gratis editor?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 18:19:45
Quote Anchor link
Gebruikt iemand hier een gratis PHP editor? Zo ja, welke.
Zijn er gratis PHP editors die net zo goed (of liever nog beter) zijn als bijvoorbeeld Zend Studio 5.5?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:55:06
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 18:23:32
Quote Anchor link
Ik weet niet welke richting je op wilt maar op Windhoos gebruik ik Notepad++ en op mijn Linux bakkie gedit Text Editor...

Bevalt me prima allemaal!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/03/2011 18:26:01
Quote Anchor link
Eclipse for php is overigens ook goed.
 
Wouter J

Wouter J

14/03/2011 18:47:45
Quote Anchor link
Ik gebruik voor PHP dingen Aptana en voor HTML/CSS dingen inType. InType is vooral een snelle simpele editor, je kan er niet veel mee maar genoeg om snel en goed te kunnen scripten. Aptana is heel uitgebreid en is ook nog uit te bereiden. (Aptana2 heeft nog geen standaard PHP ondersteuning Aptana3 wel, voor Aptana2 moet je een extra addons installeren)
 
Bart V B

Bart V B

14/03/2011 18:54:07
Quote Anchor link
Uhm..
Netbeans? Codelobster?
Wat verwacht je van een php ide?
Ik bedoel wat verwacht je dat ze moeten kunnen?
 
Jaron T

Jaron T

14/03/2011 18:59:36
Quote Anchor link
netbeans.org
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

14/03/2011 19:02:28
Quote Anchor link
Gewoon alleen een 'syntax-highlighter' en ik ben blij! *Notepad++*
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:04:12
Quote Anchor link
Eclipse gebruik ik zowel thuis als op het werk. Is gratis en werkt echt prima.
Gewijzigd op 14/03/2011 19:04:29 door Niels K
 
Barttje R

Barttje R

14/03/2011 19:06:06
Quote Anchor link
Notepad++, prima programmaatje... ;)
Gewijzigd op 14/03/2011 19:07:44 door Barttje R
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 19:27:48
Quote Anchor link
Nou, ik zoek eigenlijk zoiets als Zend Studio, maar dan de oude versie (5.5). Die editor heeft ftp geintegreerd en dat werkt supergoed en supersnel. Ook heeft deze editor code completion. Werkt allemaal prima, maaaar... voor deze editor kun je geen licentie meer kopen, omdat er een nieuwe versie van Zend Studio uit is. Deze versie werkt echter zeer slecht. Vandaar dat ik dus een beetje aan het rondkijken ben voor een alternatief. Ik lees in bovenstaande reacties 2x Netbeans. Is dat wat?
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:29:11
Quote Anchor link
Dan zou je kunnen gaan voor netbeans of voor eclipse. Ze lijken allemaal op elkaar. Je moet ze gewoon uit proberen en daarna je keuze maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

14/03/2011 19:29:23
 
Barttje R

Barttje R

14/03/2011 19:30:08
Quote Anchor link
Notepad++ is ook een plugintje voor dat je met ftp kan werken.
Je moet maar even kijken wat je zelf lekker vind.. ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 19:31:24
Quote Anchor link
@Niels: Maar Eclipse... bedoel je daar mee Zend Studio (de nieuwe versie)? Of bedoel je wat anders? Als ik vanuit een class een functie in een andere class aanroep vult Eclipse die dan automatisch aan? Of kan ik de juiste functie selecteren uit een drop down list?
 
Roel -

Roel -

14/03/2011 20:11:50
Quote Anchor link
Notepad2

Bevalt me prima :-)
 

14/03/2011 20:23:14
Quote Anchor link
Iets waarin ik kan tikken. Don't care.
 
Kristof Goossens

Kristof Goossens

14/03/2011 20:54:23
Quote Anchor link
i vote netbeans for php
:-)
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 21:01:46
Quote Anchor link
Karl Karl op 14/03/2011 20:23:14:
Iets waarin ik kan tikken. Don't care.

+1
 
Jasper DS

Jasper DS

14/03/2011 21:13:26
Quote Anchor link
notepad++
 
Wouter J

Wouter J

14/03/2011 21:17:31
Quote Anchor link
Het is vooral je eigen keuze. Ik heb ook eerst notepad++ gehad, dat vond ik niet handig. Zo moet je gewoon een beetje rond gaan kijken hier en daar een editor downloaden die je wat lijkt en dan rolt er vanzelf een goede editor voor jou binnen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 22:27:12
Quote Anchor link
Oke, bedankt voor alle reacties. Weet iemand uit ervaring of Eclipse for PHP of Netbeans code aanvult? Wie gebruikt een van beide editors en kan er iets (positiefs) over zeggen?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.