Mod af?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

29/12/2009 00:28:00
Anchor link
Tommy schreef op 29.12.2009 00:18:
Gast, ik ben net 10 minuten bezig en ik heb alle topics al in m'n db zitten. Over een half uurtje heb ik alle berichten er ook bij zitten. Het is alleen dat deze bak niet veel kracht heeft anders had ik het al lang klaar! Was ik nou bezig met een simpele layout om het uit te lezen.

Ik denk dat je die posts inlezen een beetje onderschat. Dit topic heeft ongeveer al veertig posts. Als jij die allemaal gedetailleerd wilt opslaan ben je voor alle topics in het totaal wel een paar uur bezig gok ik.

(Eigenlijk denk ik dat je bluft, want meestal is het zo dat phphulp het niet trekt als er meerdere mensen een flink aantal requests doet. Heb zelfs gehoord dat het door één persoon ook mogelijk is.)

Herjan schreef op 28.12.2009 23:41:
Dudes, het is toch van de zotten dat een lid een bot moet gaan bouwen, omdat de beheerder niet even een migratiescriptje (in elkaar) kan draaien? We zijn allemaal PHP'ers en we weten allemaal dat dat misschien even prutsen is met relaties in de database e.d., maar dat kan niet moeilijk zijn. Kortom: houd op met zeuren (...)

Dat vind ik ook.
(Al had hij het al een maand of nog veel langer kunnen doen gok ik.)
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 15:52:00
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/12/2009 09:04:00
Anchor link
Hee, wat mot dat? Ik ben ook geen mod meer!
 
Erik Rijk

Erik Rijk

29/12/2009 09:47:00
Anchor link
Is tijdelijk Jan :) ( denk ik )..

Phphulp beetje buggie :o
Was iets gebeurt waardoor de Bas de rechten tijdelijk heeft weggenomen..
 
- -

- -

29/12/2009 10:46:00
Anchor link
Tommy schreef op 29.12.2009 00:18:
Gast, ik ben net 10 minuten bezig en ik heb alle topics al in m'n db zitten. Over een half uurtje heb ik alle berichten er ook bij zitten. Het is alleen dat deze bak niet veel kracht heeft anders had ik het al lang klaar! Was ik nou bezig met een simpele layout om het uit te lezen.

Ik zeg ook niet dat het niet kan, maar ik zeg dat de beheerder dat prima kan doen. En dat hij ook helemaal niet heeft gezegd dat hij het niet gaat doen.

Jan Koehoorn schreef op 29.12.2009 09:04:
Hee, wat mot dat? Ik ben ook geen mod meer!

"Wat mod dat?" :P
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/12/2009 11:37:00
Anchor link
Karl schreef op 29.12.2009 00:28:
Tommy schreef op 29.12.2009 00:18:
Gast, ik ben net 10 minuten bezig en ik heb alle topics al in m'n db zitten. Over een half uurtje heb ik alle berichten er ook bij zitten. Het is alleen dat deze bak niet veel kracht heeft anders had ik het al lang klaar! Was ik nou bezig met een simpele layout om het uit te lezen.

Ik denk dat je die posts inlezen een beetje onderschat. Dit topic heeft ongeveer al veertig posts. Als jij die allemaal gedetailleerd wilt opslaan ben je voor alle topics in het totaal wel een paar uur bezig gok ik.

(Eigenlijk denk ik dat je bluft, want meestal is het zo dat phphulp het niet trekt als er meerdere mensen een flink aantal requests doet. Heb zelfs gehoord dat het door één persoon ook mogelijk is.)


Sterker nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Connected to MySQL
Connected to Database
All topics received
MySQL server has gone away

Dat zegt mijn SSH client. Mijn MySQL server is dus gewoon dood gegaan onder de hoeveelheid posts. Het was dus geen probleem om ze allemaal op te vragen. Ook wordt er steeds een pagina opgevraagd, alle posts verwerkt en dan de volgende pagina, dat verwerken kost mijn homeserver een aantal miliseconde en dus wordt er maar om de paar miliseconde een nieuwe request gedaan. Ik heb hier wel over nagedacht, ik ben niet zo dom als ik me altijd voordoe.
 

29/12/2009 11:56:00
Anchor link
Tommy schreef op 29.12.2009 11:37:
Karl schreef op 29.12.2009 00:28:
Tommy schreef op 29.12.2009 00:18:
Gast, ik ben net 10 minuten bezig en ik heb alle topics al in m'n db zitten. Over een half uurtje heb ik alle berichten er ook bij zitten. Het is alleen dat deze bak niet veel kracht heeft anders had ik het al lang klaar! Was ik nou bezig met een simpele layout om het uit te lezen.

Ik denk dat je die posts inlezen een beetje onderschat. Dit topic heeft ongeveer al veertig posts. Als jij die allemaal gedetailleerd wilt opslaan ben je voor alle topics in het totaal wel een paar uur bezig gok ik.

(Eigenlijk denk ik dat je bluft, want meestal is het zo dat phphulp het niet trekt als er meerdere mensen een flink aantal requests doet. Heb zelfs gehoord dat het door één persoon ook mogelijk is.)


Sterker nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
Connected to MySQL
Connected to Database
All topics received
MySQL server has gone away

Dat zegt mijn SSH client. Mijn MySQL server is dus gewoon dood gegaan onder de hoeveelheid posts. Het was dus geen probleem om ze allemaal op te vragen.

Heb je er geen tijden bij staan?
Tommy schreef op 29.12.2009 11:37:
Ook wordt er steeds een pagina opgevraagd, alle posts verwerkt en dan de volgende pagina, dat verwerken kost mijn homeserver een aantal miliseconde en dus wordt er maar om de paar miliseconde een nieuwe request gedaan. Ik heb hier wel over nagedacht, ik ben niet zo dom als ik me altijd voordoe.

Als je een request per keer doet, dan zie ik niet echt in waarom je mysql server over z'n nek zou moeten gaan.
Oftewel: Je doet iets verkeerd, of je doet bluffen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

29/12/2009 12:02:00
Anchor link
Ik ga niet iedere keer een query naar m'n db doen. Ik maak één grote query die ik ineens verstuur:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
        $query = "";
        $q = 0;
        foreach ($database as $item) {
            if ($q != 0) $query .= ", "; $q++;
            $query .= "(" . $item[0] . ", '" . $item[1] . "', " . $searchForum . ")";
        }
        
        mysql_connect("localhost", "bot", "stoned") or die(mysql_error());
        echo "Connected to MySQL".PHP_EOL;
        mysql_select_db("phphulp") or die(mysql_error());
        echo "Connected to Database".PHP_EOL;
        
        mysql_query("INSERT INTO topic (id, title, forum) VALUES " . $query) or die(mysql_error());


Die tijden boeit dat? Waarom wil je zo graag mij ongelijk bewijzen? Ik heb vandaag niet zo veel tijd maar anders maak ik morgen een simpel archiefje en dan kun je zien dat ik niet zit te bluffen. Waarom zou ik eigenlijk bluffen, schiet ik toch niks mee op.. Kan ik beter m'n postcount omhoog doen, daar schiet ik nog meer mee op.

Edit:
MySQL:
You can also get these errors if you send a query to the server that is incorrect or too large. If mysqld receives a packet that is too large or out of order, it assumes that something has gone wrong with the client and closes the connection. If you need big queries (for example, if you are working with big BLOB columns), you can increase the query limit by setting the server's max_allowed_packet variable, which has a default value of 1MB. You may also need to increase the maximum packet size on the client end. More information on setting the packet size is given in Section B.5.2.10, “Packet too large”.

Even max_allowed_packet op 5 MB gezet en nu werkt het wel allemaal.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Mark PHP

Mark PHP

29/12/2009 12:56:00
Anchor link
Hopelijk wordt er professioneel gehandeld bij het omzetten. Het verwijderen van oude topics zal de doodsteek van phphulp betekenen. Momenteel is er sprake van een goede indexering (van oude topics). Hier komt waarschijnlijk veel verkeer vandaan.
Tevens mag ik hopen dat er aan redirects van huidige URLs gedacht is, het zou niet de eerste keer zijn dat een website duikelt in de zoekmachines (zie o.a. het AD en Rabobank).
Verhuizen van versie X naar Y heeft meer omhanden dan het op het eerste gezicht lijkt.
 
M Ypma

M Ypma

29/12/2009 15:03:00
Anchor link
@Agirre

Precies dat is waar ik me ook zorgen om maak. Het is nog speculatie totdat Bas heeft gereageerd, maar a.d.h.v. zijn eerdere uitspraken kan ik alleen maar opmaken dat oude topics zullen verdwijnen "i.v.m. een nieuw datamodel dat veel verschilt",maar hebhen nog niet gehoord over het migreren van die oude topics naar het nieuwe model. Als dat niet gebeurt zou dat echt zonde zijn en in mijn ogen een actie die niet gedaan word uit luiheid want erg ingewikkeld hoeft het niet te zijn.

Ik had nog niet stil gestaan bij je andere opmerkingen. De oude url redirecting! Staat nu toch wel op mijn nr 2 van zorgen lijstje. Ook dit is een fluitje van een cent,en lijkt me een prima te doen klusje ten behoeve van de google indexering.

Oftwel, Bas... zou je wat opheldering kunnen geven?
 

29/12/2009 15:06:00
Anchor link
En natuurlijk kan je ook gewoon nog archief.phphulp.nl ofzo maken. Daar dit allemaal lekker neer dumpen. Registratie pagina verwijderen, inlog pagina vernielen en klaar is Bas.
 
B a s
Beheerder

B a s

29/12/2009 15:06:00
Anchor link
De URL adressen krijgen een PERMANENT MOVED header mee die verwijzen naar de nieuwe. De oude topics zullen nog opvraagbaar zijn. Jullie zien ze liever geïntegreerd in het nieuwe forum systeem?
 
Mr.Moe

Mr.Moe

29/12/2009 15:44:00
Anchor link
euhm ... Lees jij wel een iets? Natuurlijk willen we ze in het nieuwe systeem zien.
 

29/12/2009 15:51:00
Anchor link
Mr.Moe schreef op 29.12.2009 15:44:
euhm ... Lees jij wel een iets? Natuurlijk willen we ze in het nieuwe systeem zien.

Nee hij is Oost-indisch blind :-P.


Sorry kon het niet laten :-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Vdleije .

vdleije .

29/12/2009 16:03:00
Anchor link
Karl schreef op 29.12.2009 15:51:
Mr.Moe schreef op 29.12.2009 15:44:
euhm ... Lees jij wel een iets? Natuurlijk willen we ze in het nieuwe systeem zien.

Nee hij is Oost-indisch blind :-P.


Sorry kon het niet laten :-).

Hahahaha, ik denk dat het "linken" naar de oude topics een beetje raar staan, of zit hier de nieuwe layout dan omheen xD, met de oude functies.
 
Nibulez

Nibulez

29/12/2009 18:48:00
Anchor link
@Tommy

Niet echt heel geloofwaardig, waarom eigenlijk die messages :S

je hebt er 2 nodig om eindelijk in de goeie database te komen en voor de rest 1 msg om te zeggen dat je alle topic hebt.

En als je om de paar milliseconden een nieuwe pagina opvraagt en er zijn 69658 topics die meerdere pagina's hebben dan denk ik niet dat de server dit lang gaat trekken.
 
Thijs X

Thijs X

29/12/2009 19:22:00
Anchor link
Bas Kreleger schreef op 29.12.2009 15:06:
De URL adressen krijgen een PERMANENT MOVED header mee die verwijzen naar de nieuwe. De oude topics zullen nog opvraagbaar zijn. Jullie zien ze liever geïntegreerd in het nieuwe forum systeem?


Lijkt me wel het handigst dat het naar het nieuwe systeem gemigreerd gaat worden.
Dan kan je ook makkelijk zoeken naar topics die ouder zijn dan de release etc.
 
- -

- -

29/12/2009 21:27:00
Anchor link
Nibulez schreef op 29.12.2009 18:48:
@Tommy

Niet echt heel geloofwaardig, waarom eigenlijk die messages :S

Ik vind Tommy (met zijn 4.000 posts) geloofwaardiger dan iemand die hier voor het eerst komt en zich even registreert om iemand af te zeiken.
 
Nibulez

Nibulez

29/12/2009 22:16:00
Anchor link
Ik zeik niemand af, vind het gewoon heel ongeloofwaardig.
Ga maar eens na hoeveel data dat script op moet vragen om alles lang te gaan.
Misschien kan hij het ook wel, maar ga dan niet raar doen om te zeggen dat het elke paar milliseconden een andere pagina opvraagt.

Verder moet je niet kijken naar het aantal posts, dit is precies de reden waarom op veel fora de berichtenteller uitgezet wordt, mensen gaan spammen om te zorgen dat ze ineens beter zijn dan de rest (Dit is over het algemeen bedoelt, heeft niks met Tommy of een andere lid hier met veel posts te maken)
 

29/12/2009 22:28:00
Anchor link
Jonathan schreef op 29.12.2009 21:27:
Nibulez schreef op 29.12.2009 18:48:
@Tommy

Niet echt heel geloofwaardig, waarom eigenlijk die messages :S

Ik vind Tommy (met zijn 4.000 posts) geloofwaardiger dan iemand die hier voor het eerst komt en zich even registreert om iemand af te zeiken.

Jij zou moeten weten dat een postcount nergens op slaat.

Nibulez schreef op 29.12.2009 22:16:
Ik zeik niemand af, vind het gewoon heel ongeloofwaardig.
Ga maar eens na hoeveel data dat script op moet vragen om alles lang te gaan.
Misschien kan hij het ook wel, maar ga dan niet raar doen om te zeggen dat het elke paar milliseconden een andere pagina opvraagt.

Daar dacht ik dus ook aan.
 
- -

- -

29/12/2009 22:50:00
Anchor link
@Karl: Een postcount slaat inderdaad nergens op, maar iemand die hier in zijn eerste post op het forum direct beweringen van een ander in twijfel trekt vind ik wel verdacht. Ik ben het er natuurlijk wel mee eens dat Tommy waarschijnlijk wat overdrijft met tijden et cetera, maar met uitzondering van dat vind ik het best geloofwaardig.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.