Header already sent oplossing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:10:29
Quote Anchor link
Maar stel voor ik doe dit, is dat correct?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }

        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:39:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:12:05
Quote Anchor link
Dit zou moeten werken.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:13:02
Quote Anchor link
Dus het gaat er eigenlijk om of de header boven de output staat in een 'kader'? Aangezien er nu ook output staat boven de else, maar het geld alleen voor in dat 'kader' van de else
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:14:30
Quote Anchor link
Vergeet trouwens niet dat sessies gewoon kunnen worden veranderd door een beetje hacker.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:16:19
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:14:30:
Vergeet trouwens niet dat sessies gewoon kunnen worden veranderd door een beetje hacker.


Voorbeeldje?
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:18:02
Quote Anchor link
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:19:39
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:18:02:
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.

Met Javascript? Dat is nieuw voor mij?
Ik weet wel dat je met XSS een hoop uit kan vreten, waar o.a JS voor nodig is, maar direct met JS... dit is nieuw voor mij.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:21:51
Quote Anchor link
Eddy Bisschops op 09/11/2011 12:18:02:
Waarvan? Met Javascript kunnen gebruikers sessies wijzigen, als ik het goed heb kunnen je mede shared-hosting gebruikers ook bij je sessies.


De session staat op de server dus met javascript lijkt mij onmogelijk. En de mede gebruikers van de server kunnen dat ook niet zomaar indien de server een beetje fatsoenlijk is ingesteld. Ik zeg niet dat het niet kan, echter heb ik nog geen duidelijke uitleg gevonden hoe dat gedaan zou worden.
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:25:26
Quote Anchor link
Ik kan het zo even niet vinden nee, maar ik heb er laatst een stuk over gelezen op een of ander blog. Hoe dan ook, ondanks dat het op de server staat kan Javascript er op een of andere manier toch bij dacht ik.

Ik weet wel zeker dat sessions vaak kunnen worden aangepast in de /tmp folder op shared hosting.

Ik ga Chris even op een reactie vragen, die weet dat een stuk beter dan ons.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:27:15
Quote Anchor link
Ik geloof er weinig van, of je hebt het artikel niet goed gelezen, of het artikel zelf klopt totaal niet.

Sessies zijn verder veilig, als je je maar goed beschermt tegen XSS.
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:29:50
Quote Anchor link
Wat jij zegt over XSS klopt inderdaad, dat gebeurd ook meestal met Javascript.. volgens mij heb ik dat inderdaad verkeerd gelezen.

Deze man had er ook een zegje over: http://www.sitepoint.com/notes-on-php-session-security/
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:31:02
Quote Anchor link
Even erop terug te komen, wat jij zegt aar, als ik de style naar beneden verplaats, doet hij het nog steeds niet.. Hij wil niet verder, header already sent.. Ik weet nog steeds geen oplossing
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2011 12:32:35
Quote Anchor link
Welke error precies? Daar wordt namelijk ook in verwezen op welke regel de output gestart wordt (Bijv. index.php:35, lijn 35).
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:33:19
Quote Anchor link
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /webspaces/jevers/extra/login.php:5) in /webspaces/jevers/extra/login.php on line 24

in deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
session_start();
?>


<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT *
              FROM users
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());
    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       header("refresh: 2; url=home.php");
        
       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;      
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>

<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
</style>

<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:34:53 door Jerry php
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:35:12
Quote Anchor link
Je hebt een spatie tussen je twee blokken PHP, maak ze gewoon aan elkaar vast, dan moet 'ie het doen.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:36:44
Quote Anchor link
zelfde resultaat. Je bedoelde toch bij de session daarboven?
 
Eddy B

Eddy B

09/11/2011 12:38:23
Quote Anchor link
Ja, dat bedoelde ik ja. Ik ben het spoor bijster, ik werk nooit met PHP refresh en ik weet niet of je iets fout doet in de header(); zelf? Hoe dan ook, je kan proberen het bestand te openen in een plain editor om te kijken of er verborgen karakters voor staan.
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:39:31
Quote Anchor link
In de header zelf doe ik niets fout, anders zou hij de melding niet geven. Wat bedoel je met verborgen karakters?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2011 12:40:37
Quote Anchor link
Niet dit (regel 4 is namelijk output naar de browser):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
session_start();
?>


<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
....

?>


Maar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{
....

?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:42:02 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

09/11/2011 12:41:20
Quote Anchor link
EDIT:
inderdaad het heeft geholpen. maar hoe doe ik het dan hier??
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /webspaces/jevers/extra/users.php:1) in /webspaces/jevers/extra/users.php on line 11
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<style type="text/css">
    
a
{
    text-decoration: none;
}
    
</style>

<?php
session_start();

    if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['username'] == 'admin')
        {

            echo "U kunt de volgende opties uitvoeren:<br />";
            echo "<a href='makeuser.php'>-Voeg een gebruiker toe.</a><br />";
            echo "<a href='deleteuser.php'>-Verwijder een gebruiker.</a><br />";
            echo "<a href='edituser.php'>-Wijzig een gebruiker.</a>";
        }

        
        else
        {
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
            
            if(true)
            {

                header('refresh: 2; url=home.php');
            }
        }
    }

    
    else
    {
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
        
        if(true)
        {

            header('refresh: 3; url=login.php');
        }
    }


?>
Gewijzigd op 09/11/2011 12:42:42 door Jerry php
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.