Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 13:27:34
Quote Anchor link
Gewoon een <br /> erin zetten als het ee HTML-mail is, of anders een PHP_EOL toevoegen na je string.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 20:35:31
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 17:05:01
Quote Anchor link
Op deze manier? Dan krijg ik een fout

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if ($message ==  '' PHP_EOL "\r\n")  //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  ;
    
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 17:22:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message =  'Bla'.PHP_EOL.'Blah';
Gewijzigd op 28/11/2015 17:31:34 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 17:47:52
Quote Anchor link
ik zal het wel niet snappen maar die van mij ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message ==  '' .PHP_EOL. 'blah';

Dat moet toch goed zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 17:57:43
Quote Anchor link
Waarom wil je dat vergelijken?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 19:12:23
Quote Anchor link
nu omdat ik natuurlijk aangeef dat als hij leeg is dat er dan een fout moet komen als ik daar iets invul werkt die validate functie niet meer. Maar op de 1 of andere manier krijg ik een fout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 19:17:26
Quote Anchor link
Je vergelijjt nu de waarde van $message met een string. Dat lijkt me niet correct.

Als je wilt controleren of een waarde is ingevuld moet je het met een lege string vergelijken icm met trim() om ook spaties voor en na te verwijderen.

Als er niet aan die voorwaarde is voldaan kan je een tekst echo'en/ opslaan in een een variabele met een eigen foutmelding.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 22:04:33
Quote Anchor link
Dat begrijp ik, wat ik wil is het volgende: je krijgt een mail van het formulier met de gegevens. Op dit moment zie je dan als je de mail opent het volgende:

bericht0612345678

Dat moet natuurlijk netjes onder elkander in de mail die je binnenkrijgt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 22:19:11
Quote Anchor link
Daarom dus met <br /> (bij HTML) of PHP_EOL (bij plain-text mail) splitsen naar een andere regel.
Uiteraard op de plek waar je die text toont, en dus niet in je voorwaarde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$bericht = "Naam: ".$naam.PHP_EOL.
       "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer.PHP_EOL.
       "E-mailadres: ".$emailadres;


Bij HTML hoort die tag gewoon in de string.
Gewijzigd op 28/11/2015 22:28:13 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 13:46:23
Quote Anchor link
Mensen ik begrijp het gewoon niet. Ik heb van alles geprobeerd maar in de mailbox krijg ik een mail waar alles aan elkaar zit wie helpt het uit de knoop? Hieronder vinden jullie de gehele code nogmaals misschien kan iemand aangeven waar de code te doorbreken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $message;
    $mail->Body.= $phone;

    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '') // Naam
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) // E-mailadres
         $error = '<font color="red"> U hebt geen emailadres  opgegeven </font>';
    
        if ($subject ==  '')  // onderwerp
         $error = '<font color="red"> U hebt geen onderwerp opgegeven </font>';
    
        if ($phone == '' )   // telefoonnummer
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> <br>' ;
    
        if ($message ==  '')  //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  ;
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = ''; .PHP_EOL.
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="contact.css" />
<meta charset="utf-8">

</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post" enctype="multipart/form-data">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for= "name">telefoonnummer:</label><input type="text" id="phone" name="phone" value="<?php echo $phone; ?>" /> <br>
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea> <br>
<input type="submit" value ="verzenden" /> <input type="reset" name= "reset" value="leegmaken">
</form>
</div>
</body>
</html>
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/12/2015 13:54:11
Quote Anchor link
Het werkt niet omdat je niet doet wat er gezegd wordt. Waar je moet zijn is regel 21/22.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2015 13:58:52
Quote Anchor link
- Ariën - op 28/11/2015 13:27:34:
Gewoon een <br /> erin zetten als het ee HTML-mail is, of anders een PHP_EOL toevoegen na je string.


- Ariën - op 28/11/2015 22:19:11:
Daarom dus met <br /> (bij HTML) of PHP_EOL (bij plain-text mail) splitsen naar een andere regel.
Uiteraard op de plek waar je die text toont, en dus niet in je voorwaarde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$bericht = "Naam: ".$naam.PHP_EOL.
       "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer.PHP_EOL.
       "E-mailadres: ".$emailadres;


Bij HTML hoort die tag gewoon in de string.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 14:22:54
Quote Anchor link
Ik krijg dat dus niet goed voor elkaar! Op welke regel van mijn code ga ik nu wat toevoegen om mijn mail netjes te splitsen dat is de vraag
 
L deB

L deB

02/12/2015 14:28:41
Quote Anchor link
In plaats van:

Quote:
$mail->Body = $message;
$mail->Body.= $phone;


Bijvoorbeeld:

Quote:
$mail->Body = "<p><strong>Bericht van mijn te gekke website</strong></p>
Telefoonnummer: $phone <br/><br/>
Bericht: $message
";
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 14:41:37
Quote Anchor link
Dat kan natuurlijk niet dan gaat hij de velden vanuit mijn formulier niet mee verzenden. We gebruiken de $mail om de body om de velden te kunnen versturen.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/12/2015 14:49:14
Quote Anchor link
Heb je het uitgeprobeerd? Waarom zou het niet kunnen?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 15:14:59
Quote Anchor link
Inderdaad werkt het :) alleen had ik even het gevoel dat je aan de structuur aan het sleutelen bent maar dit werkt prima! Thanks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2015 15:25:28
Quote Anchor link
Dit is zeker goed leesvoer als je meer over strings in PHP wilt weten:
http://php.net/language.types.string
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 16:34:20
Quote Anchor link
Nieuwe vraag: Als ik nu een veld heb wat niet verplicht is (ga even uit van huisnummer toevoeging) dan ziet dit er in mijn mail zo uit:

Telefoonnummer: 0612345678
Adres: Keteldorp
huisnummer: 20000
Huisnummer toevoeging:
Bericht: test

Kan je er dan simpel voor zorgen dat hij huisnummer toevoeging alleen verstuurt op het moment dat deze is ingevuld? (dan gaat het om de tekst die er nu staat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2015 16:52:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mail
->Body = "<p><strong>Bericht van mijn te gekke website</strong></p>
Telefoonnummer: "
.$phone." <br />
Straatnaam: "
.$phone." <br />
Huisnummer: "
.$phone." <br />
"
.((isset($_POST['toevoeging'])) ? 'Toevoeging:' .$_POST['toevoeging'].'<br />' : NULL)."
Bericht: $message
"
;
?>

Dit is de Ternary-operator. Hiermee kan je in-line binnen string if-else statements gebruiken.
Omdat het er best complex uitziet, loont het zeker om dit eens te lezen, en vooral om er eens mee te experimenteren:

http://www.sitepoint.com/using-the-ternary-operator/

De syntax is als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$x = $voorwaarde ? 'True' : 'False';

Waarbij de $x toekennis in dit voorbeeld niet verplicht is. Alleen als je het resultaat op wilt slana in een andere variabele. In-line in een string zie ik daarvoor weinig noodzaak.
Gewijzigd op 02/12/2015 16:53:15 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.