MyBuddies.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 6 7 8 9 volgende »

Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 18:11:25
Anchor link
Geen van beide. Ik vind die mensen echt super eng.

Kun je niet registratie en login op één pagina doen i.p.v. die lachende griezels?

Misschien iets spectaculairs met de forms doen zodat de registratie en login de pagina mooi opvullen. Je tekst van het eerste ontwerp plak je dan mooi boven de registratie forms om mensen te stimuleren de velden in te vullen en klaar.

De footer kan misschien iets mooier opgemaakt worden en let ook goed op de voorwaarden en privacy dingen...

En ik vind forums enzo op social networks onzin. Het is volgens mij een social network en de meeste mensen (in Nederland) doen er graag een forum in, maar een forum vind ik niet passen bij een social network. Probeer eens een unieke manier van sociaal zijn met je 'buddies'. Dit is natuurlijk kritiek op je idee, maar ik zou het leuker vinden jouw site te gebruiken zonder een forum, maar juist met een unieke manier om mijn vrienden te bereiken.
Gewijzigd op 05/01/2012 18:14:31 door Piet Jansen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:59:53
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 19:12:59
Anchor link
@Pieter

Die 'griezelende lachende mensen' foto is een voorbeeld.
Ik heb echt wel andere foto's die niet eng zijn.

Trouwens, een forum op een sociaal netwerk is niks mis mee.
Mensen hoeven niet perse via een forum niet communiceren :S
Ik ben elke dag aan het bedenken hoe je op een unieke manier je
vrienden kan bereiken, en geloof me... dat is niet zo'n makkie.

BTW: Zoals jij het nu zegt.
Een form van registreren en login op de voor pagina doen zonder foto
gaat lijken op facebook.. en de meeste mensen vinden facebook saai.

Toevoeging op 05/01/2012 20:02:22:

@Iedereen
Welk design gaat het worden?
Gewijzigd op 05/01/2012 19:22:10 door Remco van Akker
 
Jens erd

Jens erd

05/01/2012 20:05:35
Anchor link
Het standpunt van Piet snap ik wel.. op een forum is het gebruikelijk om 'anoniem' te zijn, zodat je een mening kunt verkondigen zonder dat mensen een vooroordeel over je hebben ("Hij heeft een bril, die neem ik niet serieus!"). Het is niet voor niets zo dat mensen hier op het forum 9/10 keer hun eigen achternaam niet gebruiken. Verder is een algemeen forum, waarbij je alle onderwerpen in een eigen categorie moet plaatsen, te groot om mensen die er verstand van hebben aan te trekken en mensen die de behoefte hebben om te discussiëren zullen de specifiekere fora uiteindelijk toch wel opzoeken. Als je een drukbezocht forum hebt (Fok.nl, Tweakers.net etc) raak je snel het overzicht kwijt, en dat is als bezoeker verwarrend. Verder lijkt het mij rete irriterend als er de hele tijd 5 jarige kinderen door je topic lopen te schreeuwen, terwijl volwassenen een serieuze discussie proberen te voeren..

Verzin een goed doch aantrekkelijk concept. wat maakt jouw social-media website speciaal en waarom zouden we niet gewoon Facebook of Twitter gebruiken?
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 21:25:03
Anchor link
Remco van Akker op 05/01/2012 19:12:59:
@Pieter

Die 'griezelende lachende mensen' foto is een voorbeeld.
Ik heb echt wel andere foto's die niet eng zijn.

Trouwens, een forum op een sociaal netwerk is niks mis mee.
Mensen hoeven niet perse via een forum niet communiceren :S
Ik ben elke dag aan het bedenken hoe je op een unieke manier je
vrienden kan bereiken, en geloof me... dat is niet zo'n makkie.

BTW: Zoals jij het nu zegt.
Een form van registreren en login op de voor pagina doen zonder foto
gaat lijken op facebook.. en de meeste mensen vinden facebook saai.

Toevoeging op 05/01/2012 20:02:22:

@Iedereen
Welk design gaat het worden?


Snap ik, maar het is toch wel een beetje raar dat je geen registratie forms op je homepage zet omdat Facebook dat ook doet. Btw, ik vind jouw design ook saai, dus het zal wel niet aan Facebook liggen.

Ik weet zeker dat je er iets veel mooiers van kan maken dan wat je nu hebt, alleen of je dat gaat doen...?

Ik vind ook dat er niks mis mee is, maar een forum hoort er niet. Als ik met mijn vrienden contact wil hebben, ga ik toch geen forum opzetten? Nee, dan ga ik naar een social network. Jouw site moet dus een social network zijn, maar jij zet er dan weer een forum in. Misschien kun je de sociale kanten van een forum op een aparte, unieke manier integreren in jouw concept?

Houd wel in je achterhoofd dat mensen die jouw site hier reviewen ook vaak toekomstige leden zijn. Als je zo standvastig doet en niet buiten je kader denkt zal het niks worden.

Ik vertrouw erop dat je me nu iets beter snapt;)
Gewijzigd op 05/01/2012 21:28:01 door Piet Jansen
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 21:43:31
Anchor link
@Piet

Mijn design is niet saai.
Sws niet.
Forum word gewoon apart gezet.
Forum heeft niks te maken met de rest van het sociale netwerk.
Het is gewoon iets extra's.

Misschien dat je me nu beter begrijpt ;)

Toevoeging op 05/01/2012 21:43:32:

@Piet

Mijn design is niet saai.
Sws niet.
Forum word gewoon apart gezet.
Forum heeft niks te maken met de rest van het sociale netwerk.
Het is gewoon iets extra's.

Misschien dat je me nu beter begrijpt ;)
 
Eddy B

Eddy B

05/01/2012 21:46:55
Anchor link
Remco, als je hulp en feedback wilt sta dan ook open daarvoor. Jij zegt: "Mijn design is niet saai." als je dat echt vind, en het boeit je verder niks wat wij ervan vinden, wat is dan het nut van dit topic?

Denk goed na wat je wilt bereiken met dit topic, anders kunnen we het topic beter gewoon sluiten.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 22:20:32
Anchor link
@Eddy

Dat ging over het vorige design -.-
Weet je, sluit het topic maar.
Ik sta de hele tijd er al open voor.
Maar hij is de enige die ZEGT dat het design saai is.
Wat moet er veranderd worden?
Ik kan niet iedereen tevreden stellen.
De ene wil dat, de ene wil dat andere weer.
Het heeft inderdaad geen nut dit topic.
Trouwens, want moet er dan veranderd worden om het mooi te maken?
Vertel me dan hoe en wat?
Geef dan duidelijk antwoord.
Ik zal graag willen weten WAT het design leuker maakt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2012 22:31:51
Anchor link
Remco, zie feedback niet als persoonlijke krtiek. Ik heb even wat uitspraken van jou verzameld (zie hieronder). Lees ze zelf maar eens na, dan begrijp je wat Eddy bedoelt. Je bent heel selectief in het ontvangen van feedback. Alleen als jij je zelf kunt vinden in feedback dan ben je het er mee eens, maar zodra jij je niet kunt vinden in de feedback dan word je negatief en sta je nergens voor open. Mensen geven je geen feedback omdat ze dat zo leuk vinden om te doen, nee... ze steken er moeite en energie in om jou iets duidelijk te maken. Als jij dan telkens zo stug en eigenwijs reageert dan moet je je inderdaad afvragen of dit topic wel zin heeft. Sta je open voor kritiek, of wil je alleen maar horen dat je goed bezig bent? That's the question. Hieronder dus enkele van jouw uitspraken. Lees en leer.

"@Jens
Saai?
Achtergrond kan ik wel veranderen.
Maar de header is mooi."

"Trouwens ik hou het hier bij met me design.
Ik kan niet iedereen tevreden stellen."

"Whear.nl gebruikt het ook -.-
facebook.nl gebruikt het ook -.-

Waarom ik dan niet?"

"Ik weet het echt niet meer hoor...
Ik ga nu me eigen gang en kijk wat er uit komt."

"Jou tip heb ik vaak genoeg gekregen van anderen XD
Maar dat past niet bij dit design (vindt ik)."

"Ik moest ook kijken naar facebook, twitter en etc van jullie, en die hebben hun footer ook gewoon als tekst onderaan staan.
Daar is niks mis mee."

"@Raoul
Nee doe ik niet ;)

Waarom niet?
Gewoon."

"Mijn design is niet saai.
Sws niet.
Forum word gewoon apart gezet.
Forum heeft niks te maken met de rest van het sociale netwerk.
Het is gewoon iets extra's."
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 23:46:15
Anchor link
Voor de duidelijkheid.
Jullie geven kritiek.
Ik heb die kritiek begrepen.
Ik heb het verwerkt in me design.
Nu geven jullie weer kritiek.
Je kan wel zeggen het moet anders want zo moet of zo..
Maar zeggen jullie zeggen niet HOE het er uit moet zien.

SLUIT TOPIC A.U.B
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/01/2012 23:47:57
Anchor link
Zoek het maar uit dan...

Het is toch mijn mening, of niet? Ik zeg gewoon dat ik het een saai en lelijk design vind en dat vind ik ook. Als je dit niet aan kan moet je ook niet zo gaan jammeren.

Eerst hier een beetje om kritiek vragen en dan stoer lopen doen met je hoofdletters en dat het topic gesloten mag worden.

Veel plezier met je website...

Ik weet niet hoe oud je bent, maar je komt heel kinderachtig over met je taal en je gejammer.
Gewijzigd op 05/01/2012 23:48:58 door Piet Jansen
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/01/2012 23:49:49
Anchor link
Volgens mij zijn er toch al aardig wat tips gegeven? Het ontwerpen van een goede site neemt nu eenmaal een hoop tijd in beslag en is niet iets wat je even in een avondje doet. Heb gewoon geduld. Ga weer verder knutselen en kom tot nieuwe inzichten. Als je dan een week verder bent, zul je zien dat je tot een veel beter resultaat bent gekomen dan je 1e ontwerp. Maar het vergt even wat tijd.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 15:42:07
Anchor link
Wtf je site is weg
 
Piet Jansen

Piet Jansen

11/01/2012 15:45:00
Anchor link
Tja, Peppijn, wat dacht je dan? Denk je dat deze site iets gaat worden met zo'n oprichter en zo'n ontwerp?
Gewijzigd op 11/01/2012 15:45:11 door Piet Jansen
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 15:47:44
Anchor link
Piet Jansen op 11/01/2012 15:45:00:
Tja, Pepijn, wat dacht je dan? Denk je dat deze site iets gaat worden met zo'n oprichter en zo'n ontwerp?


Ja maar...
Het was een mooie site
Ik WAS betatester toen het nog op andere host was het was super mooi nu is alles weg :(
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

11/01/2012 15:57:42
Anchor link
@pepijn

dan stuur je hem toch even een mailtje of praat je tegen hem op msn en vraag je wat de bedoeling verder is...
 
Remco van Akker

Remco van Akker

11/01/2012 16:12:58
Anchor link
@pepijn
MyBuddies.nl ligt er uit door de datavekeer.
Ik heb mijn dataverkeer al bereikt.
Ik zit op een webhosting van een reseller webhosting.
Ik ga binnenkort een eigen webhosting nemen..
Leuk dat je MyBuddies een mooie site vind.
Dat hoor ik graag :)
Maar het gaat nog even duren voor dat het af is.
Voor al nu met dit probleem.
Binnenkort kan je weer beta testen.
BTW: Stuur dan wel even een prive bericht naar me
Gewijzigd op 11/01/2012 16:14:26 door Remco van Akker
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 16:14:01
Anchor link
Heb je van dit script wel een Backup anders is het wel zonde.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

11/01/2012 16:17:29
Anchor link
Tuurlijk :)
Anders was ik alles kwijt inderdaad..
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

11/01/2012 16:24:01
Anchor link
Mooi zo,
http://www.mybuddies.byethost2.com/
Dat was hem toch?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

11/01/2012 16:27:30
Anchor link
Jup.
Maar ik verander de DNS instellingen nu even zo
dat die weer op de gratis webhosting staat (tijdelijk).
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 6 7 8 9 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.