PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 37 38 39 40 41 ... 51 52 53 volgende »

06/03/2011 20:38:11
Anchor link
PHP Jasper op 06/03/2011 20:15:42:
ja?! dat zeg ik toch? ;)

Toevoeging op 06/03/2011 20:16:28:

of moest het "PHP: Hypertext Preprocessor" zijn? :)


Ja, die php is van belang, anders werkt het toch niet meer... En ik laat gelijk zien hoe het nou precies zit.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 05:39:03
 
Jasper DS

Jasper DS

06/03/2011 20:42:04
Anchor link
prima, ik wacht. :)

@ karl ik heb echt nog een stomme vraag:
ik heb op mijn privé site een blog en ik gooi over het bericht enkel mysql_real_escape_string. Als ik dan output krijg ik mijn dubbel quotes geëscaped (\"). Hoe los je dat ook al weer op? :$
(htmlentities heb ik ook geprobeerd) Maar het rare is(?) dat mijn quotes in de database ook al geëscapes zijn
Gewijzigd op 06/03/2011 20:49:26 door Jasper DS
 

06/03/2011 20:52:43
Anchor link
magic quotes uit.
Addslashes weghalen.
 
Jasper DS

Jasper DS

06/03/2011 20:55:34
Anchor link
Addslashes gebruik ik niet? dus het zal wel aan magic quotes liggen. Dit moet in de .ini aangepast worden dus dat moet ik aan mijn hosting vragen?
 

06/03/2011 20:58:14
Anchor link
ja
 
Jasper DS

Jasper DS

06/03/2011 20:58:28
Anchor link
kan blijkbaar ook via .htaccess
-> gelukt :) php_flag magic_quotes_gpc Off
Gewijzigd op 06/03/2011 21:04:19 door Jasper DS
 
Chris -

Chris -

07/03/2011 09:02:01
Anchor link
Een hoster die standaard MQC aan heeft staan.. #instant #fail

Shared hosting die niet juist is opgezet waardoor je in één keer alle klanten kan hacken.. #instant #fail

Hosting account voor €2,- in de maand afnemen en huilen als ze downtime hebben.. #instant #fail
 
Jasper DS

Jasper DS

07/03/2011 09:07:28
Anchor link
ja die hosting heb ik! ;)
 
Bram Boos

Bram Boos

07/03/2011 17:21:36
Anchor link
Slecht nieuws jongens: ik ben er weer! Lekker getraind en gefeest dit weekend. Even geen php of verslag hoeven zien :D
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

07/03/2011 17:46:16
Anchor link
Wat voor werkplek hebben jullie?
En wat voor een pc? Scherm grote etc? toetsenbord.. etc??

Hier-->
CPU: i7 2.93GHz
HDD: 80gb corsair SSD, 1tb Samsung
Ram: 8gb corsair(4x2gb)
GPU: Saphire (ati radeon) HD6850
OS: Windows 7 premium 64-bits
Monitor (aantal 1x): 24" LG Flatron W2486L
Programmas: Notepad++, HeidiSQL, Xampp
Aansturing: Draadloze muis + toetsenbord van HP
Gewijzigd op 07/03/2011 17:47:52 door Ocirina Ocirina
 
Niels K

Niels K

07/03/2011 18:45:03
Anchor link
Ik heb lekker twee schermen =)

Iedereen fijn weekeinde gehad?

Toevoeging op 07/03/2011 19:31:10:

Kga trouwens een boot halen weet nog niet welke.

plaatjes hier onder:

Afbeelding
Afbeelding
 

07/03/2011 19:56:51
Anchor link
Niels toen ik dat las dacht ik dat je:
Afbeelding
bedoelde :-P
 
Niels K

Niels K

07/03/2011 20:28:11
Anchor link
Dus...

Haha

EDIT:

Resizen van mijn images gaat een beetje verkeerd? Of iig het tonen daarvan? (klik erop).
Gewijzigd op 07/03/2011 20:28:57 door Niels K
 

07/03/2011 20:55:25
Anchor link
Niels Kieviet op 07/03/2011 20:28:11:
Dus...

Haha

EDIT:

Resizen van mijn images gaat een beetje verkeerd? Of iig het tonen daarvan? (klik erop).


phphulp == verneukt
 
Jasper DS

Jasper DS

07/03/2011 22:56:44
Anchor link
Ik sluit de computer voor vandaag.. bye ;-)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

08/03/2011 14:04:29
Anchor link
eindelijk mijn cydia repository af :P heb er 2 dagen op zitten hameren :P
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

08/03/2011 14:14:09
Anchor link
Een watte? :p
 
Jasper DS

Jasper DS

08/03/2011 14:17:03
Anchor link
wat vinden jullie van mijn nieuwe logo:
Afbeelding

ik ben niet zo grafisch aangelegd.. iemand tips? (Het moet wel nog wat beter uitgelijnd worden)

het grijze zal ik ook nog maar aanpassen..
Gewijzigd op 08/03/2011 14:20:40 door Jasper DS
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

08/03/2011 14:20:42
Anchor link
Schaduwwerking erin? zodat de cirkels 'bol' lijken te staan?
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

08/03/2011 14:22:01
Anchor link
Dat vierkantje moet op het rondje aansluiten. En de DS vind ik ook niet zo geweldig voor de rest wel leuk.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 37 38 39 40 41 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.