PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 37 38 39 40 41 ... 51 52 53 volgende »

06/03/2011 20:38:11
Anchor link
PHP Jasper op 06/03/2011 20:15:42:
ja?! dat zeg ik toch? ;)

Toevoeging op 06/03/2011 20:16:28:

of moest het "PHP: Hypertext Preprocessor" zijn? :)


Ja, die php is van belang, anders werkt het toch niet meer... En ik laat gelijk zien hoe het nou precies zit.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 09:51:40
 
Jasper DS

Jasper DS

06/03/2011 20:42:04
Anchor link
prima, ik wacht. :)

@ karl ik heb echt nog een stomme vraag:
ik heb op mijn privé site een blog en ik gooi over het bericht enkel mysql_real_escape_string. Als ik dan output krijg ik mijn dubbel quotes geëscaped (\"). Hoe los je dat ook al weer op? :$
(htmlentities heb ik ook geprobeerd) Maar het rare is(?) dat mijn quotes in de database ook al geëscapes zijn
Gewijzigd op 06/03/2011 20:49:26 door Jasper DS
 

06/03/2011 20:52:43
Anchor link
magic quotes uit.
Addslashes weghalen.
 
Jasper DS

Jasper DS

06/03/2011 20:55:34
Anchor link
Addslashes gebruik ik niet? dus het zal wel aan magic quotes liggen. Dit moet in de .ini aangepast worden dus dat moet ik aan mijn hosting vragen?
 

06/03/2011 20:58:14
Anchor link
ja
 
Jasper DS

Jasper DS

06/03/2011 20:58:28
Anchor link
kan blijkbaar ook via .htaccess
-> gelukt :) php_flag magic_quotes_gpc Off
Gewijzigd op 06/03/2011 21:04:19 door Jasper DS
 
Chris -

Chris -

07/03/2011 09:02:01
Anchor link
Een hoster die standaard MQC aan heeft staan.. #instant #fail

Shared hosting die niet juist is opgezet waardoor je in één keer alle klanten kan hacken.. #instant #fail

Hosting account voor €2,- in de maand afnemen en huilen als ze downtime hebben.. #instant #fail
 
Jasper DS

Jasper DS

07/03/2011 09:07:28
Anchor link
ja die hosting heb ik! ;)
 
Bram Boos

Bram Boos

07/03/2011 17:21:36
Anchor link
Slecht nieuws jongens: ik ben er weer! Lekker getraind en gefeest dit weekend. Even geen php of verslag hoeven zien :D
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

07/03/2011 17:46:16
Anchor link
Wat voor werkplek hebben jullie?
En wat voor een pc? Scherm grote etc? toetsenbord.. etc??

Hier-->
CPU: i7 2.93GHz
HDD: 80gb corsair SSD, 1tb Samsung
Ram: 8gb corsair(4x2gb)
GPU: Saphire (ati radeon) HD6850
OS: Windows 7 premium 64-bits
Monitor (aantal 1x): 24" LG Flatron W2486L
Programmas: Notepad++, HeidiSQL, Xampp
Aansturing: Draadloze muis + toetsenbord van HP
Gewijzigd op 07/03/2011 17:47:52 door Ocirina Ocirina
 
Niels K

Niels K

07/03/2011 18:45:03
Anchor link
Ik heb lekker twee schermen =)

Iedereen fijn weekeinde gehad?

Toevoeging op 07/03/2011 19:31:10:

Kga trouwens een boot halen weet nog niet welke.

plaatjes hier onder:

Afbeelding
Afbeelding
 

07/03/2011 19:56:51
Anchor link
Niels toen ik dat las dacht ik dat je:
Afbeelding
bedoelde :-P
 
Niels K

Niels K

07/03/2011 20:28:11
Anchor link
Dus...

Haha

EDIT:

Resizen van mijn images gaat een beetje verkeerd? Of iig het tonen daarvan? (klik erop).
Gewijzigd op 07/03/2011 20:28:57 door Niels K
 

07/03/2011 20:55:25
Anchor link
Niels Kieviet op 07/03/2011 20:28:11:
Dus...

Haha

EDIT:

Resizen van mijn images gaat een beetje verkeerd? Of iig het tonen daarvan? (klik erop).


phphulp == verneukt
 
Jasper DS

Jasper DS

07/03/2011 22:56:44
Anchor link
Ik sluit de computer voor vandaag.. bye ;-)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/03/2011 14:04:29
Anchor link
eindelijk mijn cydia repository af :P heb er 2 dagen op zitten hameren :P
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

08/03/2011 14:14:09
Anchor link
Een watte? :p
 
Jasper DS

Jasper DS

08/03/2011 14:17:03
Anchor link
wat vinden jullie van mijn nieuwe logo:
Afbeelding

ik ben niet zo grafisch aangelegd.. iemand tips? (Het moet wel nog wat beter uitgelijnd worden)

het grijze zal ik ook nog maar aanpassen..
Gewijzigd op 08/03/2011 14:20:40 door Jasper DS
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/03/2011 14:20:42
Anchor link
Schaduwwerking erin? zodat de cirkels 'bol' lijken te staan?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

08/03/2011 14:22:01
Anchor link
Dat vierkantje moet op het rondje aansluiten. En de DS vind ik ook niet zo geweldig voor de rest wel leuk.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 37 38 39 40 41 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.