Mod af?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

23/12/2009 19:33:00
Anchor link
Zou kunnen, dump is van paar dagen züruch!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:46:29
 

23/12/2009 19:37:00
Anchor link
Effe op Google's nieuwe manier gezocht, zie screenshot. Die jQuery tutorial ontbreekt.
Wel stom, ben wel benieuwd waar die over gaat.

Bas Kreleger schreef op 23.12.2009 19:33:
Zou kunnen, dump is van paar dagen züruch!

Aha, dat verklaart het. :-)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

23/12/2009 19:45:00
Anchor link
Als de rechten niet meer hersteld worden betekent dat anarchie! We kunnen nu dus doen wat we willen?

Dat ze niet meer hersteld worden is ook een teken dat de nieuwe versie misschien wel ècht komt! Cool, top Bas!
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 20:05:00
Anchor link
Nou nog even geduld hé!
PHPhulp countdown
 
B a s
Beheerder

B a s

23/12/2009 20:08:00
Anchor link
Hij komt echt dit keer jongens ;-)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/12/2009 00:08:00
Anchor link
Ben je al klaar en aan het testen of ben je nog steeds druk aan het werken er aan?
 

24/12/2009 10:12:00
Anchor link
Laat Bas z'n ding doen. ^^
 
Mr.Moe

Mr.Moe

24/12/2009 10:13:00
Anchor link
Ik zou die rechten ook terug zetten, het is nog wel 12 dagen hè. Of ga jij jezelf er heel de tijd mee bezig houden? Als ik naar het verleden kijk dan weet ik het antwoord hierop ook. Het is maar wat jij wilt natuurlijk.
 
---- ----

---- ----

24/12/2009 11:18:00
Anchor link
Opzich kan bas het wel zo laten..
als er niet meer kinderachtige mensen op dit forum zijn:P
 
Wim E

Wim E

24/12/2009 14:37:00
Anchor link
Kunnen we een keer zonder problemen bumpen en krijgen we geen respons van SanThe (a). Kinderachtige mensen is een mening, de persoon die kinderachtig doet hoeft zichzelf niet als kinderachtig definieren(A)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2009 16:46:00
Anchor link
Eh, hoezo geen respons krijgen van SanThe?

Hij is zijn mod-powers wel (tijdelijk ?) kwijt. Maar replieen kan hij nog steeds.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

24/12/2009 16:50:00
Anchor link
Iemand met slechte ideeën kan zo een hele dag het forum vol spammen zonder een ban te ontvangen?

Ik denk dat ze beter toch maar iemand rechten kunnen geven :P
 
Roel -

Roel -

24/12/2009 16:51:00
Anchor link
Trouwens, ff offtopic; worden alle reacties van het forum dan ook verwijderd? Ik ben net zo blij met m'n 700+ posts.
 
B a s
Beheerder

B a s

24/12/2009 17:48:00
Anchor link
Alles wordt gereset ja ivm nieuwe db structuur. Alleen vaste leden krijgen een PRO status! Dat houdt in, meer moderate punten kunnen weggeven dan newbies..
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/12/2009 17:52:00
Anchor link
En wat is de grens tussen PRO en niet,, word dat gewoon lukraak gekozen van degene die jij denkt,, of is het boven een bepaalde postcount?
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

24/12/2009 17:57:00
Anchor link
Dat kan bas beter niet zeggen, want anders heb je mensen die in 1 week 1000 berichten erbij posten om een 'PRO status' te krijgen.

Blijft het oude forum wel nog een tijdje bestaan? Miss een idee om geen nieuwe onderwerpen meer toe te staan en de openstaande vragen open te laten staan voor reacties?
 
Roel -

Roel -

24/12/2009 19:09:00
Anchor link
Dan heb je in ieder geval weer wel lekker een schone start. Ik heb nu een aantal newbie vragen-topics waar ik niet trots op ben. Wel vet idee die PRO status.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

24/12/2009 19:16:00
Anchor link
ohh god,, bang dat mensen erachter komen dat je iets geleerd heb?
Niemand is er trots op dat hij vroeger iets niet wist, maar dat betekent nog niet dat het slecht is,, in tegendeel zelfs.
 
Roel -

Roel -

24/12/2009 19:25:00
Anchor link
Ik vind het ook niet slecht, juist ook leuk om te zien hoe ik in die tijd gegroeid ben maar ik heb nu wel erg veel topics op mijn naam staan...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/12/2009 21:03:00
Anchor link
Ik denk dat ik zelf wel PRO zal zijn :-)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.