PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 ... 51 52 53 volgende »

Chris -

Chris -

01/03/2011 09:29:46
Anchor link
Niels Kieviet op 25/02/2011 19:20:37:
PHP Jasper op 25/02/2011 14:16:29:
Uhm, ik kijk niet veel tv ;) vooral films..

edit: even een artikeltje schrijven voor Nederlands.. :)


Eddie Wallie @ de slimste mens van de wereld FTW

@Chris.

Lol, dat is toch een gemene.. Eerst dacht ik, ik laat andere mensen antwoorden.. Maar laat ik zelf mijn mening neergooien.

Naar mijn weten komt er __blaat uit.



Klopt. {var} zet var om in de waarde van var. Als je niet goed oplet, lees je het verkeerd en geef je een verkeerd antwoord ;-)

Jouw beurt dus!
Gewijzigd op 01/03/2011 09:31:16 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 04:07:38
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 14:30:21
Anchor link
Haha precies :-)

Goed, dan hierso: Wat komt hier uit: (hele simpele, maar er kwam even niets anders in mij op)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$string
= 'abcdef';
if( strpos($string, 'a') ) {
    echo 'letter a gevonden';
}
else {
    echo 'letter niet gevonden';
}
 
Chris -

Chris -

01/03/2011 15:50:33
Anchor link
Simpele inderdaad. Verstuur per PM het antwoord ;-)
 

01/03/2011 16:01:52
Anchor link
Niels Kieviet op 01/03/2011 14:30:21:
Haha precies :-)

Goed, dan hierso: Wat komt hier uit: (hele simpele, maar er kwam even niets anders in mij op)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$string
= 'abcdef';
if( strpos($string, 'a') ) {
    echo 'letter a gevonden';
}
else {
    echo 'letter niet gevonden';
}



?>



Wel een mooi voorbeeld
Gewijzigd op 01/03/2011 16:43:46 door
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 16:42:06
Anchor link
Tnx =)

Karl, nu ben jij aan de beurt vind je niet?
 

01/03/2011 16:44:01
Anchor link
Niels Kieviet op 01/03/2011 16:42:06:
Tnx =)

Karl, nu ben jij aan de beurt vind je niet?


Jah, zal wel iets opzoeken.
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 16:45:09
Anchor link
We wachten af :=)
 
Chris -

Chris -

01/03/2011 16:47:59
Anchor link
Ik ben ook erg benieuwd. Karl kennende zal het een instinker zijn ;-)
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 16:50:58
Anchor link
Een sarcastische .. =)
 
Bram Boos

Bram Boos

01/03/2011 17:05:08
Anchor link
Pff. ik hoor nu al een half uur: al onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek. Een ogenblik geduld aub. Ben ik blij dat ik hands-free kan bellen.
 

01/03/2011 17:35:54
Anchor link
Oké, hier is er één. Niet zo heel ingewikkeld, maar van dat je goed moet kijken wat er gebeurd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for($i=-2,$x=-2;$i<0;++$i)
{

    for($j=$i*$x;$j<=10-$x&&(0x1F^0xFF);$j++)
    {

        echo 'binnen de loop' . PHP_EOL;
    }
}

?>

De vraag: Hoe vaak wordt 'binnen de loop' getoond?
Antwoorden kunnen naar mij via PM (of andere manier) worden gestuurd. Dan maak ik t.z.t. bekend wie het als eerste goed had en wie hoeveel pogingen nodig had.
Natuurlijk geldt deze regel nog steeds: Het moet met de hand (dus zonder de code uit te voeren) worden bedacht.

Niels Kieviet op 01/03/2011 17:40:00:
+ Graag uitleggen wat '&&(0x1F^0xFF);' in de tweede for loop doet / voor zin heeft.


Owja, tabellen werken niet
Niels - 1 poging @ 17:40 1-3-11
Bram - 1 mislukte poging
Chris Horeweg - 1 poging @ 20:39 1-3-11
Gewijzigd op 01/03/2011 20:41:45 door
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 17:40:00
Anchor link
Ik had hem in 1 keer goed :=)

EDIT

+ Graag uitleggen wat '&&(0x1F^0xFF);' in de tweede for loop doet / voor zin heeft.
Gewijzigd op 01/03/2011 17:43:47 door Niels K
 
Bram Boos

Bram Boos

01/03/2011 17:44:19
Anchor link
:o
Deze is niet groot maar wel pittig. Ik ga gewoon een gokje wagen.

Trouwens, heeft iemand toevallig 10 euro Paypal tegoed over? Ik betaal wel wat extra via de bank.
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 17:46:20
Anchor link
Geen paypal account hiersow.
 

01/03/2011 18:34:04
Anchor link
Bram Boos op 01/03/2011 17:44:19:
Trouwens, heeft iemand toevallig 10 euro Paypal tegoed over? Ik betaal wel wat extra via de bank.


Misschien...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/03/2011 19:42:43
Anchor link
Ik weet niet hoe het komt maar ik heb iets met dit liedjexDxD
Achja ik ben altijd al wat van disney geweest

-liedje-
 
Jasper DS

Jasper DS

01/03/2011 19:49:17
Anchor link
leuk liedje (voor de disney fans) :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/03/2011 19:50:15
Anchor link
haha :P af en toe is het wel mij zie je niet met disney shirtjes enz lopen
Meer de liedjes zijn leuk
Gewijzigd op 01/03/2011 19:50:45 door Jordi Kroon
 

01/03/2011 20:05:43
Anchor link
Jullie proberen niet?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/03/2011 20:11:34
Anchor link
Ik weet niet waar 0x1F^0xFF voor staat ^ denk ik voor macht (klopt dit?) en die andere lijken wel hex
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.