WHERE Llnr = '".$username."'";

Dit wordt gebruikt bij het vormen van $correctpass en sluit hij nu niet de aanhalingstekens te vroeg? (voor .$username staat weer " en deze staat ook bij begin van de $query) Hoe zou ik dit anders kunnen formuleren?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 15:59:19
Quote Anchor link
Nee, die is goed zo. Maar ik zie nog geen $correctpass.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:01:04
Quote Anchor link
In regel 47 tot 52 wordt hij gevormd (In script 1)
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 16:07:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$query
= "SELECT WW FROM Leerlingen WHERE Llnr = '".$username."'"; //Dit moet je ff aanpassen naargelang de structuur van je database ($username) moet je zelf nog declareren, geen idee hoe je overige scripts zijn opgebouw
$result = mysql_query($query);
$row = mysql_fetch_assoc($result);
$correctpass = $row['WW']; // passwoord uitgelezen uit database
?>


Is die query wel gelukt? Is er wel een record gevonden?
Ik zie nergens een controle staan.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:08:42
Quote Anchor link
Nee dat zeg ik net.
Bij correctpass krijg ik geen uitkomst als ik deze echo.
Als ik $query echo krijg ik:
SELECT WW FROM Leerlingen WHERE Llnr = ''Het ingevoerde wachtwoord is onjuist!
Gewijzigd op 21/02/2012 16:10:50 door Stan Kiggen
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 16:14:01
Quote Anchor link
Dan is $username toch leeg.

Toevoeging op 21/02/2012 16:17:52:

Zet je errors eens aan.

Bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:18:11
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/02/2012 16:14:01:
Dan is $username toch leeg.


Ik heb het ook geprobeerd met $Llnr maar hier geeft hij hetzelfde.

Het moet toch iets zijn wat ook in de login.php staat ofniet?
Gewijzigd op 21/02/2012 16:20:28 door Stan Kiggen
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 16:21:28
Quote Anchor link
Ik zie ook nergens dat ie aangemaakt wordt.
Zet die errors aan en opeens zal het licht gaan branden.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:26:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/02/2012 16:21:28:
Ik zie ook nergens dat ie aangemaakt wordt.
Zet die errors aan en opeens zal het licht gaan branden.


Zou ik dan van $Llnr in mijn login.php een SESSION_... moeten maken?
En dan in changeww.php declareren SESSION_... = $username?
Of zit ik nu fout?
 
- SanThe -

- SanThe -

21/02/2012 16:33:39
Quote Anchor link
Ik weet niet wat jij allemaal aan ideeën hebt. Maar als je een $var op verschillende pagina's wilt gebruiken is een session de uitkomst. Het is trouwens $_SESSION['naampje'] met de underscore aan het begin.
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:35:15
Quote Anchor link
- SanThe - op 21/02/2012 16:33:39:
Ik weet niet wat jij allemaal aan ideeën hebt. Maar als je een $var op verschillende pagina's wilt gebruiken is een session de uitkomst. Het is trouwens $_SESSION['naampje'] met de underscore aan het begin.


Dat bedoelde ik
 
Erwin H

Erwin H

21/02/2012 16:37:38
Quote Anchor link
Even een hele domme vraag. Ik heb de vorige pagina's even zitten doorkijken en ik begrijp niet helemaal waarom je Llnr in je database vergelijkt met $username. In eerdere posts zie ik de hele tijd dat Llnr met $Llnr wordt vergeleken en dat lijkt me logischer.
Tuurlijk, $username is maar een variabele, maar normaal gesproken zou ik bij username een string verwachten, terwijl Llnr een nummer is (Bigint zag ik). Daar gaat dan dus iets fout. Daarbij, je gebruikt in je SELECT query single quotes om dat username. Als Llnr echter een integer is dan hoeft dat helemaal niet.

Dus, heb ik het nu helemaal fout, of jij :-)
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:39:31
Quote Anchor link
Erwin H op 21/02/2012 16:37:38:
Even een hele domme vraag. Ik heb de vorige pagina's even zitten doorkijken en ik begrijp niet helemaal waarom je Llnr in je database vergelijkt met $username. In eerdere posts zie ik de hele tijd dat Llnr met $Llnr wordt vergeleken en dat lijkt me logischer.
Tuurlijk, $username is maar een variabele, maar normaal gesproken zou ik bij username een string verwachten, terwijl Llnr een nummer is (Bigint zag ik). Daar gaat dan dus iets fout. Daarbij, je gebruikt in je SELECT query single quotes om dat username. Als Llnr echter een integer is dan hoeft dat helemaal niet.

Dus, heb ik het nu helemaal fout, of jij :-)


Ja ik heb er ook al $Llnr van gemaakt, maar ik doe nu in mijn login.php declareren van $Llnr = $_SESSION[Llnr] en dan gebruik ik in changeww.php deze $_SESSION[Llnr].
Dat gaat toch? ofniet?

Niet dus. Ohhh ik snap der niks van!
Gewijzigd op 21/02/2012 16:44:11 door Stan Kiggen
 
Erwin H

Erwin H

21/02/2012 16:52:16
Quote Anchor link
Heb je wel op alle pagina's session_start() bovenaan staan? Anders krijg je die sessie variabele niet.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

21/02/2012 16:52:23
Quote Anchor link
analyseer je eigen script eens. welke variabelen worden waar gebruikt, waar worden welke aangemaakt, klopt mijn script logica?
 
Stan Kiggen

Stan Kiggen

21/02/2012 16:55:07
Quote Anchor link
Erwin H op 21/02/2012 16:52:16:
Heb je wel op alle pagina's session_start() bovenaan staan? Anders krijg je die sessie variabele niet.


Ja deze heb ik overal staan.

Quote:
analyseer je eigen script eens. welke variabelen worden waar gebruikt, waar worden welke aangemaakt, klopt mijn script logica?


Er wordt eigenlijk alleen gebruik gemaakt van de variabelen $Llnr en $WW.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.