Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 13:27:34
Quote Anchor link
Gewoon een <br /> erin zetten als het ee HTML-mail is, of anders een PHP_EOL toevoegen na je string.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 01:38:15
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 17:05:01
Quote Anchor link
Op deze manier? Dan krijg ik een fout

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if ($message ==  '' PHP_EOL "\r\n")  //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  ;
    
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 17:22:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message =  'Bla'.PHP_EOL.'Blah';
Gewijzigd op 28/11/2015 17:31:34 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 17:47:52
Quote Anchor link
ik zal het wel niet snappen maar die van mij ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message ==  '' .PHP_EOL. 'blah';

Dat moet toch goed zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 17:57:43
Quote Anchor link
Waarom wil je dat vergelijken?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 19:12:23
Quote Anchor link
nu omdat ik natuurlijk aangeef dat als hij leeg is dat er dan een fout moet komen als ik daar iets invul werkt die validate functie niet meer. Maar op de 1 of andere manier krijg ik een fout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 19:17:26
Quote Anchor link
Je vergelijjt nu de waarde van $message met een string. Dat lijkt me niet correct.

Als je wilt controleren of een waarde is ingevuld moet je het met een lege string vergelijken icm met trim() om ook spaties voor en na te verwijderen.

Als er niet aan die voorwaarde is voldaan kan je een tekst echo'en/ opslaan in een een variabele met een eigen foutmelding.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 22:04:33
Quote Anchor link
Dat begrijp ik, wat ik wil is het volgende: je krijgt een mail van het formulier met de gegevens. Op dit moment zie je dan als je de mail opent het volgende:

bericht0612345678

Dat moet natuurlijk netjes onder elkander in de mail die je binnenkrijgt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 22:19:11
Quote Anchor link
Daarom dus met <br /> (bij HTML) of PHP_EOL (bij plain-text mail) splitsen naar een andere regel.
Uiteraard op de plek waar je die text toont, en dus niet in je voorwaarde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$bericht = "Naam: ".$naam.PHP_EOL.
       "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer.PHP_EOL.
       "E-mailadres: ".$emailadres;


Bij HTML hoort die tag gewoon in de string.
Gewijzigd op 28/11/2015 22:28:13 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 13:46:23
Quote Anchor link
Mensen ik begrijp het gewoon niet. Ik heb van alles geprobeerd maar in de mailbox krijg ik een mail waar alles aan elkaar zit wie helpt het uit de knoop? Hieronder vinden jullie de gehele code nogmaals misschien kan iemand aangeven waar de code te doorbreken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $message;
    $mail->Body.= $phone;

    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '') // Naam
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) // E-mailadres
         $error = '<font color="red"> U hebt geen emailadres  opgegeven </font>';
    
        if ($subject ==  '')  // onderwerp
         $error = '<font color="red"> U hebt geen onderwerp opgegeven </font>';
    
        if ($phone == '' )   // telefoonnummer
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> <br>' ;
    
        if ($message ==  '')  //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  ;
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = ''; .PHP_EOL.
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="contact.css" />
<meta charset="utf-8">

</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post" enctype="multipart/form-data">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for= "name">telefoonnummer:</label><input type="text" id="phone" name="phone" value="<?php echo $phone; ?>" /> <br>
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea> <br>
<input type="submit" value ="verzenden" /> <input type="reset" name= "reset" value="leegmaken">
</form>
</div>
</body>
</html>
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/12/2015 13:54:11
Quote Anchor link
Het werkt niet omdat je niet doet wat er gezegd wordt. Waar je moet zijn is regel 21/22.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2015 13:58:52
Quote Anchor link
- Ariën - op 28/11/2015 13:27:34:
Gewoon een <br /> erin zetten als het ee HTML-mail is, of anders een PHP_EOL toevoegen na je string.


- Ariën - op 28/11/2015 22:19:11:
Daarom dus met <br /> (bij HTML) of PHP_EOL (bij plain-text mail) splitsen naar een andere regel.
Uiteraard op de plek waar je die text toont, en dus niet in je voorwaarde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$bericht = "Naam: ".$naam.PHP_EOL.
       "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer.PHP_EOL.
       "E-mailadres: ".$emailadres;


Bij HTML hoort die tag gewoon in de string.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 14:22:54
Quote Anchor link
Ik krijg dat dus niet goed voor elkaar! Op welke regel van mijn code ga ik nu wat toevoegen om mijn mail netjes te splitsen dat is de vraag
 
L deB

L deB

02/12/2015 14:28:41
Quote Anchor link
In plaats van:

Quote:
$mail->Body = $message;
$mail->Body.= $phone;


Bijvoorbeeld:

Quote:
$mail->Body = "<p><strong>Bericht van mijn te gekke website</strong></p>
Telefoonnummer: $phone <br/><br/>
Bericht: $message
";
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 14:41:37
Quote Anchor link
Dat kan natuurlijk niet dan gaat hij de velden vanuit mijn formulier niet mee verzenden. We gebruiken de $mail om de body om de velden te kunnen versturen.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/12/2015 14:49:14
Quote Anchor link
Heb je het uitgeprobeerd? Waarom zou het niet kunnen?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 15:14:59
Quote Anchor link
Inderdaad werkt het :) alleen had ik even het gevoel dat je aan de structuur aan het sleutelen bent maar dit werkt prima! Thanks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2015 15:25:28
Quote Anchor link
Dit is zeker goed leesvoer als je meer over strings in PHP wilt weten:
http://php.net/language.types.string
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 16:34:20
Quote Anchor link
Nieuwe vraag: Als ik nu een veld heb wat niet verplicht is (ga even uit van huisnummer toevoeging) dan ziet dit er in mijn mail zo uit:

Telefoonnummer: 0612345678
Adres: Keteldorp
huisnummer: 20000
Huisnummer toevoeging:
Bericht: test

Kan je er dan simpel voor zorgen dat hij huisnummer toevoeging alleen verstuurt op het moment dat deze is ingevuld? (dan gaat het om de tekst die er nu staat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2015 16:52:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mail
->Body = "<p><strong>Bericht van mijn te gekke website</strong></p>
Telefoonnummer: "
.$phone." <br />
Straatnaam: "
.$phone." <br />
Huisnummer: "
.$phone." <br />
"
.((isset($_POST['toevoeging'])) ? 'Toevoeging:' .$_POST['toevoeging'].'<br />' : NULL)."
Bericht: $message
"
;
?>

Dit is de Ternary-operator. Hiermee kan je in-line binnen string if-else statements gebruiken.
Omdat het er best complex uitziet, loont het zeker om dit eens te lezen, en vooral om er eens mee te experimenteren:

http://www.sitepoint.com/using-the-ternary-operator/

De syntax is als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$x = $voorwaarde ? 'True' : 'False';

Waarbij de $x toekennis in dit voorbeeld niet verplicht is. Alleen als je het resultaat op wilt slana in een andere variabele. In-line in een string zie ik daarvoor weinig noodzaak.
Gewijzigd op 02/12/2015 16:53:15 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.