multi language

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4

- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 21:42:00
Quote Anchor link
Dat is mooi. Veel succes verder.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 13:23:02
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 21:46:00
Quote Anchor link
Ja, weer verkeerde syntax:

print 'bladiebla' . $var . 'blabla';

Let op de punten!
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 21:47:00
Quote Anchor link
waneer moeten de punten er dan staan en wanneer niet?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 21:50:00
Quote Anchor link
Die punten betekenen als het ware +
Dus "tekst tussen quotes" . 'tekst tussen enkele quotes' . $var . $_GET['bla'] . "en ga zo maar door";

Dat wordt dus tot één string gevormd.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 21:52:00
Quote Anchor link
oke,

en hoe kan ik nu een link maken om de sessie taal aan te passen?

SanThe, wat jij zegt ?lang=en kan niet omdat dat al gebruikt word:

pagina.php?p=subpagina

hier kan geen ?lang=en meer achter
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 21:55:00
Quote Anchor link
tot nu toe heel erg bedankt iedereen.

Er zijn al meer dan 60 posts van iedereen overheen gegaan maar nu is het toch bijna goed!!!

(vraag me alleen af wat het volgende probleem gaat worden (A))
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 22:00:00
Quote Anchor link
kan ik laten linken naar een andere pagina, waarop de goede lang waarde word gegeven, en vervolgens een meta refresh van 0 naar de vorige pagina?

EDIT:

Ik heb het uitgeprobeerd, maar dit ziet er niet helemaal netjes uit. Zijn er nog andere mogelijkheden?
Gewijzigd op 20/02/2006 22:04:00 door Huh bla
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 22:06:00
Quote Anchor link
pagina.php?p=subpagina&lang=nl
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 22:07:00
Quote Anchor link
en hoe kani k er dan voor zorgen dan die &lang=nl de waarde in de sessie veranderd?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 22:10:00
Quote Anchor link
SanThe:
En om de taal te setten in de session kan je b.v. op de pagina linkjes maken met de taalkeuze.

<a href="?taal=nl">Nederlands</a>

Dit check je met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(isset($_GET['taal']))
{

    $_SESSION['lang'] = $_GET['taal'];
}

?>


Zie deze 'oude' post
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 22:34:00
Quote Anchor link
maar zoals ik al zei, ik kan niet ?taal=nl doen omdat ? al een keer gebruikt is bij index.php?p=subpagina
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 22:38:00
Quote Anchor link
Okee, je moet het wel even aanpassen.

index.php?p=subpagina&taal=nl
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 22:40:00
Quote Anchor link
en hoe doe ik dat dan (A)
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 23:09:00
Quote Anchor link
in nl.inc.php staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $headimg = "fotos/lay-out/header-nl.jpg"; ?>


dan heb ik in mijn pagina staan:

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $headimg ?>
" alt="Header">

maar toch word er geen afbeelding weergegeven, maar dit is toch gewoon goed :S
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 23:15:00
Quote Anchor link
<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $headimg; ?>
" alt="Header">
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

20/02/2006 23:16:00
Quote Anchor link
Controlleer wel je waardes ipv alles in een sessie te gooien. Op de eerste pagina had ik een mooi voorbeeldje gepost, maar zoals vaker weiger jij daar serieus naar te kijken.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 23:19:00
Quote Anchor link
--- end toppic
--- end phphulp
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

20/02/2006 23:42:00
Quote Anchor link
Tot ziens!

En nu even serieus, ik ben het gedeeltelijk wel met Arjan eens hoor, complete antwoorden zijn al gegeven, maar je begint elke keer weer over dezelfde problemen...

We kauwen niet alles voor, dus moet je de stukjes die gegeven worden combineren...

Als je een 2e variabele in URL wilt moet je & gebruiken ipv ?, die kan je ook gewoon met $_GET[] ophalen.

Die stop je dan in een sessie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// Uiteraard met if(isset eromheen
$_SESSION['taal'] = $_GET['taal'];
?>


En dan include je het goede bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
//ook weer isset check
include("languages/".$_SESSION['taal'].".inc.php");
?>


Zo moet je er toch uit kunnen komen, zo niet, post de foutmelding/jouw code tot nu toe, zodat we kunnen uitleggen wat er verkeerd gaat.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.