multi language

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 18:05:00
Quote Anchor link
Je zou ook een MySQL tabel per taal kunnen maken. Identiek qua structuur en veldnamen, maar verschillend van naam en inhoud.

De taal kan in een url, maar een sessie is handiger, want dan hoef je er niet bij elke hyperlink die je maakt om te denken.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:52:25
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

20/02/2006 18:07:00
Quote Anchor link
In mijn voorbeeld word gebruik gemaakt van een sessie, dan hoef je je links niet aan te passen.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 18:09:00
Quote Anchor link
@Jan

Luuk:
...

...betere ideeën (geen MYSQL)


;-)

oke, sessies lijkt me dan wel een goed idee, moet dan alleen nog is een tutorailtje grondig doornemen, want daar heb ik verder nog helemaal geen ervaring mee


Maar als ik nu sessies ga gebruiken, kan ik daarmee zorgen dat achter iedere link &lang=nl komt te staan of &lang=en
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 18:10:00
Quote Anchor link
Dat is dan niet meer nodig Luuk. Een sessievariabele wordt onthouden, ook als je naar een andere pagina gaat. Zolang je maar session_start () bovenaan elke pagina hebt staan waar je die variabele nodig hebt.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 18:12:00
Quote Anchor link
iemand een goede url naar een sessie tutorial?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 18:15:00
Quote Anchor link
Heel kort:

- elke pagina waar je die var nodig hebt begint met session_start ();
- een sessievariabele maak je zo:

pagina1.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
//
    session_start ();
    $_SESSION['lang'] = 'NL';
    echo '<a href="pagina2.php">pagina 2</a>';
?>


pagina2.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
//
    session_start ();
    echo $_SESSION['lang'];
?>


test maar eens uit :-)
Gewijzigd op 20/02/2006 18:16:00 door Jan Koehoorn
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 18:16:00
Quote Anchor link
@jan

Dus door die sessie word het goede bestand geincluded
en als er dan naar een andere pagina word gegaan, word er onthouden welke taal er is gekozen, en zo word weer het goede bestand geincluded (nl.inc.php of en.inc.php)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 18:17:00
Quote Anchor link
Ja, je kunt daarna op elke pagina die sessievariabele opvragen en aan de hand daarvan het goede bestand includen, of de goede tabel opvragen.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 18:19:00
Quote Anchor link
ik snap er echt helemaal niks van ;-)

ik zal is wat googlen ;-)
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 18:22:00
Quote Anchor link
wat is het verschil tussen een sessie en een cookie

en op google kan ik niks vinden (alleen php.net maar das engels)

iemand een goede link?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 18:32:00
Quote Anchor link
Probeer gewoon mijn voorbeeldje van net maar eens uit, dan zul je zien dat het werkt.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 18:34:00
Quote Anchor link
gewoon direct jouw code kopieren en plakken?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 18:38:00
Quote Anchor link
Ja, dus twee bestandjes maken, pagina1.php en pagina2.php en uittesten door op de link in pagina1 te klikken.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 19:04:00
Quote Anchor link
oke, dus dan kan ik dus op een alle pagina's zetten:

include('lang/'$_SESSION['lang']'.inc.php');

of niet?

en waar 'staat' zo'n sessie, want het heeft wel iets weg van een cookie, alleen een cookie staat op je computer...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

20/02/2006 19:14:00
Quote Anchor link
Een sessie is serverside, en ik kan dus ook een sessie uitlezen op mijn server. Echter staat er volgens mij wel iets van een cookie op je eigen pc met daarin je sessieid.
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 19:17:00
Quote Anchor link
@arjan

oke,

maar nog een keertje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('lang/'$_SESSION['lang']'.inc.php'); ?>


dat zou dus moeten werken, of niet?
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 19:40:00
Quote Anchor link
want het werkt nl niet (A)

de hele pagina blijft wit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("lang/"$_SESSION['lang']".inc.php"); ?>
is wat ik heb.

als ik dit weghaal dan zie ik wel gewoon de pagina
 
Mitch X

Mitch X

20/02/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Luuk:
en worden mij pagina's nu niet enorm groot?

Ik weet niet wat jij groot noemt, maaruh een hoop scripts tellen (veel) meer dan 100 regels :+
 
Huh bla

Huh bla

20/02/2006 19:45:00
Quote Anchor link
@mitch

dit is ondertussen al weer opgelost :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/02/2006 19:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include('lang/'$_SESSION['lang']'.inc.php'); ?>


zal natuurlijk niet werken omdat je niet goed concateneert. Voor de overzichtelijkheid zou je dit kunnen doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
//
    if (isset ($_SESSION['lang']) {
        $lang = $_SESSION['lang'];
        include ('lang/' . $lang . '.inc.php');
    }

?>
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.