Inlogformulier .txt reageert niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 volgende »

Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:32:47
Quote Anchor link
Dit moet hem zijn dan.

http://dj-jeremy.nl/begin.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

<form action="" name="formulier" method="post">

Naam:
<input type="text" name="name" />
<input type="submit" name="submit" value="Verzenden" />

</form>

<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    
    $naam = $_POST['name'];
    
    if(isset($naam))
    {
    
        if(empty($naam))
        {

            echo "Er is geen naam ingevoert, probeer het opnieuw.";    
        }

        
        else
        {
            echo "Uw naam is: " . $naam;
        }
    }    
}


?>


</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:36:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:33:36
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie over: $naam = $_POST['name'];
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:34:31
Quote Anchor link
@aar
dat is toch makkelijker, dan hoef ik niet steeds die post te doen, maar alleen de var
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:36:05
Quote Anchor link
Makkelijker, maar wel twee keer zoveel ruimte gebruiken.
Onzinnig dus, en snel afleren.

Een beetje PHP-editor slaat al je gebruikte variabelen wel op zodat je die zo weer aan kan klikken of automatisch aan kan vullen door ze te typen.
Gewijzigd op 08/10/2011 13:36:39 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:36:54
Quote Anchor link
Oke, dan doe ik het inderdaad anders.

@santhe
heb je nog een opdracht?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:38:32
Quote Anchor link
Ik ga nog wat voorbeelden eerder in dit topic.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:39:49
Quote Anchor link
Ja, maar ik dacht dat santhe ook nog iets had, wat volgde op deze opdracht
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2011 13:46:49
Quote Anchor link
Hij voldoet nog niet.

- SanThe - op 07/10/2011 22:46:55:
Maak eens een pagina met een formulier waarin je alleen een naam in kan geven. Als het formulier gepost is en er inderdaad een naam is ingegeven dan laat je die naam op het scherm zien. Is er niks ingegeven dan laat je weer het formulier zien. Heel simpel maar wel iets om even logica en een aantal functions te oefenen. Maak dit helemaal alleen met jouw eigen kennis en post het hier als het klaar is. Dan wil ik en vast ook anderen en naar kijken en commentaar leveren. Daarna kunnen we de opdracht eventueel uitbreiden naar iets ingewikkelders.


Als er gepost is laat alleen de naam zien en geen formulier. Het formulier mag je alleen zien als er geen naam is ingegeven.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:48:31
Quote Anchor link
Wow, hoe moet ik dat dan doen? :O
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2011 13:51:25
Quote Anchor link
Logisch nadenken.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:52:10
Quote Anchor link
Ja, ik dacht dus naar een andere pagina leiden als er een naam ingevuld is?

Toevoeging op 08/10/2011 13:52:23:

Maar hoe wil je dat ooit gaan doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:53:54
Quote Anchor link
'er is gePOST of niet...'

Ik denk dat dit wel een mooie hint is.
(en dit kan op 1 pagina)
Gewijzigd op 08/10/2011 13:54:32 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2011 13:54:14
Quote Anchor link
Jerry php op 08/10/2011 13:52:10:
Ja, ik dacht dus naar een andere pagina leiden als er een naam ingevuld is?

Toevoeging op 08/10/2011 13:52:23:

Maar hoe wil je dat ooit gaan doen?


Geen andere pagina gebruiken.
Voorbeeldje.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:55:15
Quote Anchor link
sorry maar ik weet niet hoe je dat gedaan hebt, dan moet gewoon heel mijn form weg?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2011 13:56:07
Quote Anchor link
Nee, maar het moet wel op een andere plaats staan.
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:57:21
Quote Anchor link
Ik ben aan het denken, maar ik heb echt geen idee..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 13:58:13
Quote Anchor link
Quote:
'er is gePOST of niet...'


Hoe controleer je of er gePOST is (dat de waarden van je formulier beschikbaar zijn, en hoe kijk je vervolgens of er NIET ge-POST is?

Als je dit kan beantwoorden, dan weet je vast wel hoe je het vraagstuk kan toepassen.
Gewijzigd op 08/10/2011 13:59:14 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 13:58:58
Quote Anchor link
gewoon if en else?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/10/2011 14:00:26
Quote Anchor link
Jerry php op 08/10/2011 13:58:58:
gewoon if en else?

Probeer het eens...
 
Jerry php

Jerry php

08/10/2011 14:00:57
Quote Anchor link
Ja, maar ik heb al if en else, maar ik weet echt niet hoe ik dan mijn formulier weg kan doen
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.