Mod af?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

23/12/2009 13:48:00
Anchor link
Hallo MedePHPHulpers,

Ik wilde dit topic even verplaatsen maar dat gaat niet want blijkbaar ben ik spontaan geen moderator meer. Iemand een verklaring?

SanThe.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:06:02
 
Robert Deiman

Robert Deiman

23/12/2009 13:51:00
Anchor link
Heb ik ook last van, ook geen mod meer... Ik had Bas vanmorgen al even een berichtje gedaan wegens dat onderhoud. Was benieuwd naar a) de reden en b) of hij er wel van op de hoogte was.
Nu nog niets gehoord, zou het dat iemand weer een lek heeft gevonden en uitgebuit? :S
 

23/12/2009 13:51:00
Anchor link
Volgens mij ben jezijn jullie niet de enige.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
TJVB tvb

TJVB tvb

23/12/2009 13:55:00
Anchor link
Daarvoor was het onderhoud, vanaf nu houden we ons aan het Gelijkheidsbeginsel
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

23/12/2009 14:00:00
Anchor link
Waarschijnlijk zijn jullie pas na april 2007 mod geworden.
De tutorials zijn ook terug naar april 2007, dus alles van daarna ontbreekt.
Dus nu is de boel officieel kut.

dus geen idee wat bas of iemand aars gedaan heb,, maar die heeft het goed verkloot.
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 14:03:00
Anchor link
Blijkbaar heeft Bas jullie niet meer nodig :(

En bas is ook geen Admin meer haaha
 
Erik Rijk

Erik Rijk

23/12/2009 14:04:00
Anchor link
Bug misbruikt inderdaad..
Ik heb Bas gesproken... geef het wat tijd :)
 
Niels K

Niels K

23/12/2009 14:06:00
Anchor link
Pff.. wat een zielige mensjes bestaan er ook he..
 
Robert Deiman

Robert Deiman

23/12/2009 14:24:00
Anchor link
Tjah, je hebt altijd van die leuke mensen die het stoer vinden zoiets te doen. Lekker de boel slopen en thrashen, niet omdat het nodig is of omdat het mag, maar gewoon om morgen op school (of het werk) op te kunnen scheppen van "zie eens wat ik heb gedaan"....
 

23/12/2009 14:27:00
Anchor link
Robert_Deiman schreef op 23.12.2009 14:24:
Tjah, je hebt altijd van die leuke mensen die het stoer vinden zoiets te doen. Lekker de boel slopen en thrashen, niet omdat het nodig is of omdat het mag, maar gewoon om morgen op school (of het werk) op te kunnen scheppen van "zie eens wat ik heb gedaan"....

Dus dat betekend dat de dader na verloop van tijd wel bekend wordt? :-O
Dat is wel interessant.
(Het is overigs nu wel schoolvakantie ;-) )
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 14:48:00
Anchor link
Eh,, mocht je bas niet kunne bereiken: http://halma.nl/contact.html
Arjen Halma misschien wel :)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

23/12/2009 15:31:00
Anchor link
Wat een gedoe allemaal, Volgens mij is er iemand de zich echt heeft gekeerd tegen phphulp ofzo :F
 
Harmen

Harmen

23/12/2009 16:27:00
Anchor link
wow.
 
B a s
Beheerder

B a s

23/12/2009 16:50:00
Anchor link
Ik ben altied wel te bereiken.. Denk dat ik het niet meer terug draai daar de nieuwe versie in volle aantocht is
 
Hipska BE

Hipska BE

23/12/2009 16:59:00
Anchor link
Ben je daar zo zeker van deze keer?
 

23/12/2009 17:00:00
Anchor link
Wat een vertrouwen, lowl!
Bas, Ik reken op u! ^_^
 
B a s
Beheerder

B a s

23/12/2009 18:16:00
Anchor link
De tutorials die verwijderd waren staan er weer op!

Heb ook een NL ip adres weten te bemachtigen via een server uit Duitsland waar vandaan dat werd gedaan. Heb aangifte gedaan bij den politschi en een brief gestuurd naar die provider.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B a s
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 18:23:00
Anchor link
@ Bas, wanneer is alles weer goed, ook jullie rechten enzo?
Kan het zijn dat ze ook gegevens van de accounts hebben? (wachtwoorden enzo?)

@ Bas, ik kan nu ook mijn IP adres bij het bericht wijzigen xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
B a s
Beheerder

B a s

23/12/2009 18:37:00
Anchor link
Heel mooi maar ik heb logs van GET requests.
 
Roel -

Roel -

23/12/2009 18:55:00
Anchor link
Lekker dan.
@Loran; dat ging al, alleen wordt het niet opgeslagen. xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roel -
 

23/12/2009 19:26:00
Anchor link
Bas Kreleger schreef op 23.12.2009 18:16:
De tutorials die verwijderd waren staan er weer op!

Heb ook een NL ip adres weten te bemachtigen via een server uit Duitsland waar vandaan dat werd gedaan. Heb aangifte gedaan bij den politschi en een brief gestuurd naar die provider.

Volgens mij missen er nog een paar tutorials...
Is het IP-adres ook al bij je bekend? Als dat zo is heb je diegene ook een pm of een e-mail gestuurd om die bijvoorbeeld extra bang te maken?
Zou ik wel doen.
Edit: Ik ben er vrij zeker van dat ik gisteravond nog eentje met Afbeelding zag staan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.