Ledensysteem help!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4

Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:43:00
Quote Anchor link
ik will geen sql gebruiken!!!
hoevaak heb ik het wel niet gezegt
moderator sluit dit topic maar al die mensen zanikken toch over SQL leren :S
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:20:10
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:44:00
Quote Anchor link
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
 
Dizzy

Dizzy

24/03/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Offtopic:

@menno: :) ik hoop niet ALLES want dan is men paswoord niet meer veilig ;)
 
Dizzy

Dizzy

24/03/2007 20:46:00
Quote Anchor link
cookies werken idd met javascript
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:46:00
Quote Anchor link
jasper schreef op 24.03.2007 20:44:
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
Maar dat is dan ook maar een onderdeel van je loginsysteem. Als zou ik je aanraden om met sessies te werken.

Waar je een database of txt bestanden voor gebruikt is om de gegevens van je gebruikers in op te slaan. Dus in ieder geval een gebruikersnaam en wachtwoord. Tijdens het inloggen controleer je dan of de ingevulde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord ook in jouw opgeslagen gegevens voorkomt. Als dat zo is, gebruik je sessie of cookies om het inloggen van een gebruiker te voltrekken.

edit:
Quote:
cookies werken idd met javascript

Cookies werken net zo goed met php als met javascript. Voordeel van php is dat alle verwerking serverside gebeurt en dat je dus niet in de problemen komt als een gebruiker javascript uit heeft geschakeld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:47:00
Quote Anchor link
vind ik vaak ook alles wat simpel is is onveilig
welke mensen op een klein basischooltje houd zich bezig met zulke hackdinger :S
antwoord NIEMAND!
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:48:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 24.03.2007 20:46:
jasper schreef op 24.03.2007 20:44:
trouwes... Coekies of zoiets werken zonder sql...
Maar dat is dan ook maar een onderdeel van je loginsysteem. Als zou ik je aanraden om met sessies te werken.

Waar je een database of txt bestanden voor gebruikt is om de gegevens van je gebruikers in op te slaan. Dus in ieder geval een gebruikersnaam en wachtwoord. Tijdens het inloggen controleer je dan of de ingevulde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord ook in jouw opgeslagen gegevens voorkomt. Als dat zo is, gebruik je sessie of cookies om het inloggen van een gebruiker te voltrekken.


kijk zoiets zocht ik nouw
maar sessies werken toch ook met SQL?
en is een .sql bestand ook met phpmyadmin?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Sessies en cookies hebben vrij weinig te maken met een database of data in txt bestandjes, dat zijn twee aparte dingen. En natuurlijk zijn deze twee aparte dingen wel prima met elkaar te combineren...

In een .sql bestandje hebt je vaak een aantal queries staan die in een SQL database uitgevoerd kunnen worden. Echter dit gebruik je bijna nooit in een webpage. Hooguit om voor de eerste keer een website op te zetten of te restoren van een backup.

edit:
Quote:
welke mensen op een klein basischooltje houd zich bezig met zulke hackdinger :S
Maar wie zegt dat alleen mensen van jouw kleine basisschool jouw site bezoeken! Het is toegankelijk voor iedereen!

edit2:
Jasper, gebruik de edit knop als je nog iets wilt toevoegen. Typ niet voor elke zin een nieuw bericht. Dat valt onder bumpen en bij herhalen wordt je topic daardoor gesloten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

24/03/2007 20:52:00
Quote Anchor link
hmmm die koocies en die Sessies klinken best goed...
waar kan ik ze leren?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/03/2007 20:54:00
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:16:00
Quote Anchor link
:O bedankt :)
ff vertalen met Altavista babblefish :P
 
Nick Mulder

Nick Mulder

25/03/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Geen hackers op een basisschool hè, kom je achter...
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:20:00
Quote Anchor link
een basisschool met 75 kinderen zowat :S
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:21:00
Quote Anchor link
kun je koekies kombineren met sessies?
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:21:00
Quote Anchor link
en opslaan in een .dat bestand?
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:24:00
Quote Anchor link
ff tusse haakjes...
ik ben ff bezig met een snel nieuwsbriefsysteem :$

voor admin panel is dit een goede logincode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP
$user
= "Naam";
$pass = "wachtwoord";
$pass = "wachtwoord";
$error = "verkeerd wachtwoord of gebruiker";


$name = basename ($PHP_SELF);
if ( (!isset($PHP_AUTH_USER)) || ! (($PHP_AUTH_USER == $user) && ( $PHP_AUTH_PW == "$pass" )) ) {
header("WWW-Authenticate: Basic entrer=\"Form2txt admin\"");
header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
echo "$error";
exit;
}



?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jasper Zegikniet
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
wij helpen je met je systeem en bieden je iets beters aan dan wat je wilt? Waarom ga je dat niet leren. Je bent toch wel een erg slechte programmeur om niet open te staan voor betere dingen.
 
Jasper Zegikniet

Jasper Zegikniet

25/03/2007 12:30:00
Quote Anchor link
weet ik maar ik doe meestal meer dingen dan 1 :$
ik weet het een slechte instelling maar dan loop ik te klooien met welke ik moet beginnen en welke erna :P
dus daarom heb ik wat minder tijd :P
klinkt onnozel ik weet het...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.