Alert venster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:20:10
Quote Anchor link
Hallo.

Ik wil een alert geven als iemand nog een standaard password gebruikt.
ik wil dit doen door een div over alles heen te plaatsen.

en de achtergrond is een BEETJE doorzichtig zodat je de website ziet.
En in het midden van de pagina zie je dat je je wachtwoord moet veranderen.

maar hoe moet ik dat doen met de divs?

wat ik nu heb:
style
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
.passalert{
    width: 100%;
    height: 100%;
    position: absolute;
    background-color: #000000;
}

.passalert2{
    width: 350px;
    height: 150px;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    margin-top: auto;
    margin-bottom: auto;
}


index
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div class="passalert">
<div class="passalert2">
<table>
<tr><td>Oude wachtwoord</td><td><input type="password" name="oudepass" size="35"></td>
<tr><td>Nieuwe wachtwoord</td><td><input type="password" name="nieuwepass" size="35"></td>
<tr><td>Controle wachtwoord</td><td><input type="password" name="controlepass" size="35"></td>
<tr><td></td><td><input type="submit" value="Verander Wachtwoord"></td>
</table>
</div>
</div>


Edit:
Dit moet voor alle browers kunnen :P
Gewijzigd op 15/11/2010 11:25:14 door Mitchel V
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:09:05
 
Gerhard l

gerhard l

15/11/2010 11:34:02
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je je gebruikers opgeslagen hebt in een database, dus lijkt mij dat je je wachtwoorden van de gebruikers zo kan ophalen. Als je gebruiker dan inlogt kan je je (als de login succesvol is) het wachtwoord vergelijken met het standaard wachtwoord. met if else kan je ze dan doorsturen. Ik laat even een simpel login venstertje zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
session_start();
include_once "../connect.php"; //verbinding maken
$username = $_POST['username'];
$password2 = md5($_POST['password']);
//nu de query maken dat je het wachtwoord uit de database users haalt. met het net ingevulde password.
$query = "SELECT password FROM users WHERE username='$username'";
//query is aangemaakt
$sql = mysql_query($query) or die ( mysql_error( ) );
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') { //kijken of het formulier gepost is

while($record = mysql_fetch_object($sql)){
 if(empty($_POST['username']) && empty($_POST['password'])){

    echo 'je bent wat vergeten in te vullen<br><form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table border="2">
            <tr><td>username:</td><td><input type="text" name="username" ></td></tr>
            <tr><td>password:</td><td><input type="password" name="password" ></td></tr>
 

                <tr><td><input type="submit" value="verzenden" /></td></tr>
            </table>
    </form>'
;
    }

    

    
    elseif ($record->password == $password2){
        $_SESSION['logged_in'] = true;
        $_SESSION['username'] = $username;
        
        if($record->password == 'jestandaardwachtwoord'){
            header('location: andere pagina met de div met change passwords fields');
            }

            else{
            
        header('location: //naar iets waar de gebruiker met een veranderd wachtwoord//);
            }
 }

 else{
//verkeerd wachtwoord hoeft hij eigenlijk niets te laten zien.
    echo "verkeerd wachtwoord loloolololollolol";
 }
 }
 
 
}

else{
?>

<form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table border="2">
            <tr><td>username:</td><td><input type="text" name="username" ></td></tr>
            <tr><td>password:</td><td><input type="password" name="password" ></td></tr>
 

                <tr><td><input type="submit" value="verzenden" /></td></tr><tr><td><a href="../register/">nog geen account? klik dan hier</a></td></tr>
            </table>
    </form>
    <?php
}
mysql_close();
?>
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:38:26
Quote Anchor link
Lol, ik weet hoe ik het kan controleren enz.
Het gaat me om de divs (positie toewijzen) :P

Ik wil dat de div in het midden komt en dat de rest van de pagina wat donkerder wordt.
Hoe ik het aanroep dat weet ik, maar ik weet de style niet.
Wat ik heb geprobeerd werkt niet helemaal want als ik naar onder scroll houdt de div op.
 
Gerhard l

gerhard l

15/11/2010 11:39:59
Quote Anchor link
hehe oke, tja dan word het anders, weet niet zoveel van html, maar je kan wel maken dat een div meescrolld

Toevoeging op 15/11/2010 11:44:32:

<html>
<body>
<div id="floatdiv" style="position:absolute;left:0px;top:0px;">
plaats hier alles wat moet meescrollen
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<script type="text/javascript">
var target_x = 0; // is het getal positief dan bepaalt het getal de positie vanaf links, is het getal negatief dan bepaalt het getal de positie vanaf rechts
var target_y = 0; // is het getal positief dan bepaalt het getal de positie vanaf boven, is het getal negatief dan bepaalt het getal de positie vanaf onder

/*-----------------------einde wijzigingen-----------------------*/

var has_inner = typeof(window.innerWidth) == 'number';
var has_element = document.documentElement && document.documentElement.clientWidth;

var fm_id='floatdiv';
var floating_menu =
    document.getElementById
    ? document.getElementById(fm_id)
    : document.all
      ? document.all[fm_id]
      : document.layers[fm_id];

var fm_shift_x, fm_shift_y, fm_next_x, fm_next_y;

function move_menu()
{
    if (document.layers)
    {
        floating_menu.left = fm_next_x;
        floating_menu.top = fm_next_y;
    }
    else
    {
        floating_menu.style.left = fm_next_x + 'px';
        floating_menu.style.top = fm_next_y + 'px';
    }
}

function compute_shifts()
{
    fm_shift_x = has_inner
        ? pageXOffset
        : has_element
          ? document.documentElement.scrollLeft
          : document.body.scrollLeft;
    if (target_x < 0)
        fm_shift_x += has_inner
            ? window.innerWidth
            : has_element
              ? document.documentElement.clientWidth
              : document.body.clientWidth;

    fm_shift_y = has_inner
        ? pageYOffset
        : has_element
          ? document.documentElement.scrollTop
          : document.body.scrollTop;
    if (target_y < 0)
        fm_shift_y += has_inner
            ? window.innerHeight
            : has_element
              ? document.documentElement.clientHeight
              : document.body.clientHeight;
}

function float_menu()
{
    var step_x, step_y;

    compute_shifts();

    step_x = (fm_shift_x + target_x - fm_next_x) * .07;
    if (Math.abs(step_x) < .5)
        step_x = fm_shift_x + target_x - fm_next_x;

    step_y = (fm_shift_y + target_y - fm_next_y) * .07;
    if (Math.abs(step_y) < .5)
        step_y = fm_shift_y + target_y - fm_next_y;

    if (Math.abs(step_x) > 0 ||
        Math.abs(step_y) > 0)
    {
        fm_next_x += step_x;
        fm_next_y += step_y;
        move_menu();
    }

    setTimeout('float_menu()', 10);
};

compute_shifts();
if (document.layers)
{

    fm_next_x = 0;
    fm_next_y = 0;
}
else
{
    fm_next_x = fm_shift_x + target_x;
    fm_next_y = fm_shift_y + target_y;
    move_menu();
}
float_menu();
</script>

dit is wel een mooie code kant en klaar van het internet weet niet of je dit bedoelt
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:46:36
Quote Anchor link
Hoe? xD

edit
even checken
Gewijzigd op 15/11/2010 11:47:15 door Mitchel V
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 11:50:00
Quote Anchor link
Zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php // Kleurtjes

    <div id="password-overlay"></div> // Transperante overlay, hier geen content inzetten want dat neemt de transperantie over (of je moet werken met png maar dat word niet ondersteund in IE 6

    <div id="password-content">Hier alle content</div> // Hier alle content wat in je popup/alert moet.

    <style type="text/css">
        #password-overlay {
            position: fixed;
            width: 100%;
            height: 100%;
            top: 0;
            left: 0;
            background: #000000;
            -moz-opacity:.50;
            filter:alpha(opacity=50);
            opacity:.50;
        }


        #password-content {
            position: fixed;
            width: 370px;
            height: 170px;
            padding: 15px;
            background: #ffffff;
            margin: -100px 0 0 -200px;
            left: 50%;
            top: 100%;
        }
    <
/style>
?>


Zoiets zou het moeten zijn, niet getest
Gewijzigd op 15/11/2010 12:09:34 door Joakim Broden
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/11/2010 11:59:28
Quote Anchor link
@ Oetzie:

Dan moet je het wel in een echo zetten anders heeft dit ook geen zin!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 12:11:45
Quote Anchor link
Vind ik niet echt nodig, gaat er bij mij gewoon even om dat de teksten verschillende kleuren heeft zodat het een beetje duidelijk is. Zwart lees onhandig..
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 14:00:05
Quote Anchor link
Bedankt oetzie!
het is gelukt
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 15:39:44
Quote Anchor link
Ik zou toch nog even dit willen perfectioneren.

Ik gebruik nu de volgende css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
#password-overlay {
    position: fixed;
    width: 100%;
    height: 100%;
    top: 0;
    left: 0;
    background: #000000;
    -moz-opacity:.50;
    filter:alpha(opacity=50);
    opacity:.50;
    z-index: 2;
}
#password-content {
    position: fixed;
    width: 400px;
    height: 275px;
    padding: 15px;
    background-color:#FFFFFF;
    color: #000000;
    margin: -100px 0 0 -200px;
    left: 50%;
    top: 250px;
    border-style:solid;
    border-width:medium;
    border-color: #666666;
    z-index: 3;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div id="password-overlay"></div>
    <div id="password-content">
Hier dan de tekst in de venster
</div>


Maar hij komt niet helemaal in het midden??
Ook werkt dit niet bij internet explore...
misschien bij meerdere niet.. maar wel bij Firefox en Safari.

Kan iemand mij hier mee helpen om dit werkend te krijgen?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 15:43:37
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 16:00:00
Quote Anchor link
zoo. jij bent goed met door sturen.

maar daar vind ik ook steeds :
margin-left: -250px;
Maar dan zet hij hem niet niet precies in het midden...

En op InternetExplore zit het er helemaal vercrackt uit....
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 16:05:25
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 16:12:23
Quote Anchor link
Ik krijg het idee dat je niet eens naar het gescript gekeken hebt, en hoe het er uit ziet op IE...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 16:42:36
Quote Anchor link
dat heb ik wel, ik heb het ook al vaker gebruikt
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 17:01:32
Quote Anchor link
waarom trekt de doorzichtige achter grond dan niet goed over de pagina bij IE?
 
Mitchel V

Mitchel V

07/12/2010 16:12:22
Quote Anchor link
Help?:)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/12/2010 16:29:42
Quote Anchor link
Heb je een online voorbeeldje? :)

Zet op #password-overlay eens position: absolute ivm IE die altijd zit te kutten!

@vincent voor jou
Gewijzigd op 07/12/2010 16:33:20 door Joakim Broden
 
Mitchel V

Mitchel V

08/12/2010 15:17:38
Quote Anchor link
Ik heb even screenshots gemaakt:

Safari:(Goed)
http://img718.imageshack.us/img718/8489/safarioverlay.png

Internet Explore (Slecht)
http://img222.imageshack.us/img222/3672/ieoverlay.png
 
Mitchel V

Mitchel V

10/12/2010 09:09:45
Quote Anchor link
Ik hoop dat iemand naar de screenshots heeft gekeken en dat iemand mij kan helpen
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/12/2010 09:30:26
Quote Anchor link
position: absolute; ipv position: fixed;

weer bewijs dat IE stront kut is.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.