MyBuddies.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 7 8 9 volgende »

Remco van Akker

Remco van Akker

02/01/2012 22:32:38
Anchor link
Hallo progammeurs,

Mijn community/sociaal netwerk is bijna af.
Je kan je al registreren en etc.
Maar ik krijg graag reactie's van jullie wat jullie van het design vinden.
De website is: www.mybuddies.nl
Alvast bedankt.
Gewijzigd op 02/02/2012 22:48:27 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:43:35
 
Aad B

Aad B

02/01/2012 22:34:01
Anchor link
Link geeft: Webprijsjes.nl is in onderhoud ??
Gewijzigd op 02/01/2012 22:35:07 door Aad B
 
Remco van Akker

Remco van Akker

02/01/2012 22:38:18
Anchor link
Sorry heb een verkeerde link ingetypt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2012 22:40:00
Anchor link
- Wit op geel is moeilijk te lezen
- Waarom gebruik je tabellen voor in layout? Vivjes, juist gebruik van HTML-elementen en CSS is hét helemaal.
- Als ik een herhaling zie van   voorspelt dit niet veel goeds.
Gewijzigd op 02/01/2012 22:41:19 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

02/01/2012 22:43:48
Anchor link
HTML niet valid.
Bij foute inlog of aanmelding staat de melding op een zeer vreemde plaats. Op de admin pagina staat het onderste blok helemaal naar rechts.

Toevoeging op 02/01/2012 22:49:24:

Als je een beetje rond klikt dan zie ja al snel dat er zeer weinig goed gaat. Teksten en menu is zo goed als niet te lezen.

Kwam ik tegen:
Deze pagina is niet voor jou beschikbaar!
Uitlogggen
Ik ben niet ingelogd en toch: Admin is als je vriend toegevoegd!
Gewijzigd op 02/01/2012 22:49:57 door - SanThe -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2012 23:13:12
Anchor link
En je site is niet echt veilig. Zie je PM...

- Verder ben ik op je site hier daar ingelogd, maar soms ook niet.
- Ik kan oneindig lang iemand proberen blijven toe te voegen als vriend
- De profielpagina is raar uitgelijnd.
Gewijzigd op 02/01/2012 23:23:59 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

02/01/2012 23:25:22
Anchor link
Design ziet er niet echt goed uit. Leuk hoor, als het een van je eerste site's is, maar nee om professioneel te gaan is er nog heel wat meer nodig. Je ziet duidelijk dat deze site door iemand is gemaakt die nog niet veel verstand heeft van webdesign.
Dit maakt helemaal niks uit, maar probeer dan niet zo'n project meteen te beginnen. Leren kost tijd, je kan niet in 1 dag rekenen en dus ook niet in 1 dag designen.

Kijk eens rond op free webtemplates, of zelfs betaalde en kijk hoe dat design eruit ziet. Ga naar facebook, linkedIn, twitter, hyves, enz. en kijk wat je daar het beste van vind. Schrijf dit soort dingen op, teken het na en zo krijg je een boek met wat jij mooi vind in een website. Ga vervolgens deze dingen verwerken in je nieuwe design.

Met designen is ook kleur een belangrijk. En dat mis je ook zo te zien. Licht blauw en licht geel als achtergrond is niet echt geschikt. Voor achtergrond wat donkere kleuren of hele lichte (bijna tegen wit aan), maar vooral geen felle kleuren.

Achtergrond leid ook te veel af, maak deze een effen kleur of met een vaag klein patroontje erin. Maar niet van die photoshop blokjes naast elkaar.

En de code ...slik... duidelijk is dat je nog heel wat maandjes je moet verdiepen in HTML en CSS:
- Interne CSS, plaats dit in een stylesheet
- Forms maak je niet op met tabellen, en ook niet met divs zoals dan snel wordt gedacht
- Navigatie is een lijst, gebruik dus lists in HTML (<ul><li>list item</li></ul>)
- Als je meer dan 1 <br /> of &nbsp; achter elkaar gebruikt moet je dit weghalen en oplossen met CSS.
- Gebruik geen inline CSS (width="", style="", cellspacing="", enz.)
- Een label zonder tekst erin kun je gewoon weg laten, is alleen maar misleidend

Samenvattend: Doe eerst eens wat aan je Design en Script vaardigheden en kom in april weer terug op dit project en maak er iets moois van, iets echt moois!
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 08:26:47
Anchor link
Bedankt voor jullie kritiek.
Ik zal er aan werken.
Mijn design ervaring is zeer goed.
Ik maak zelfs designs voor websites.
Maar bij de layout van MyBuddies had ik geen inspiratie.
Er is niks mis met me design zeggen de andere.
Scripten ben ik nog niet echt een topper in.
Daar geef ik je gelijk in.
Ik ben nog in de leer ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 09:13:39
Anchor link
Zorg dat wel het lek dicht...
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 09:42:18
Anchor link
Ik heb de lek bij het uploaden van de avatar gedicht.
Wil je even voor me testen Aar?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 09:54:26
Anchor link
Is er geen "Password vergeten optie?"


Nog wat opmerkingen:
- Als ik inlog met een foute username/password, dan staat er in de header: "Vul een gebruikersnaam in en een wachtwoord.". Waarom staat dit niet op een parate pagina. Op deze manier zien mensen gauw deze melding over het hoofd.
Gewijzigd op 03/01/2012 09:56:34 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 09:56:04
Anchor link
Ben ik mee bezig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 10:46:19
Anchor link
Remco van Akker op 03/01/2012 09:42:18:
Ik heb de lek bij het uploaden van de avatar gedicht.
Wil je even voor me testen Aar?

Bij de profielfoto/avatar (beiden een groot verschil) is het nog steeds mogelijk.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 10:48:49
Anchor link
Oh...
Maar ik snap het niet hoe het met end() moet.
Kan je een stukje code laten zien?
 
Chris -

Chris -

03/01/2012 10:56:19
Anchor link
Qua beveiliging mist er inderdaad nog het een en ander..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 10:57:14
Anchor link
Remco van Akker op 03/01/2012 10:48:49:
Oh...
Maar ik snap het niet hoe het met end() moet.
Kan je een stukje code laten zien?

je moet met end() naar het laatste element kijken van de array. Dat is je extentie.

Over je layout:
Neem een nieuwe layout, en gooi dit weg.

Zelf maken of een design kopen/downlaoden maakt niet uit. Maar kijk zeker eens naar andere grote sites zoals Hyves, Facebook, Tweakers, Fok etc...

Zorg er voor dat er gewoon goede gebruikersvriendelijkheid in zit. Ik zie dat dit op veel plekken mist.

Wat voorbeelden:
- Bijna bij elk formulier staat geen opzichtige melding dat het gelukt is, waarna het formulier opnieuw wordt getoond. Ik zou er gewoon een zichtbare melding van maken die je max. 5 sec. laat zien, met een doorklik-link, waarna je e.v.t het formulier weer ziet.

- Het inloggen kent geen mail-controle dus dut trekt echt uiteindelijk een hoop spammers aan

- Waarom kan ik een vriend tig keer achterelkaar toevoegen? De knop zou moeten veranderen in 'Verwijder Vriend'

- Regelmatig krijg ik (validatie?) foutmeldingen waarbij er een foutmelding op de site staat, zonder dat de layout betrokken wordt.

- Op je forum.php en je view_topic.php is je menu opeens heel anders?

Ik heb echt hierdoor een idee dat de scripting aan alle kanten rammelt.

Mijn advies: Sluit de website, ga eens kijken naar andere designs kijk eens hoe deze eruit zien. Laat uiteindelijk de als een dummy site (zonder werkendheden) reviewen.

Pas de wijzigingen toe, en en ga beginnen met scripten, en stel beperkt een testpubliek op voor een beta-test.
Gewijzigd op 03/01/2012 11:03:24 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 11:07:57
Anchor link
Wie was er zou grappig geweest om de site te hacken??
 
Chris -

Chris -

03/01/2012 11:10:06
Anchor link
Wie heeft de website er nou weer helemaal vanaf gegooid? :/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 11:11:11
Anchor link
Ik in ieder geval niet....

het zou eigenlijk wel een wijze les kunnen zijn door lering te trekken dat je altijd uploadsysteem door een veiligheidscontrole laat gaan tijdens je test-periode en niet openbaar open zet.

Toevoeging op 03/01/2012 11:12:09:

Chris Horeweg op 03/01/2012 11:10:06:
Wie heeft de website er nou weer helemaal vanaf gegooid? :/

Of remco heeft zelf de .htaccess aangepast, zodat hij alleen de site kan bekijken?
 
Chris -

Chris -

03/01/2012 11:12:51
Anchor link
Ah, dat kan inderdaad ook nog ja.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 11:16:14
Anchor link
Nope.
Iemand heeft mijn site gehackt en ik kon niks meer...
Dus heb ik hem offline gegooid....
Echt niet grappig mensen, niet grappig...
 

Pagina: 1 2 3 ... 7 8 9 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.