Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:23:08
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe ik mijn header anders moet doen.. hij doet het namelijk niet, een header already sent uiteraard..
hoe kan ik dit oplossen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?php
session_start();
?>


<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
    
</style>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT *
              FROM users
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;
      
       if(true)
       {

           header("refresh: 2; url=home.php");
       }
      
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>


<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 11:23:37 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:35:53
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:26:04
Quote Anchor link
header("refresh: 2; url=home.php"); verstuur je altijd voordat je iets op het scherm print.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:31:25
Quote Anchor link
ja klopt, maar ik moet wel die echo hebben, want ze moeten weten dat ze doorgestuurd worden..
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:45:56
Quote Anchor link
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:47:12
Quote Anchor link
hoe wil je iemand doorsturen met html / javascript?
Ik heb het op die manier nog nooit gedaan?
Gewijzigd op 09/11/2011 11:47:28 door Jerry php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:49:08
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:52:28 door - Ariën -
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:50:56
Quote Anchor link
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:53:14
Quote Anchor link
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            ?>

            
          
            
            <?php
            
            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';

                $username = $_POST['username'];
                $password = $_POST['password'];

                $query = "INSERT INTO users (user, password)
                          VALUES ('$username', '$password')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if(true)
                {

                echo "U heeft onderstaande medewerker toegevoegd! <br />";
                echo "Gebruikersnaam: <b>" .$username. "</b><br />";
                echo "Wachtwoord: <b>" .$password."</b> <br />  ";
                echo "U wordt automatisch doorgestuurd naar het admin-paneel.";
                }

                
                if(true)
                    {

                        header("refresh: 3; url=users.php");
                    }
            }

            
            else
            {
            ?>
    

            <form action="makeuser.php" method="post">
                Gebruikersnaam: <input type="text" name="username" /> <br />
                Wachtwoord: <input type="text" name="password" style="margin-left: 21px;" /> <br />
                <input type="submit" name="submit" value="Aanmelden" style="margin-left: 186px;" />
            </form>

            <?php    
            }
            
        }
  
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {

                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
    }

    
    else
    {
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        
        if(true)
        {

            header('refresh: 3; url=login.php');
        }
    }


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:54:19
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Als je die gebruikt, dan moet je deze wel in de <head>-sectie plaatsen. In het algemeen voldoet een betere constructie van het PHP-script zodat de logica eerst wordt uitgevoerd, waarna de output volgt.

Ook zou je bij grote projecten een template-parser kunnen gebruiken, maar voor een beginner is dit niet al niet aan te raden ;-)
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 11:54:39
Quote Anchor link
- Aar - op 09/11/2011 11:49:08:
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:45:56:
Probeer gebruik te maken van HTML of Javascript om gebruikers door te sturen. PHP is hier niet echt voor bedoelt.

Je kan toch ook altijd de hele constructie van het script aanpassen?
Simpel gezegd kan die hele style-code bovenaan naar beneden worden verhuisd, boven het formulier.

Dan hoef je geen HTML en JS te gebruiken.

En Jerry, doe eens wat met onze adviezen, wederom sta je weer variabelen te kopiëren, en staan hackers de vreugdedans te doen omdat SQL-injection weer mogelijk kan zijn.


Er zijn meerdere wegen naar Rome.

En inderdaad, veilig is anders.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:55:03
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:53:14:
Ja maar aar, dat zou bij deze code niet gaan denk:

Argumenten ;)?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(true) {

Ehhh? Hoezo dit? Waarom niet kijken of de query is gelukt bijv.
Gewijzigd op 09/11/2011 11:56:19 door - Ariën -
 
Bram Boos

Bram Boos

09/11/2011 11:56:21
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 11:50:56:
<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.phphulp.nl/"> is gebruikelijker.

Je kan inderdaad wel gebruik maken van de PHP header refresh functie maar dan moet je het wel doen voor je output, ik weet het niet zeker: maar volgens mij word die header refresh in PHP niet door alle browsers ondersteunt.


Dat is niet geheel waar, als je meta in je browser uitzet refresht die niet. Als je de header() functie gebruikt dan hoort het altijd te werken...
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 11:56:38
Quote Anchor link
Ander puntje: Wat is het nut van if(true)?
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 11:58:04
Quote Anchor link
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

Ja, dat weet ik ook niet, ik bedacht het, en het werkte.. Maar het is inderdaad fout..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 11:59:12
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 11:58:04:
@aar, omdat ik veel output heb, en aangezien de header niet altijd verstuurd moet worden.

De logica eerst uitvoeren, en dat pas de output.
Dus kijk bijv. eerst of een formulier verstuurd is plus validaties etc..., en toon dan de output.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:00:22
Quote Anchor link
Kun je een voorbeeldje geven, ik weet niet precies wat ik fout heb gedaan
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:03:39
Quote Anchor link
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:04:54
Quote Anchor link
Je bent niet echt fout bezig, maar zoal sik al zei. In deze logica hoort de HTML-code van je style bovenaan het formulier.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:05:24
Quote Anchor link
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {
                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:06:35
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/11/2011 12:03:39:
Aangezien je een refresh met een korte wachttijd hebt kan het ook zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('refresh: 3; url=login.php');
exit "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
?>

Ja, maar met exit() stopt alle overige output dus ook na die tekst, en raakt de HTML invalid :-P.



Toevoeging op 09/11/2011 12:08:55:

Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.....

Maar die worden toch niet getoond? Het is een else, weet je nog?
of hij toont het formulier, of die redirect.
Gewijzigd op 09/11/2011 12:06:50 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:10:04
Quote Anchor link
Jerry php op 09/11/2011 12:05:24:
maar dan kom ik alsnog in de war met dit:

Want de 1e 4 echo's moeten blijven staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {
            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }
        
        else
        {
            header('refresh: 3; url=login.php');
            echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        }


Zo zou het moeten werken.
Die if(true) is onzin want die wordt altijd uitgevoerd en is dus overbodig.

Aangepast voor Aar. ;-)
Gewijzigd op 09/11/2011 12:11:53 door - SanThe -
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.