multi language

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4

- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 21:42:00
Quote Anchor link
Dat is mooi. Veel succes verder.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:29:01
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 21:46:00
Quote Anchor link
Ja, weer verkeerde syntax:

print 'bladiebla' . $var . 'blabla';

Let op de punten!
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 21:47:00
Quote Anchor link
waneer moeten de punten er dan staan en wanneer niet?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 21:50:00
Quote Anchor link
Die punten betekenen als het ware +
Dus "tekst tussen quotes" . 'tekst tussen enkele quotes' . $var . $_GET['bla'] . "en ga zo maar door";

Dat wordt dus tot één string gevormd.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 21:52:00
Quote Anchor link
oke,

en hoe kan ik nu een link maken om de sessie taal aan te passen?

SanThe, wat jij zegt ?lang=en kan niet omdat dat al gebruikt word:

pagina.php?p=subpagina

hier kan geen ?lang=en meer achter
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 21:55:00
Quote Anchor link
tot nu toe heel erg bedankt iedereen.

Er zijn al meer dan 60 posts van iedereen overheen gegaan maar nu is het toch bijna goed!!!

(vraag me alleen af wat het volgende probleem gaat worden (A))
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 22:00:00
Quote Anchor link
kan ik laten linken naar een andere pagina, waarop de goede lang waarde word gegeven, en vervolgens een meta refresh van 0 naar de vorige pagina?

EDIT:

Ik heb het uitgeprobeerd, maar dit ziet er niet helemaal netjes uit. Zijn er nog andere mogelijkheden?
Gewijzigd op 20/02/2006 22:04:00 door Huh bla
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 22:06:00
Quote Anchor link
pagina.php?p=subpagina&lang=nl
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 22:07:00
Quote Anchor link
en hoe kani k er dan voor zorgen dan die &lang=nl de waarde in de sessie veranderd?
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 22:10:00
Quote Anchor link
SanThe:
En om de taal te setten in de session kan je b.v. op de pagina linkjes maken met de taalkeuze.

<a href="?taal=nl">Nederlands</a>

Dit check je met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(isset($_GET['taal']))
{

    $_SESSION['lang'] = $_GET['taal'];
}

?>


Zie deze 'oude' post
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 22:34:00
Quote Anchor link
maar zoals ik al zei, ik kan niet ?taal=nl doen omdat ? al een keer gebruikt is bij index.php?p=subpagina
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 22:38:00
Quote Anchor link
Okee, je moet het wel even aanpassen.

index.php?p=subpagina&taal=nl
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 22:40:00
Quote Anchor link
en hoe doe ik dat dan (A)
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 23:09:00
Quote Anchor link
in nl.inc.php staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $headimg = "fotos/lay-out/header-nl.jpg"; ?>


dan heb ik in mijn pagina staan:

<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $headimg ?>
" alt="Header">

maar toch word er geen afbeelding weergegeven, maar dit is toch gewoon goed :S
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2006 23:15:00
Quote Anchor link
<img src="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $headimg; ?>
" alt="Header">
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

20/02/2006 23:16:00
Quote Anchor link
Controlleer wel je waardes ipv alles in een sessie te gooien. Op de eerste pagina had ik een mooi voorbeeldje gepost, maar zoals vaker weiger jij daar serieus naar te kijken.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 23:19:00
Quote Anchor link
--- end toppic
--- end phphulp
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

20/02/2006 23:42:00
Quote Anchor link
Tot ziens!

En nu even serieus, ik ben het gedeeltelijk wel met Arjan eens hoor, complete antwoorden zijn al gegeven, maar je begint elke keer weer over dezelfde problemen...

We kauwen niet alles voor, dus moet je de stukjes die gegeven worden combineren...

Als je een 2e variabele in URL wilt moet je & gebruiken ipv ?, die kan je ook gewoon met $_GET[] ophalen.

Die stop je dan in een sessie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// Uiteraard met if(isset eromheen
$_SESSION['taal'] = $_GET['taal'];
?>


En dan include je het goede bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
//ook weer isset check
include("languages/".$_SESSION['taal'].".inc.php");
?>


Zo moet je er toch uit kunnen komen, zo niet, post de foutmelding/jouw code tot nu toe, zodat we kunnen uitleggen wat er verkeerd gaat.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.