Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 13:51:23
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben bezig met een site die in meerdere talen kan worden weergegeven.
Op mijn localhost werkt alles maar zodra ik hem upload krijg ik de error:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/functions/main.functions.php:119) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 32

(regel 119 in main.functions.php is het sluit teken van PHP ( ? > ) en op regel 32 in language.php staat: setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));)

Hoe het werkt:

Er staat ergens een URL die er zo uit ziet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?page=language&language=nl&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>">VLAGGETJE NEDERLANDS</a>


Hij wordt dan doorverwezen naar de language.php pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
<?php
if (!isset($frame_check)){ header('location: ../../index.php'); }

if (!isset($_GET['language']) || empty ($_GET['language']))
{

    echo '<b>'.LANGUAGE.'</b>';
    echo "<br/><br/>";
    echo NOLANGUAGE;
}

else
{
    $language = $_GET['language'];
    switch ($language)
    {

        // Standaard
        default:
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page='.$_GET['page2'].'" />';
        break;
        
        // Nederlands
        case 'nl':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page='.$_GET['page2'].'" />';
        break;    
        
        // Engels
        case 'en':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'en', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'en', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page='.$_GET['page2'].'" />';
        break;    
        
        // Duits
        case 'de':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'de', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'de', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        echo '<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page='.$_GET['page2'].'" />';
        break;    
    }
}


?>


En als de cookie is geplaatst/gezet gaat hij weer naar de pagina waar je op stond (is $_GET['page2']) En op die pagina staat bovenaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php check_language(); // Taal zoeken ?>


Die hoort bij de functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
function check_language()
{

    // Bestaat de cookie met de language waarde (nl,en of de)
    if (!isset($_COOKIE['language']))
    {

        require_once('languages/nl.php');
    }

    else
    {
        require_once('languages/'.$_COOKIE['language'].'.php');
    }    
}

?>


Hopelijk snapt iemand er nog iets van en kan hij/zij mij helpen.

Alvast bedankt!

Edit: Sporen van 'weinig kennis' verwijderd. --> MD5 troep
Gewijzigd op 30/12/2010 14:05:24 door P-ter AA
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:56:32
 

30/12/2010 13:53:27
Quote Anchor link
wtf is dit voor onzin:
case ''.md5('en').'':
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 13:55:13
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 13:53:27:
wtf is dit voor onzin:
case ''.md5('en').'':


Haha, ja dat was/is een test om er voor te zorgen dat de pagina niet zichtbaar is. Maar dat maakt voor de fout niks uit. Ik verzin daar nog een andere oplossing voor.
Gewijzigd op 30/12/2010 13:55:51 door P-ter AA
 

30/12/2010 13:56:09
Quote Anchor link
Die onzin duid er bij mij al op dat je scripting kennis niet erg groot is.
Vanwaar die quotes?
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 13:58:45
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 13:56:09:
Die onzin duid er bij mij al op dat je scripting kennis niet erg groot is.
Vanwaar die quotes?


Oke.

Bij case bedoel je? Omdat in mijn vorige script (van een tijd geleden) een string stond tussen ''. Dus ik heb het er gewoon tussen gezet. Maar het kan dus schijnbaar ook zonder?
Gewijzigd op 30/12/2010 13:58:58 door P-ter AA
 

30/12/2010 14:02:03
Quote Anchor link
Wat doet de . operator, die plakt variabelen e.d. aan elkaar.
Dus wat zeg jij ?
plak NIKS aan een md5-string met NIKS erachter.
Know your basics!
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 14:06:41
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 14:02:03:
Wat doet de . operator, die plakt variabelen e.d. aan elkaar.
Dus wat zeg jij ?
plak NIKS aan een md5-string met NIKS erachter.
Know your basics!


Ik weet wat ze betekenen. Ik heb er alleen niet bij stil gestaan. Ik heb de code van eerder gewoon overgenomen..
(ik heb de MD5 onzin zoals jij dat noemt verwijderd.)
 

30/12/2010 14:10:36
Quote Anchor link
Ik zeg niet dat je die md5 zooi niet moet gebruiken, ik zeg dat hoe je het deed onzinnig was.
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 14:15:02
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 14:10:36:
Ik zeg niet dat je die md5 zooi niet moet gebruiken, ik zeg dat hoe je het deed onzinnig was.


Ooh oke. Maar hoe moet ik het dan doen?

Ik moet even terug komen op wat ik eerder in het topic over de PHP Hulp slogan zei; Ik had misschien genuanceerder moeten reageren. Je bent gewoon duidelijk, en of je daar nou op zit te wachten of niet, het helpt wel. Nou zeg ik dit niet omdat ik wil dat je me nu helemaal gaat helpen maar omdat ik het nu anders ervaar

Maar nu weer ontopic.
 
Pim -

Pim -

30/12/2010 14:15:29
Quote Anchor link
Maar dit alles heeft niet zo veel met de gestelde vraag te maken...

Het betekent dat er al text (of witruimte) geëchod is voordat je die redirect doet. Om dit tegen te gaan moet je die dus allemaal weghalen en zorgen dat de < ?php tag altijd op het eerste karakter in de pagina staat.
Gewijzigd op 30/12/2010 14:15:45 door Pim -
 

30/12/2010 14:17:17
Quote Anchor link
Wat ook een manier is om nergens meer php sluit tags te doen.
Die md5's moet je gewoon doen zonder die quotes er omheen.
0+2+1+0 = 3, dus kan je ook 2+1=3 doen.
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 14:26:11
Quote Anchor link
Pim - op 30/12/2010 14:15:29:
Maar dit alles heeft niet zo veel met de gestelde vraag te maken...

Het betekent dat er al text (of witruimte) geëchod is voordat je die redirect doet. Om dit tegen te gaan moet je die dus allemaal weghalen en zorgen dat de < ?php tag altijd op het eerste karakter in de pagina staat.


Dat is raar want die 'language check' staat bovenaan op de index pagina (waar door middel van require_once andere pagina's in geladen worden). Dit staat bovenaan op de index:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
session_start();
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
require_once('functions/main.functions.php');
check_language(); // Taal kijken
connect(); // Connectie met de database;
if (!isset($_COOKIE['language'])){ $language = 'nl';}else{ $language = $_COOKIE['language'];}
if (!isset($_GET['page'])) { $page = md5("home"); }else { $page = $_GET['page']; }
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "......


En die error verschijnt in language.php (ook hier is nog niks geëchod, zie hierboven de code van language.php)

Dus dat is vreemd. :S
(Ik krijg de code trouwens ook als ik de meta-tag refresh weg haal)


Karl Karl op 30/12/2010 14:17:17:
Wat ook een manier is om nergens meer php sluit tags te doen.
Die md5's moet je gewoon doen zonder die quotes er omheen.
0+2+1+0 = 3, dus kan je ook 2+1=3 doen.


oke bedankt! Ik zal het veranderen. :)
Gewijzigd op 30/12/2010 14:27:38 door P-ter AA
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 14:46:43
Quote Anchor link
Gewoon even melden:

if (!isset($_GET['language']) || empty ($_GET['language']))

De functie empty() doet al een isset() controle.

Dit
if (empty ($_GET['language']))
volstaat
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:10:20
Quote Anchor link
Maurice vB op 30/12/2010 14:26:11:
En die error verschijnt in language.php (ook hier is nog niks geëchod, zie hierboven de code van language.php)


Daar staan heel wat echo's in.
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 15:12:39
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 15:10:20:
Maurice vB op 30/12/2010 14:26:11:
En die error verschijnt in language.php (ook hier is nog niks geëchod, zie hierboven de code van language.php)


Daar staan heel wat echo's in.


Maar die worden toch niet 'uitgevoerd' voor de redirect?
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 15:14:28
Quote Anchor link
Je mag helemaal geen output hebben voor een header in php.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:16:42
Quote Anchor link
Ik denk dat je in main.functions.php moet zoeken.
 

30/12/2010 15:18:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 15:16:42:
Ik denk dat je in main.functions.php moet zoeken.


Ja.
En hij geeft aan dat het op de laatste regel is, dus php zal wel moeilijk doen rond de ? >
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 15:22:09
Quote Anchor link
Maar er wordt gesproken over header(), maar die gebruik ik toch alleen in language.php bovenaan? verder nergens, en daarboven word niks geëchod..
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 15:23:40
Quote Anchor link
In Drupal laten ze die laatste ?> gewoon altijd weg in php files waar functies staan.
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 15:24:18
Quote Anchor link
Laat anders je main.functions.php eens zien? Mogelijk heb je daarin output boven een header.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.