Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:23:08
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe ik mijn header anders moet doen.. hij doet het namelijk niet, een header already sent uiteraard..
hoe kan ik dit oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
session_start();
?>


<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
    
</style>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT *
              FROM users
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;
      
       if(true)
       {

           header("refresh: 2; url=home.php");
       }
      
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>


<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 11:23:37 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:32:47
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:26:04
Quote Anchor link
header("refresh: 2; url=home.php"); verstuur je altijd voordat je iets op het scherm print.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:31:25
Quote Anchor link
ja klopt, maar ik moet wel die echo hebben, want ze moeten weten dat ze doorgestuurd worden..
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:45:56
Quote Anchor link
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:47:12
Quote Anchor link
hoe wil je iemand doorsturen met html / javascript?
Ik heb het op die manier nog nooit gedaan?
Gewijzigd op 09/11/2011 11:47:28 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:49:08
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:52:28 door - Ariën -
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:50:56
Quote Anchor link
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:53:14
Quote Anchor link
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            ?>

            
          
            
            <?php
            
            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if(true)
                {

                echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }

                
                if(true)
                    {

                        header("refresh: 3; url=users.php");
                    }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {

                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
    }

    
    else
    {
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        
        if(true)
        {

            header('refresh: 3; url=login.php');
        }
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:54:19
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Als je die gebruikt, dan moet je deze wel in de <head>-sectie plaatsen. In het algemeen voldoet een betere constructie van het PHP-script zodat de logica eerst wordt uitgevoerd, waarna de output volgt.

Ook zou je bij grote projecten een template-parser kunnen gebruiken, maar voor een beginner is dit niet al niet aan te raden ;-)
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:54:39
Quote Anchor link
- Aar - op 09/11/2011 11:49:08:
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.


Er zijn meerdere wegen naar Rome.

En inderdaad, veilig is anders.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:55:03
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:53:14:
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Argumenten ;)?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(true) {

Ehhh? Hoezo dit? Waarom niet kijken of de query is gelukt bijv.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:56:19 door - Ariën -
 
Bram Boos

Bram Boos

09/11/2011 11:56:21
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.


Dat is niet geheel waar, als je meta in je browser uitzet refresht die niet. Als je de header() functie gebruikt dan hoort het altijd te werken...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 11:56:38
Quote Anchor link
Ander puntje: Wat is het nut van if(true)?
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:58:04
Quote Anchor link
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

Ja, dat weet ik ook niet, ik bedacht het, en het werkte.. Maar het is inderdaad fout..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:59:12
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:58:04:
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

De logica eerst uitvoeren, en dat pas de output.
Dus kijk bijv. eerst of een formulier verstuurd is plus validaties etc..., en toon dan de output.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:00:22
Quote Anchor link
Kun je een voorbeeldje geven, ik weet niet precies wat ik fout heb gedaan
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:03:39
Quote Anchor link
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:04:54
Quote Anchor link
Je bent niet echt fout bezig, maar zoal sik al zei. In deze logica hoort de HTML-code van je style bovenaan het formulier.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:05:24
Quote Anchor link
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {
                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:06:35
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/11/2011 12:03:39:
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>

Ja, maar met exit() stopt alle overige output dus ook na die tekst, en raakt de HTML invalid :-P.



Toevoeging op 09/11/2011 12:08:55:

Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.....

Maar die worden toch niet getoond? Het is een else, weet je nog?
of hij toont het formulier, of die redirect.
Gewijzigd op 09/11/2011 12:06:50 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:10:04
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            header('refresh: 3; url=login.php');
            echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        }


Zo zou het moeten werken.
Die if(true) is onzin want die wordt altijd uitgevoerd en is dus overbodig.

Aangepast voor Aar. ;-)
Gewijzigd op 09/11/2011 12:11:53 door - SanThe -
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.