MyBuddies.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 volgende »

Remco van Akker

Remco van Akker

04/01/2012 20:48:54
Anchor link
Jaja weet ik.
Wou het alleen ff zeggen ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:51:43
 
Wouter J

Wouter J

04/01/2012 20:50:06
Anchor link
Maar met photoshop kun je ook al nadenken over padding/margin.

En verder:
De schaduw van de header is veel te veel. Maak het een heel klein vaag schaduwtje, zodat de gebruiker doorhebben dat de content achter de header valt, maar dat het niet stoort in de tekst.

Zorg dat je een grootte foto hebt die over de hele achtergrond verspreid staat. Anders staat het zo vreemd.

Het blauw van de login button komt nog nergens terug. Maak misschien het streepje tussen de sitenaam en de slogan ook deze kleur blauw.

De header zweeft nu. Geef hem een top shadow, of een border of een backgound color mee. In elk geval iets waarin de tekst lekker op zijn gemak kan rond hangen, nu hangt het op het randje van de afgrond zenuwachtig te zweven.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

04/01/2012 20:53:03
Anchor link
@Wouter
Ik vind geen goede grote stockphoto die gratis is om te gebruiken..
 
Eddy B

Eddy B

04/01/2012 20:54:47
Anchor link
Als je verkleint, probeer dan de schaal(?) hetzelfde te halen en eventueel te croppen.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

04/01/2012 20:59:22
Anchor link
@Eddy
Wouter zegt dat ik de foto over de hele achtergrond moet doen.
Maar ik heb al die stock foto's niet -.-
 
Eddy B

Eddy B

04/01/2012 21:00:31
Anchor link
Dan moet je zelf even kijken wat je het liefst hebt? Stock foto's zijn meestal ook niet gratis.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

04/01/2012 21:22:12
Anchor link
@Eddy
Klopt.

Ik weet het echt niet meer hoor...
Ik ga nu me eigen gang en kijk wat er uit komt.
Heb zeker wat aan 7 pagina's tips en kritieks ;)
 
Frank WD

Frank WD

04/01/2012 21:23:04
Anchor link
@Remco,

Kijk anders eens hier: http://www.everystockphoto.com/index.php
En een verzameling van verschillende website's vind je hier: http://ep2.nl/thread-2142.html

Bij de eerste link denk ik haast dat je wel een mooie afbeelding kunt vinden voor je Social Media site.

Tevens over het huidige design. Ik vond je eerste ontwerp met de blauwe menu balk mooier dan de huidige. Tevens zal ik kijken na de optie om je footer in de zelfde blauwe balk kunt zetten mocht je weer na dat ontwerp gaan kijken.

Tip/Idee:
Is het misschien een optie/idee/gedachten gang om je inlog form bij jou header te zetten (rechts). Dan heb je eventueel in je content ruimte om een registreer form te maken. Zo heb je 2 hoofd zaken voor een social media site te pakken na mijn mening.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

04/01/2012 21:24:26
Anchor link
@Frank
Bedankt voor de websites, ik zal ff rond snuffelen.
Jou tip heb ik vaak genoeg gekregen van anderen XD
Maar dat past niet bij dit design (vindt ik).
Gewijzigd op 04/01/2012 21:24:35 door Remco van Akker
 
Frank WD

Frank WD

04/01/2012 21:31:05
Anchor link
@Remco,

Geen dank kijk maar wat je er mee kunt.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 15:17:05
Anchor link
Mijn design is bijna af.
Ik hoef nog alleen wat tussen die login form en tussen die tags wat te zetten en ik ben klaar!
Wat vinden jullie er van?
http://i39.tinypic.com/1zf79m8.png

BTW: Als je met je muis over het design houd en er komt een vergroot glas
tekentje te voorschijn, klik dan 1x op de pagina.
Gewijzigd op 05/01/2012 15:17:45 door Remco van Akker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:18:55
Anchor link
Maar... wat moet mij als bezoeker nou overhalen om me aan te melden. Dat mis ik nog ;-)
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 15:20:43
Anchor link
@Aar
Geen zorgen.. dat komt er heus wel ;)
Maar is het design beter? :)
Gewijzigd op 05/01/2012 15:21:09 door Remco van Akker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2012 15:22:41
Anchor link
Een stuk beter. :-)
 
Wouter J

Wouter J

05/01/2012 15:43:03
Anchor link
Remco van Akker op 05/01/2012 15:20:43:
Geen zorgen.. dat komt er heus wel ;)

Kun je dat nu dan ook in het design zetten. Hoeft geen echte tekst te zijn, een simpel lorem ipsum kan ook. Zo kun je zien waar de content komt en hoe je het gaat aanpakken.

Ook zou ik bij de hover over het menu nog steeds een klein kleurverloopje behouden, zoals in het normale menu.
De menu tekst mag ook nog wel iets groter, en de menu balk weer iets kleiner. Dat zorgt ervoor dat het wat beter bij elkaar past.

Als laatste kritiek dan nog de footer. Daar staat de tekst nog steeds los, zonder achtergrond of kadertje er omheen. Maak daar misschien hetzelfde van als je menu.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 15:50:43
Anchor link
@Wouter
Klopt.
Maar heb nu nog geen idee waar ik tekst moet plaatsen?
Misschien boven de foto? dan duw ik de rest eventjes allemaal een stukje omlaag?
Of zou ik het tussen de form en tags doen? (wat mij zelf minder mooi lijkt)

Die hover met een verloop in is een goed idee.
Ik ga er aan werken!

Even over die footer..
Een balk lijkt mij zelf niet mooi.
Heb het al geprobeerd, maar het staat niet.

BTW: Ik moest ook kijken naar facebook, twitter en etc van jullie, en die hebben hun footer ook gewoon als tekst onderaan staan.
Daar is niks mis mee.
Gewijzigd op 05/01/2012 15:53:05 door Remco van Akker
 
 - Diov  -

- Diov -

05/01/2012 15:53:26
Anchor link
Misschien bij de footer een kader met schaduw?
Weet nu niet direct een voorbeeld.

Toevoeging op 05/01/2012 15:55:52:

Nog iets dat ik erbij wil voegen, op die foto heeft die ene in het witte shirt 'konijnentanden'. Is het niet beter om die weg te werken of een andere foto te kiezen in dezelfde style?
 
Wouter J

Wouter J

05/01/2012 15:59:52
Anchor link
Ik zou de content onder de foto plaatsen. Inloggen is het belangrijkste, waarom je je moet registreren is ook belangrijk, maar zou ik er wel onder zetten. Misschien de foto een stukkie kleiner, waardoor inloggen en de tag mooi onder elkaar komen en waardoor je met een normaal beeldscherm de content ook meteen kan zien?
 
- Raoul -

- Raoul -

05/01/2012 16:51:19
Anchor link
Ik zou ook een ander lettertype gebruiken
 
Remco van Akker

Remco van Akker

05/01/2012 16:52:06
Anchor link
@Raoul
Nee doe ik niet ;)

Waarom niet?
Gewoon.

Toevoeging op 05/01/2012 17:01:47:

Wat zou ik doen mensen?
Deze: http://i43.tinypic.com/ngsepf.png
of deze: http://i39.tinypic.com/1zf79m8.png
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.