PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 41 42 43 44 45 ... 51 52 53 volgende »

10/03/2011 21:40:31
Anchor link
Ocirina - op 10/03/2011 09:19:47:
Haha! Karl, wat doe jij met je externe monitor?


Programma's op zetten?
Ene scherm Opera, andere scherm dev prog.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 08:26:36
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

10/03/2011 21:41:32
Anchor link
hier het zelfde, mijn linker is mijn hoofd scherm en mijn rechter is voor overig.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/03/2011 23:11:40
Anchor link
@karl jij zou toch nog zo'n scriptje schrijven
We zitten allemaal te wachten op je raadsel xD
 

10/03/2011 23:14:32
Anchor link
Jordi kroon op 10/03/2011 23:11:40:
@karl jij zou toch nog zo'n scriptje schrijven
We zitten allemaal te wachten op je raadsel xD


Owja. Ik heb wel meer te doen hoor. Veel meer.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/03/2011 23:15:59
Anchor link
School? Ik heb lekker vakantie(carnaval)
 
Ocirina Ocirina

Ocirina Ocirina

11/03/2011 00:11:59
Anchor link
Ok, ik heb geen tweede monitor maar tweede pc.
Maar dit ga ik binnenkort veranderen.
 
Chris -

Chris -

11/03/2011 10:00:16
Anchor link
Jordi kroon op 10/03/2011 13:45:06:
@chris Dat is het blijkbaar niet , Ik had de catch all aanstaan en dat betekent dat hij automatisch die emails opvangt die eigenlijk niet bestaan

infrasolution is van mijn host door die catch all , Mijn host zij tegen mij dat ze er vrij weinig aan konden doen .

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Beste Jordi Kroon,

In dit geval zal u de zogenaamde 'catch-all' functionaliteit moeten uitschakelen.
Deze is in te stellen door in te loggen op de panel:

http://panel.prepaidwebhost.nl

Spam is illegaal maar hier is weinig aan te doen. Voornamelijk gehackte computers zorgen er voor dat de personen die aanvankelijk spam sturen buiten schot blijven.

Met vriendelijke groet,

Dennis de Jong
PrepaidWebhost B.V. - Support Desk
Email: [email protected]
Volg ons on Twitter: http://www.twitter.com/prepaidwebhost


Toevoeging op 10/03/2011 19:03:50:

Volgens mij is vandaag de release van ff4 uitgekomen


Lol. Dan zou ik verhuizen naar een fatsoenlijke hostingpartij. Dit is basis. Vraag me af hoe hun beveiliging daar is...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 19:34:00
Anchor link
@Chris , Het is opzich wel een goede host hoor . Ze hebben goede service . Zekunnen ze wel op de blacklist zetten maar ze komen altijd via een ander ip.
Ook ontvang ik nu ook veel minder spam als voorheen . door die catch-all

Maar buiten dit :

Dit faalt best hard . Ik zag het in de broncode van borissite.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script>
    function passBox() {
        var passwordText = "";
        passwordText = prompt("U kunt binnenkomen door het juiste wachtwoord te geven X3M3GX5", "Plaats hier het wachtwoord");
        if (passwordText == "X3M3GX5") {
        alert("Juist wachtwoord - Klik OK om verder te gaan")
        location.href = "file:///C:/Users/Boris/Documents/Mijn%20site/Spel.html"}
        else {
        alert("Fout wachtwoord - Klik op OK om verder re gaan")
        location.href = "file:///C:/Users/Boris/Documents/Mijn%20site/index.html"}}
</script>
 
Niels K

Niels K

11/03/2011 19:49:27
Anchor link
Quote:
Ik zag het in de broncode van borissite.

huh?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 19:51:47
 
Jasper DS

Jasper DS

11/03/2011 21:45:40
Anchor link
ook de meta-tags zijn fantastisch :p

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<meta name="keywords" content="Boris
Site
Boris site
Borissite
SiteBoris
Site boris
Siteboris
SiteBoris
DeBorisSite
DeBorissite
DeborisSite
deborissite
borisite
SITE VAN BORIS
spelletjes
fun
plezier
theeboris
 
thee
free
gratis
runescape
Klik hier site van de maand.
 
 
 
 
 
Welkom op mijn site!!!!
 
 
 
 
Welkom op mijn site!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
We zijn bezeg met deze site....
 
Klik hier om naar de pagina te gaan waar je meer informatie over de webmaster vindt.
 
Klik hier om naar radio 3FM te liusteren.
 
Klik hier om naar het gastenboek te gaan.
 
Klik hier om naar de moppen pagina te gaan.
 
Klik hier om naar de vuurwerkpagina te gaan.
 
Klik hier als u probleemen heeft met het traag opstarten van borissite.
 
Klik hier om naar de borissite rekenmachine te gaan.
 
Klik hier om een muis opnamen te maken.
 
Klik hier om naar mijn kladblok te gaan.(Je kan opslaan wat je hebt getypt.)
 
Klik hier om naar de film(pjes)
 
Klik hier om in te logen.
Klik hier om een spelletje te spelen.
 
Ga toch eens richte n op de pizza.en kijk hier links onder de pizza.
 
oplosingen.html
 
Vink het vakje aan als de site leuk is Ja Nee of heb je een anderen mening vul het dan hier in.
 
 
 
Ja ik heb snel internet verbinding
 
Wat voor browser heb ik? Klik hier om het te testen
 
 
 
Deze site is overzichtelijk Deze site is Niet zo. Niet leuk Leuk  
 
 
 
" />
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 21:52:55
Anchor link
Die website verdiend zeker een ammy award

Toevoeging op 11/03/2011 21:55:06:

Hij wil fatsoenlijk op google tevinden zijn , Dat is hem goed gelukt:

Borissite
- [ Translate this page ]
Fouttype: Opmerking (kleine fout); Foutmelding: Undefined variable: HTTP_USER_AGENT; Bestand: /home/www/borissite.freehostia.com/index.php - regel 611 ...
borissite.freehostia.com/ - Cached
 
Jasper DS

Jasper DS

11/03/2011 22:16:49
Anchor link
haha lol :) Hij moet nog veel leren he :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 22:42:38
Anchor link
Of hij moet beter per direct stoppen
 
Jasper DS

Jasper DS

11/03/2011 22:44:02
Anchor link
Iedereen moet beginnen en leren, die jongen is nog maar 12 jaar. (heb ik ergens gelezen) Tegen dat hij 16 is, is er weer 4 jaar voorbij. Tegen dan moet hij toch al een stevige basis hebben.
 
Bram Boos

Bram Boos

11/03/2011 22:47:21
Anchor link
Het nadeel van jong leren is dat je het doel vaak nog niet begrijpt, en dan heb ik het niet alleen over OOP scripten.

Ik had ooit ook eens op een dag opeens alles onder de knie waar ik 2 jaar aan heb zitten prutsen. Opeens begreep ik hoe je functies op strings moest toepassen en toen ging alles vanzelf, niet veel later kwam OOP erbij en ben ik mij gaan verdiepen in de opbouw en SEO van een site...
 
Jasper DS

Jasper DS

11/03/2011 22:58:06
Anchor link
Bij mij zal die dag hopelijk ook nog wel komen ;) Ben nog niet zo heel lang met php bezig (of andere talen)
 
Bram Boos

Bram Boos

11/03/2011 23:00:08
Anchor link
JEEEEEEEEEEJ, mijn db heeft sinds de opstart meer dan 1 miljard querys weggeschreven :D En dat in 40 dagen, gaat best snel eigenlijk...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
        Traffic      per hour
Received     125 GiB     113 MiB
Sent         2,114 GiB     1,914 MiB
Total         2,239 GiB     2,027 MiB
Gewijzigd op 11/03/2011 23:00:26 door Bram Boos
 
Jasper DS

Jasper DS

11/03/2011 23:03:25
Anchor link
gaat inderdaad best snel. :) Ik heb eergisteren mijn 100ste bezoeker gehad sinds 25 februari :p (Niet met lachen :))
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

11/03/2011 23:06:49
Anchor link
Ik kan dat bij mij nog niet zeggen aangezien mijn site nog compleet in opbouw is

Heb nu net he volgende af:
Registratie
Activatie
Wachrwoord vergeten
Login

Nu nog forum , news , poll , acp mcp ucp , instalatie en nog wel wat dan in me op komt
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 41 42 43 44 45 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.