Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:32:47
Quote Anchor link
Dit moet hem zijn dan.

http://dj-jeremy.nl/begin.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

<form action="" name="formulier" method="post">

Naam:
<input type="text" name="name" />
<input type="submit" name="submit" value="Verzenden" />

</form>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    
    $naam = $_POST['name'];
    
    if(isset($naam))
    {
    
        if(empty($naam))
        {

            echo "Er is geen naam ingevoert, probeer het opnieuw.";    
        }

        
        else
        {
            echo "Uw naam is: " . $naam;
        }
    }    
}


?>


</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 00:35:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:33:36
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie over: $naam = $_POST['name'];
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:34:31
Quote Anchor link
@aar
dat is toch makkelijker, dan hoef ik niet steeds die post te doen, maar alleen de var
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:36:05
Quote Anchor link
Makkelijker, maar wel twee keer zoveel ruimte gebruiken.
Onzinnig dus, en snel afleren.

Een beetje PHP-editor slaat al je gebruikte variabelen wel op zodat je die zo weer aan kan klikken of automatisch aan kan vullen door ze te typen.
Gewijzigd op 08/10/2011 13:36:39 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:36:54
Quote Anchor link
Oke, dan doe ik het inderdaad anders.

@santhe
heb je nog een opdracht?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:38:32
Quote Anchor link
Ik ga nog wat voorbeelden eerder in dit topic.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:39:49
Quote Anchor link
Ja, maar ik dacht dat santhe ook nog iets had, wat volgde op deze opdracht
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2011 13:46:49
Quote Anchor link
Hij voldoet nog niet.

- SanThe - op 07/10/2011 22:46:55:
Maak eens een pagina met een formulier waarin je alleen een naam in kan geven. Als het formulier gepost is en er inderdaad een naam is ingegeven dan laat je die naam op het scherm zien. Is er niks ingegeven dan laat je weer het formulier zien. Heel simpel maar wel iets om even logica en een aantal functions te oefenen. Maak dit helemaal alleen met jouw eigen kennis en post het hier als het klaar is. Dan wil ik en vast ook anderen en naar kijken en commentaar leveren. Daarna kunnen we de opdracht eventueel uitbreiden naar iets ingewikkelders.


Als er gepost is laat alleen de naam zien en geen formulier. Het formulier mag je alleen zien als er geen naam is ingegeven.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:48:31
Quote Anchor link
Wow, hoe moet ik dat dan doen? :O
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2011 13:51:25
Quote Anchor link
Logisch nadenken.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:52:10
Quote Anchor link
Ja, ik dacht dus naar een andere pagina leiden als er een naam ingevuld is?

Toevoeging op 08/10/2011 13:52:23:

Maar hoe wil je dat ooit gaan doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:53:54
Quote Anchor link
'er is gePOST of niet...'

Ik denk dat dit wel een mooie hint is.
(en dit kan op 1 pagina)
Gewijzigd op 08/10/2011 13:54:32 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2011 13:54:14
Quote Anchor link
Jerry php op 08/10/2011 13:52:10:
Ja, ik dacht dus naar een andere pagina leiden als er een naam ingevuld is?

Toevoeging op 08/10/2011 13:52:23:

Maar hoe wil je dat ooit gaan doen?


Geen andere pagina gebruiken.
Voorbeeldje.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:55:15
Quote Anchor link
sorry maar ik weet niet hoe je dat gedaan hebt, dan moet gewoon heel mijn form weg?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2011 13:56:07
Quote Anchor link
Nee, maar het moet wel op een andere plaats staan.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:57:21
Quote Anchor link
Ik ben aan het denken, maar ik heb echt geen idee..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:58:13
Quote Anchor link
Quote:
'er is gePOST of niet...'


Hoe controleer je of er gePOST is (dat de waarden van je formulier beschikbaar zijn, en hoe kijk je vervolgens of er NIET ge-POST is?

Als je dit kan beantwoorden, dan weet je vast wel hoe je het vraagstuk kan toepassen.
Gewijzigd op 08/10/2011 13:59:14 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:58:58
Quote Anchor link
gewoon if en else?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 14:00:26
Quote Anchor link
Jerry php op 08/10/2011 13:58:58:
gewoon if en else?

Probeer het eens...
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 14:00:57
Quote Anchor link
Ja, maar ik heb al if en else, maar ik weet echt niet hoe ik dan mijn formulier weg kan doen
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.