Alert venster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:20:10
Quote Anchor link
Hallo.

Ik wil een alert geven als iemand nog een standaard password gebruikt.
ik wil dit doen door een div over alles heen te plaatsen.

en de achtergrond is een BEETJE doorzichtig zodat je de website ziet.
En in het midden van de pagina zie je dat je je wachtwoord moet veranderen.

maar hoe moet ik dat doen met de divs?

wat ik nu heb:
style
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
.passalert{
    width: 100%;
    height: 100%;
    position: absolute;
    background-color: #000000;
}

.passalert2{
    width: 350px;
    height: 150px;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    margin-top: auto;
    margin-bottom: auto;
}


index
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div class="passalert">
<div class="passalert2">
<table>
<tr><td>Oude wachtwoord</td><td><input type="password" name="oudepass" size="35"></td>
<tr><td>Nieuwe wachtwoord</td><td><input type="password" name="nieuwepass" size="35"></td>
<tr><td>Controle wachtwoord</td><td><input type="password" name="controlepass" size="35"></td>
<tr><td></td><td><input type="submit" value="Verander Wachtwoord"></td>
</table>
</div>
</div>


Edit:
Dit moet voor alle browers kunnen :P
Gewijzigd op 15/11/2010 11:25:14 door Mitchel V
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:05:59
 
Gerhard l

gerhard l

15/11/2010 11:34:02
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je je gebruikers opgeslagen hebt in een database, dus lijkt mij dat je je wachtwoorden van de gebruikers zo kan ophalen. Als je gebruiker dan inlogt kan je je (als de login succesvol is) het wachtwoord vergelijken met het standaard wachtwoord. met if else kan je ze dan doorsturen. Ik laat even een simpel login venstertje zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
session_start();
include_once "../connect.php"; //verbinding maken
$username = $_POST['username'];
$password2 = md5($_POST['password']);
//nu de query maken dat je het wachtwoord uit de database users haalt. met het net ingevulde password.
$query = "SELECT password FROM users WHERE username='$username'";
//query is aangemaakt
$sql = mysql_query($query) or die ( mysql_error( ) );
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') { //kijken of het formulier gepost is

while($record = mysql_fetch_object($sql)){
 if(empty($_POST['username']) && empty($_POST['password'])){

    echo 'je bent wat vergeten in te vullen<br><form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table border="2">
            <tr><td>username:</td><td><input type="text" name="username" ></td></tr>
            <tr><td>password:</td><td><input type="password" name="password" ></td></tr>
 

                <tr><td><input type="submit" value="verzenden" /></td></tr>
            </table>
    </form>'
;
    }

    

    
    elseif ($record->password == $password2){
        $_SESSION['logged_in'] = true;
        $_SESSION['username'] = $username;
        
        if($record->password == 'jestandaardwachtwoord'){
            header('location: andere pagina met de div met change passwords fields');
            }

            else{
            
        header('location: //naar iets waar de gebruiker met een veranderd wachtwoord//);
            }
 }

 else{
//verkeerd wachtwoord hoeft hij eigenlijk niets te laten zien.
    echo "verkeerd wachtwoord loloolololollolol";
 }
 }
 
 
}

else{
?>

<form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table border="2">
            <tr><td>username:</td><td><input type="text" name="username" ></td></tr>
            <tr><td>password:</td><td><input type="password" name="password" ></td></tr>
 

                <tr><td><input type="submit" value="verzenden" /></td></tr><tr><td><a href="../register/">nog geen account? klik dan hier</a></td></tr>
            </table>
    </form>
    <?php
}
mysql_close();
?>
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:38:26
Quote Anchor link
Lol, ik weet hoe ik het kan controleren enz.
Het gaat me om de divs (positie toewijzen) :P

Ik wil dat de div in het midden komt en dat de rest van de pagina wat donkerder wordt.
Hoe ik het aanroep dat weet ik, maar ik weet de style niet.
Wat ik heb geprobeerd werkt niet helemaal want als ik naar onder scroll houdt de div op.
 
Gerhard l

gerhard l

15/11/2010 11:39:59
Quote Anchor link
hehe oke, tja dan word het anders, weet niet zoveel van html, maar je kan wel maken dat een div meescrolld

Toevoeging op 15/11/2010 11:44:32:

<html>
<body>
<div id="floatdiv" style="position:absolute;left:0px;top:0px;">
plaats hier alles wat moet meescrollen
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<script type="text/javascript">
var target_x = 0; // is het getal positief dan bepaalt het getal de positie vanaf links, is het getal negatief dan bepaalt het getal de positie vanaf rechts
var target_y = 0; // is het getal positief dan bepaalt het getal de positie vanaf boven, is het getal negatief dan bepaalt het getal de positie vanaf onder

/*-----------------------einde wijzigingen-----------------------*/

var has_inner = typeof(window.innerWidth) == 'number';
var has_element = document.documentElement && document.documentElement.clientWidth;

var fm_id='floatdiv';
var floating_menu =
    document.getElementById
    ? document.getElementById(fm_id)
    : document.all
      ? document.all[fm_id]
      : document.layers[fm_id];

var fm_shift_x, fm_shift_y, fm_next_x, fm_next_y;

function move_menu()
{
    if (document.layers)
    {
        floating_menu.left = fm_next_x;
        floating_menu.top = fm_next_y;
    }
    else
    {
        floating_menu.style.left = fm_next_x + 'px';
        floating_menu.style.top = fm_next_y + 'px';
    }
}

function compute_shifts()
{
    fm_shift_x = has_inner
        ? pageXOffset
        : has_element
          ? document.documentElement.scrollLeft
          : document.body.scrollLeft;
    if (target_x < 0)
        fm_shift_x += has_inner
            ? window.innerWidth
            : has_element
              ? document.documentElement.clientWidth
              : document.body.clientWidth;

    fm_shift_y = has_inner
        ? pageYOffset
        : has_element
          ? document.documentElement.scrollTop
          : document.body.scrollTop;
    if (target_y < 0)
        fm_shift_y += has_inner
            ? window.innerHeight
            : has_element
              ? document.documentElement.clientHeight
              : document.body.clientHeight;
}

function float_menu()
{
    var step_x, step_y;

    compute_shifts();

    step_x = (fm_shift_x + target_x - fm_next_x) * .07;
    if (Math.abs(step_x) < .5)
        step_x = fm_shift_x + target_x - fm_next_x;

    step_y = (fm_shift_y + target_y - fm_next_y) * .07;
    if (Math.abs(step_y) < .5)
        step_y = fm_shift_y + target_y - fm_next_y;

    if (Math.abs(step_x) > 0 ||
        Math.abs(step_y) > 0)
    {
        fm_next_x += step_x;
        fm_next_y += step_y;
        move_menu();
    }

    setTimeout('float_menu()', 10);
};

compute_shifts();
if (document.layers)
{

    fm_next_x = 0;
    fm_next_y = 0;
}
else
{
    fm_next_x = fm_shift_x + target_x;
    fm_next_y = fm_shift_y + target_y;
    move_menu();
}
float_menu();
</script>

dit is wel een mooie code kant en klaar van het internet weet niet of je dit bedoelt
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:46:36
Quote Anchor link
Hoe? xD

edit
even checken
Gewijzigd op 15/11/2010 11:47:15 door Mitchel V
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 11:50:00
Quote Anchor link
Zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php // Kleurtjes

    <div id="password-overlay"></div> // Transperante overlay, hier geen content inzetten want dat neemt de transperantie over (of je moet werken met png maar dat word niet ondersteund in IE 6

    <div id="password-content">Hier alle content</div> // Hier alle content wat in je popup/alert moet.

    <style type="text/css">
        #password-overlay {
            position: fixed;
            width: 100%;
            height: 100%;
            top: 0;
            left: 0;
            background: #000000;
            -moz-opacity:.50;
            filter:alpha(opacity=50);
            opacity:.50;
        }


        #password-content {
            position: fixed;
            width: 370px;
            height: 170px;
            padding: 15px;
            background: #ffffff;
            margin: -100px 0 0 -200px;
            left: 50%;
            top: 100%;
        }
    <
/style>
?>


Zoiets zou het moeten zijn, niet getest
Gewijzigd op 15/11/2010 12:09:34 door Joakim Broden
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/11/2010 11:59:28
Quote Anchor link
@ Oetzie:

Dan moet je het wel in een echo zetten anders heeft dit ook geen zin!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 12:11:45
Quote Anchor link
Vind ik niet echt nodig, gaat er bij mij gewoon even om dat de teksten verschillende kleuren heeft zodat het een beetje duidelijk is. Zwart lees onhandig..
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 14:00:05
Quote Anchor link
Bedankt oetzie!
het is gelukt
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 15:39:44
Quote Anchor link
Ik zou toch nog even dit willen perfectioneren.

Ik gebruik nu de volgende css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
#password-overlay {
    position: fixed;
    width: 100%;
    height: 100%;
    top: 0;
    left: 0;
    background: #000000;
    -moz-opacity:.50;
    filter:alpha(opacity=50);
    opacity:.50;
    z-index: 2;
}
#password-content {
    position: fixed;
    width: 400px;
    height: 275px;
    padding: 15px;
    background-color:#FFFFFF;
    color: #000000;
    margin: -100px 0 0 -200px;
    left: 50%;
    top: 250px;
    border-style:solid;
    border-width:medium;
    border-color: #666666;
    z-index: 3;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div id="password-overlay"></div>
    <div id="password-content">
Hier dan de tekst in de venster
</div>


Maar hij komt niet helemaal in het midden??
Ook werkt dit niet bij internet explore...
misschien bij meerdere niet.. maar wel bij Firefox en Safari.

Kan iemand mij hier mee helpen om dit werkend te krijgen?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 15:43:37
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 16:00:00
Quote Anchor link
zoo. jij bent goed met door sturen.

maar daar vind ik ook steeds :
margin-left: -250px;
Maar dan zet hij hem niet niet precies in het midden...

En op InternetExplore zit het er helemaal vercrackt uit....
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 16:05:25
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 16:12:23
Quote Anchor link
Ik krijg het idee dat je niet eens naar het gescript gekeken hebt, en hoe het er uit ziet op IE...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 16:42:36
Quote Anchor link
dat heb ik wel, ik heb het ook al vaker gebruikt
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 17:01:32
Quote Anchor link
waarom trekt de doorzichtige achter grond dan niet goed over de pagina bij IE?
 
Mitchel V

Mitchel V

07/12/2010 16:12:22
Quote Anchor link
Help?:)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/12/2010 16:29:42
Quote Anchor link
Heb je een online voorbeeldje? :)

Zet op #password-overlay eens position: absolute ivm IE die altijd zit te kutten!

@vincent voor jou
Gewijzigd op 07/12/2010 16:33:20 door Joakim Broden
 
Mitchel V

Mitchel V

08/12/2010 15:17:38
Quote Anchor link
Ik heb even screenshots gemaakt:

Safari:(Goed)
http://img718.imageshack.us/img718/8489/safarioverlay.png

Internet Explore (Slecht)
http://img222.imageshack.us/img222/3672/ieoverlay.png
 
Mitchel V

Mitchel V

10/12/2010 09:09:45
Quote Anchor link
Ik hoop dat iemand naar de screenshots heeft gekeken en dat iemand mij kan helpen
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/12/2010 09:30:26
Quote Anchor link
position: absolute; ipv position: fixed;

weer bewijs dat IE stront kut is.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.