Mod af?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

23/12/2009 13:48:00
Anchor link
Hallo MedePHPHulpers,

Ik wilde dit topic even verplaatsen maar dat gaat niet want blijkbaar ben ik spontaan geen moderator meer. Iemand een verklaring?

SanThe.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:01:33
 
Robert Deiman

Robert Deiman

23/12/2009 13:51:00
Anchor link
Heb ik ook last van, ook geen mod meer... Ik had Bas vanmorgen al even een berichtje gedaan wegens dat onderhoud. Was benieuwd naar a) de reden en b) of hij er wel van op de hoogte was.
Nu nog niets gehoord, zou het dat iemand weer een lek heeft gevonden en uitgebuit? :S
 

23/12/2009 13:51:00
Anchor link
Volgens mij ben jezijn jullie niet de enige.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
TJVB tvb

TJVB tvb

23/12/2009 13:55:00
Anchor link
Daarvoor was het onderhoud, vanaf nu houden we ons aan het Gelijkheidsbeginsel
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

23/12/2009 14:00:00
Anchor link
Waarschijnlijk zijn jullie pas na april 2007 mod geworden.
De tutorials zijn ook terug naar april 2007, dus alles van daarna ontbreekt.
Dus nu is de boel officieel kut.

dus geen idee wat bas of iemand aars gedaan heb,, maar die heeft het goed verkloot.
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 14:03:00
Anchor link
Blijkbaar heeft Bas jullie niet meer nodig :(

En bas is ook geen Admin meer haaha
 
Erik Rijk

Erik Rijk

23/12/2009 14:04:00
Anchor link
Bug misbruikt inderdaad..
Ik heb Bas gesproken... geef het wat tijd :)
 
Niels K

Niels K

23/12/2009 14:06:00
Anchor link
Pff.. wat een zielige mensjes bestaan er ook he..
 
Robert Deiman

Robert Deiman

23/12/2009 14:24:00
Anchor link
Tjah, je hebt altijd van die leuke mensen die het stoer vinden zoiets te doen. Lekker de boel slopen en thrashen, niet omdat het nodig is of omdat het mag, maar gewoon om morgen op school (of het werk) op te kunnen scheppen van "zie eens wat ik heb gedaan"....
 

23/12/2009 14:27:00
Anchor link
Robert_Deiman schreef op 23.12.2009 14:24:
Tjah, je hebt altijd van die leuke mensen die het stoer vinden zoiets te doen. Lekker de boel slopen en thrashen, niet omdat het nodig is of omdat het mag, maar gewoon om morgen op school (of het werk) op te kunnen scheppen van "zie eens wat ik heb gedaan"....

Dus dat betekend dat de dader na verloop van tijd wel bekend wordt? :-O
Dat is wel interessant.
(Het is overigs nu wel schoolvakantie ;-) )
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 14:48:00
Anchor link
Eh,, mocht je bas niet kunne bereiken: http://halma.nl/contact.html
Arjen Halma misschien wel :)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

23/12/2009 15:31:00
Anchor link
Wat een gedoe allemaal, Volgens mij is er iemand de zich echt heeft gekeerd tegen phphulp ofzo :F
 
Harmen

Harmen

23/12/2009 16:27:00
Anchor link
wow.
 
B a s
Beheerder

B a s

23/12/2009 16:50:00
Anchor link
Ik ben altied wel te bereiken.. Denk dat ik het niet meer terug draai daar de nieuwe versie in volle aantocht is
 
Hipska BE

Hipska BE

23/12/2009 16:59:00
Anchor link
Ben je daar zo zeker van deze keer?
 

23/12/2009 17:00:00
Anchor link
Wat een vertrouwen, lowl!
Bas, Ik reken op u! ^_^
 
B a s
Beheerder

B a s

23/12/2009 18:16:00
Anchor link
De tutorials die verwijderd waren staan er weer op!

Heb ook een NL ip adres weten te bemachtigen via een server uit Duitsland waar vandaan dat werd gedaan. Heb aangifte gedaan bij den politschi en een brief gestuurd naar die provider.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door B a s
 
Loran DP

Loran DP

23/12/2009 18:23:00
Anchor link
@ Bas, wanneer is alles weer goed, ook jullie rechten enzo?
Kan het zijn dat ze ook gegevens van de accounts hebben? (wachtwoorden enzo?)

@ Bas, ik kan nu ook mijn IP adres bij het bericht wijzigen xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Loran DP
 
B a s
Beheerder

B a s

23/12/2009 18:37:00
Anchor link
Heel mooi maar ik heb logs van GET requests.
 
Roel -

Roel -

23/12/2009 18:55:00
Anchor link
Lekker dan.
@Loran; dat ging al, alleen wordt het niet opgeslagen. xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roel -
 

23/12/2009 19:26:00
Anchor link
Bas Kreleger schreef op 23.12.2009 18:16:
De tutorials die verwijderd waren staan er weer op!

Heb ook een NL ip adres weten te bemachtigen via een server uit Duitsland waar vandaan dat werd gedaan. Heb aangifte gedaan bij den politschi en een brief gestuurd naar die provider.

Volgens mij missen er nog een paar tutorials...
Is het IP-adres ook al bij je bekend? Als dat zo is heb je diegene ook een pm of een e-mail gestuurd om die bijvoorbeeld extra bang te maken?
Zou ik wel doen.
Edit: Ik ben er vrij zeker van dat ik gisteravond nog eentje met Afbeelding zag staan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.