MyBuddies.nl

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 ... 7 8 9 volgende »

Piet Jansen

Piet Jansen

03/01/2012 14:52:12
Anchor link
Maar bedoelen jullie dat hij de site veiliger moet programmeren, of dat hij bepaalde dingen moet toevoegen, zoals CAPTCHA's of spam beveiligings-software voor de server...?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:52:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 15:00:52
Anchor link
Veiliger programmeren...

- Invoer-validatie
- Eventueel een captcha.. (maar niet voor elke scheet, vinden bezoekers niet leuk)
- XXS tegengaan
- Upload exploits dichten.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 15:20:10
Anchor link
Veiliger progammeren.
Design moet ook veranderd worden.


Toevoeging op 03/01/2012 18:09:49:

De header is af.
Wat vinden jullie er van?
http://www.mybuddies.nl/
 
Jens erd

Jens erd

03/01/2012 20:52:34
Anchor link
Qua design is het gewoon te saai.. Het logo is eigenlijk het enige pluspunt aan de pagina. Kijk een of je een achtergrond kunt vinden voor de rest van de pagina, dat zou het geheel wat spannender maken.

Qua coding.. haal al die <br> elementen weg en gebruik daar fatsoenlijk css voor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 20:53:46
Anchor link
En gebruik geen tabellen, ook niet voor formulieren.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 21:13:17
Anchor link
@Jens
Saai?
Achtergrond kan ik wel veranderen.
Maar de header is mooi.
Wouter vind deze ook beter.
BTW: Ik heb ook op andere forums gevraagd wat ze
er van vonden, en ze vonden dit design wat ik nu heb mooier
en strakker.
PS: Wat vind jij WEL een mooi achtergrond?
Trouwens ik hou het hier bij met me design.
Ik kan niet iedereen tevreden stellen.
De ene wil het kleurrijk en de andere wil het modern of strak...

@Aar
Waarom geen tabellen?
Gewijzigd op 03/01/2012 21:19:04 door Remco van Akker
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/01/2012 21:17:21
Anchor link
Remco van Akker op 03/01/2012 08:26:47:
...Mijn design ervaring is zeer goed.
Ik maak zelfs designs voor websites.
...


Remco van Akker op 03/01/2012 21:13:17:
Waarom geen tabellen?
Twitter gebruikt het ook ;)

Ik vrees dat jouw design ervaring nog niet zo goed is als je denkt anders zou je deze vraag niet stellen. Tabellen gebruik je niet voor lay-out, uitsluitend voor tabulaire data.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 21:18:52
Anchor link
@Ozzie
Een tabel gaat niet over design -.-
Dan haal ik die tabel toch weg?
Maar zeg mij wel waarom ik hem moet weg halen!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 21:20:25
Anchor link
Ozzie PHP op 03/01/2012 21:17:21:
Tabellen gebruik je niet voor lay-out, uitsluitend voor tabulaire data.

Prijslijsten horen wel in table's, een overzicht van artikelen in kolommen en rijen wordt ook nog wel gedoogd.
Gewijzigd op 03/01/2012 21:21:53 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 21:27:53
Anchor link
Whear.nl gebruikt het ook -.-
facebook.nl gebruikt het ook -.-

Waarom ik dan niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 21:29:20
Anchor link
Remco van Akker op 03/01/2012 21:27:53:
Whear.nl gebruikt het ook -.-
facebook.nl gebruikt het ook -.-

Waarom ik dan niet?

Ligt eraan waarvoor hun het gebruiken?
Het klinkt als luiheid, hoewel het haast altijd zonder table's kan.
Gewijzigd op 03/01/2012 21:31:10 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 21:40:20
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<div class="front-signin js-front-signin">
      <form action="https://twitter.com/sessions?phx=1" class="signin" method="post">
        <div class="placeholding-input username hasome">
          <input type="text" class="text-input" name="session[username_or_email]" title="Gebruikersnaam of e-mailadres" autocomplete="on">
          <span class="placeholder">Gebruikersnaam of e-mailadres</span>
        </div>

        <table class="flex-table password-signin">
          <tbody>
            <tr>
              <td class="flex-table-primary">
                <div class="placeholding-input password flex-table-form hasome">
                  <input type="password" class="text-input flex-table-input" name="session[password]" title="Wachtwoord">
                  <span class="placeholder">Wachtwoord</span>
                </div>
              </td>
              <td class="flex-table-secondary">
                <input type="submit" class="submit btn primary-btn flex-table-btn js-submit" value="Inloggen" tabindex="0">
              </td>
            </tr>
          </tbody>
        </table>

Dit is van Twitter.
Dit lijkt me sterk dat het voor het inloggen word bedoeld ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 21:41:08
Anchor link
- Aar - op 03/01/2012 21:29:20:
Het klinkt als luiheid, hoewel het haast altijd zonder table's kan.

Of het is oude code die ze ooit nog eens aanpakken. Echt geen idee, maar mijn advies: Kijk nooit direct naar tables, en probeer altijd een oplossing te vinden met css zonder tabellen.

Een goede site met tips is: A-list-apart
Gewijzigd op 03/01/2012 21:42:31 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 22:26:01
Anchor link
Ik heb de table weggehaald en het is beter met css 'inderdaad'.
Wat vinden jullie van de meldingen?
Goede plaats en duidelijk genoeg?
 
Milo S

Milo S

03/01/2012 22:28:37
Anchor link
Je lay-out is er al aan als iemand een groter scherm heeft als jij. Zoals ik kennelijk... Ook als het scherm kleiner is, is het geen fijne website meer. Dan moet ik namelijk van links naar rechts scrollen.

Ik zou zeggen houd een maximaal van 1000px breed aan en zorg dat de lay-out op grotere schermen doorloopt.
Voor de rest mag het wel wat vrolijker voor een sociaal iets. Naar mijn idee is het geen zakelijk iets, maar meer vermaak. Bij vermaak denk je toch gauw aan iets leuks, vrolijks etc.

Wat tabellen betreft, gewoon not-done :D. Zie dat je hem al weg gehaald hebt ;)

Succes!
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 22:32:42
Anchor link
@Milo
Heel erg bedankt!
Ik vroeg me net af of de website er ook goed uit zag
op kleinere of grotere monitors!

Kleuren komen zeker!

BTW: Moet de header veranderd worden of de achtergrond?
Gewijzigd op 03/01/2012 22:33:22 door Remco van Akker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 22:52:03
Anchor link
Je formulier is al een stuk beter. Je kan van die <label> zelfs als het goed is nog wel een display:block maken. Dan heb je geen <br /> meer nodig.

Toevoeging op 03/01/2012 22:53:13:

Maar goed, is het niet beter of een layout eerst te ONTWERPEN, voordat je hem in CSS/HTML gaat bouwen?

- Maak eerst een schets over hoe jouw site eruit moet zien qua indeling. Hoe groot het logo, waar gepositioneerd, waar komt je menu..
Ga dus lekker tekenen met een Wacom-tablet, quick 'n dirty paint, of weet ik veel wat.

- Als je de indeling klaar hebt, ga je in Photoshop deze nabouwen, geef je de site een beetje kleur. Je laat het evt regelmatig eens door anderen checken.

- Als het een beetje toonbaar en mooi eruit ziet, ga je hem nabouwen in CSS, en haal je diverse onderdelen uit je Photoshop werkomgeving en converteer je deze naar een plaatje voor op het internet (slicing). Denk dan aan hoekjes, logo's, etc...

- Je site nagebouwd in CSS en HTML. Mooi...
Profit...

- Ga dan scripten...

- Even de alpha/betatest uitvoeren, vergeet zeker niet de security-audit.

- Test geslaagd?... Gooi de boel online en trek eventueel de Gall 'n Gall champagne open en profit.
Gewijzigd op 03/01/2012 23:02:35 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

03/01/2012 23:14:12
Anchor link
Goede volgorde Aar :)
Ik ben met het uitwerken in css/html bezig.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 23:15:51
Anchor link
Waar is je ontwerp dan? Het is een stappenplan, hè.
Want straks loop je ergens op vast, qua indeling, en dan kan je weer de boel gaan omgooien.
Gewijzigd op 03/01/2012 23:19:41 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

04/01/2012 11:14:05
Anchor link
En wat je als eerste stap kunt doen is kijken op andere site's kijk naar hun lay-outs en designs en teken dingen na die je goed vind eraan. Ik heb hier standaard een kladblok + potlood en gum klaar liggen zodat ik alle goede punten zelf even kan na schetsen. Hierdoor krijg je inspiratie en leer je vanzelf hoe een website er tegenwoordig uit hoort te zien.

Remco van Akker:
Whear.nl gebruikt het ook -.-
facebook.nl gebruikt het ook -.-
(...)
Dit is van Twitter.
Dit lijkt me sterk dat het voor het inloggen word bedoeld ;)

1 tip die ik je mag geven:
Kijk nooit in de broncode van zulke site's. Je komt dan tot erge verrassingen te staan. Facebook en Twitter, maar vooral Hyves, zijn echt niet goed gescript. Geloof dat maar.

Waarom geen tabellen gebruiken?
Verdiep je je eens HTML semantiek. Elke tag heeft een bepaalde betekenis, daarom gebruiken we speciaal die tags. In principe kun je een hele site maken met alleen het gebruik van de anchor tag (<a>) dan heb je geen andere tag nodig. Maar waarom doen we dit niet?
Omdat een tag een betekenis heeft. De <a> tag stelt een link voor, de <img> tag een afbeelding, de <h1> een heel belangrijke titel, de <p> tag een alinea, enz.
Met HTML voorzie je je tekst dus van deze tags. En je moet de tags niet zien als makkelijk iets om een tekst te stijlen, maar als een uitleg van de tekst. Het kan dus goed zijn dat er in je tekst heel veel tags staan, waarbij je maar 40% gebruikt om te stijlen.

Een design heeft geen nut op de tekst, het zorgt alleen dat het wat beter leesbaar wordt. Daarom moet je voor het design geen tags nemen met een betekenis, dit zijn de <div> en <span> tags. Deze hebben geen betekenis en kun je dus gebruiken. De <table> tag heeft wel een betekenis en kun je dus niet gebruiken.

Let op: Het bovenstaande geldt niet voor HTML5. Hierin hebben de lay-out tags ook een semantiek gekregen met de komst van <header>, <nav>, enz.

Een tip van mij is dus om niet meteen HTML en CSS te maken, maar eerst alleen de HTML. Je hebt je design gemaakt in Photoshop en je bent nu klaar om te gaan slicen. Wat je dan doet is alleen de HTML schrijven. Dus geeft alle tekst en elk item maar een tag en zorg dat de semantiek klopt zoals jij wilt. En ga daarna pas deze tags stijlen.

Een goede video tutorial hierover (wel met HTML5, maar dat kun je ook al gebruiken): CSStricks - Let's Write Semantic Markup
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 ... 7 8 9 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.