Ledensysteem help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4

Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:43:00
Quote Anchor link
ik will geen sql gebruiken!!!
hoevaak heb ik het wel niet gezegt
moderator sluit dit topic maar al die mensen zanikken toch over SQL leren :S
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:35:34
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:44:00
Quote Anchor link
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
 
Dizzy

Dizzy

24/03/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Offtopic:

@menno: :) ik hoop niet ALLES want dan is men paswoord niet meer veilig ;)
 
Dizzy

Dizzy

24/03/2007 20:46:00
Quote Anchor link
cookies werken idd met javascript
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:46:00
Quote Anchor link
jasper schreef op 24.03.2007 20:44:
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
Maar dat is dan ook maar een onderdeel van je loginsysteem. Als zou ik je aanraden om met sessies te werken.

Waar je een database of txt bestanden voor gebruikt is om de gegevens van je gebruikers in op te slaan. Dus in ieder geval een gebruikersnaam en wachtwoord. Tijdens het inloggen controleer je dan of de ingevulde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord ook in jouw opgeslagen gegevens voorkomt. Als dat zo is, gebruik je sessie of cookies om het inloggen van een gebruiker te voltrekken.

edit:
Quote:
cookies werken idd met javascript

Cookies werken net zo goed met php als met javascript. Voordeel van php is dat alle verwerking serverside gebeurt en dat je dus niet in de problemen komt als een gebruiker javascript uit heeft geschakeld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:47:00
Quote Anchor link
vind ik vaak ook alles wat simpel is is onveilig
welke mensen op een klein basischooltje houd zich bezig met zulke hackdinger :S
antwoord NIEMAND!
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 24.03.2007 20:46:
jasper schreef op 24.03.2007 20:44:
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
Maar dat is dan ook maar een onderdeel van je loginsysteem. Als zou ik je aanraden om met sessies te werken.

Waar je een database of txt bestanden voor gebruikt is om de gegevens van je gebruikers in op te slaan. Dus in ieder geval een gebruikersnaam en wachtwoord. Tijdens het inloggen controleer je dan of de ingevulde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord ook in jouw opgeslagen gegevens voorkomt. Als dat zo is, gebruik je sessie of cookies om het inloggen van een gebruiker te voltrekken.


kijk zoiets zocht ik nouw
maar sessies werken toch ook met SQL?
en is een .sql bestand ook met phpmyadmin?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Sessies en cookies hebben vrij weinig te maken met een database of data in txt bestandjes, dat zijn twee aparte dingen. En natuurlijk zijn deze twee aparte dingen wel prima met elkaar te combineren...

In een .sql bestandje hebt je vaak een aantal queries staan die in een SQL database uitgevoerd kunnen worden. Echter dit gebruik je bijna nooit in een webpage. Hooguit om voor de eerste keer een website op te zetten of te restoren van een backup.

edit:
Quote:
welke mensen op een klein basischooltje houd zich bezig met zulke hackdinger :S
Maar wie zegt dat alleen mensen van jouw kleine basisschool jouw site bezoeken! Het is toegankelijk voor iedereen!

edit2:
Jasper, gebruik de edit knop als je nog iets wilt toevoegen. Typ niet voor elke zin een nieuw bericht. Dat valt onder bumpen en bij herhalen wordt je topic daardoor gesloten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:52:00
Quote Anchor link
hmmm die koocies en die Sessies klinken best goed...
waar kan ik ze leren?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:54:00
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:16:00
Quote Anchor link
:O bedankt :)
ff vertalen met Altavista babblefish :P
 
Nick Mulder

Nick Mulder

25/03/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Geen hackers op een basisschool hè, kom je achter...
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:20:00
Quote Anchor link
een basisschool met 75 kinderen zowat :S
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:21:00
Quote Anchor link
kun je koekies kombineren met sessies?
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:21:00
Quote Anchor link
en opslaan in een .dat bestand?
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:24:00
Quote Anchor link
ff tusse haakjes...
ik ben ff bezig met een snel nieuwsbriefsysteem :$

voor admin panel is dit een goede logincode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP
$user
= "Naam";
$pass = "wachtwoord";
$pass = "wachtwoord";
$error = "verkeerd wachtwoord of gebruiker";


$name = basename ($PHP_SELF);
if ( (!isset($PHP_AUTH_USER)) || ! (($PHP_AUTH_USER == $user) && ( $PHP_AUTH_PW == "$pass" )) ) {
header("WWW-Authenticate: Basic entrer=\"Form2txt admin\"");
header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
echo "$error";
exit;
}



?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Zegikniet
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
wij helpen je met je systeem en bieden je iets beters aan dan wat je wilt? Waarom ga je dat niet leren. Je bent toch wel een erg slechte programmeur om niet open te staan voor betere dingen.
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:30:00
Quote Anchor link
weet ik maar ik doe meestal meer dingen dan 1 :$
ik weet het een slechte instelling maar dan loop ik te klooien met welke ik moet beginnen en welke erna :P
dus daarom heb ik wat minder tijd :P
klinkt onnozel ik weet het...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.