Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Marc -

Marc -

26/11/2011 18:58:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Nieuwssysteem alleen heb een paar problemen:
Wat ik tot nu toe kan/heb is dat ik nieuws kan toevoegen vanuit een soort
admin panel vanaf mijn site in een database,
nieuws kan verwijderen, nieuws kan uitlezen op een pagina alleen dat gebeurt op
een pagina waar alle nieuwsberichten worden weergeven. Maar ik wil dus dat op die pagina er een begin tekst
staat en dat je op 'lees meer' kunt klikken om naar de pagina van dat nieuwsbericht te gaan.
Maar hoe kan ik de tekst afkappen? ik kan ook gewoon 2 velden in de database maken en dan een veld voor begin tekst
op de pagina met alle berichten tonen, en het andere veld voor de volledige tekst op de pagina van het bericht.
En hoe kan ik zorgen dat elk nieuwsbericht een eigen pagina krijgt?

groeten,
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:37:07
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/11/2011 19:26:18
 
Jaron T

Jaron T

26/11/2011 22:52:54
Quote Anchor link
- tekst afkappen kan je doen met http://php.net/manual/en/function.substr.php
- elk nieuwsbericht op een 'eigen pagina', hiervoor heb je 2 bestanden nodig. 1 bestand die het overzicht (overzicht.php) toont en de 2e toont het nieuws (show.php). In het overzicht genereer je dynamisch linkjes met show.php?id=$news['id']. In show.php kan je die waarde opvragen ($_GET) en 1 enkel resultaat ophalen uit de database.
Gewijzigd op 26/11/2011 22:53:28 door Jaron T
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 08:27:59
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie! :)

1. en als teksten dan afkap op bijv. 150, en ik heb een keer een tekstje van 100-130 die ik wel alleen als inleiding wil, en de rest van de tekst alleen dan wordt getoond op de eigen nieuws pagina, hoe doe ik dat dan?

2. Kan je het misschien iets verder uitleggen?
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

27/11/2011 09:00:39
Quote Anchor link
Je zou het nieuwsbericht in 2 stukken kunnen opsplitsen: inleiding en volledige_tekst
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 09:02:11
Quote Anchor link
oke, ja dat zou inderdaad kunnen maar ik dacht misschien is er nog een andere manier ;)
 

27/11/2011 09:25:10
Quote Anchor link
In MySQL

SELECT IF(LENGTH(text) < 70, LEFT(text, 70), RPAD(LEFT(text, 70), 70, "...")) AS textshort FROM table
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 09:26:39
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie!

zou je kunnen vertellen wat er ongeveer gebeurt?
ik snap het namelijk niet helemaal (A) ;p
 
Milo S

Milo S

27/11/2011 12:22:55
Quote Anchor link
Er zit een soort if statement in je query. Misschien moet je google eens gebruiken
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 12:50:14
Quote Anchor link
oke, maar hoe zit het met die nieuwe pagina?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:01:39
Quote Anchor link
Kijk eens naar $_GET. En selecteer dan onder andere het volledige bericht.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:12:42
Quote Anchor link
oke ik ben nog niet heel lang bezig met php, zo'n 3-4 weken dus ik kan nog niet zo veel..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:18:31
Quote Anchor link
Weet je hoe GET überhaupt werkt?
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:20:31
Quote Anchor link
ik weet gelukkig wel hoe het werkt ja ;)
tenminste, een beetje dan
Gewijzigd op 27/11/2011 13:21:36 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:25:52
Quote Anchor link
Gebruik GET in je mysql_query, in je WHERE voorwaarde. En bescherm deze met mysql_real_escape_string().
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:29:12
Quote Anchor link
oke sorry maar ik kan niet zo goed php, kunnen jullie niet een deel van een scriptje ofzo laten zien?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:38:28
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Zoals ik al zei, haal met een query alle nodige velden op, met een mysql_query() met een WHERE voorwaarde.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 14:02:59
Quote Anchor link
ik heb nog niets geprobeerd met een nieuwe pagina, maar moet ik dus van de pagina met alle berichten een a href=" met een get" doen en dan een pagina met get en in die pagina gegevens ophalen met mysql_query() alleen wat voor where voorwaarde moet dat dan zijn?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 14:04:22
Quote Anchor link
Stel je de vraag eens welk nieuwsbericht je wilt ophalen, en uit welk veld dat staat. Het antwoord op die vraag is het antwoord op wat er in je query moet.

Basic MySQL.
 
Erwin H

Erwin H

27/11/2011 14:05:12
Quote Anchor link
Als je alle pagina's in een tabel hebt staan en je wilt een pagina uit die tabel halen, wat voor WHERE statement denk je dan zelf nodig te hebben?
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 14:24:08
Quote Anchor link
- Aar - op 27/11/2011 14:04:22:
Stel je de vraag eens welk nieuwsbericht je wilt ophalen, en uit welk veld dat staat. Het antwoord op die vraag is het antwoord op wat er in je query moet.

Basic MySQL.


ik zou het nieuwsbericht willen ophalen die hetzelfde is als de GET?

Toevoeging op 27/11/2011 14:25:16:

Erwin H op 27/11/2011 14:05:12:
Als je alle pagina's in een tabel hebt staan en je wilt een pagina uit die tabel halen, wat voor WHERE statement denk je dan zelf nodig te hebben?


Waar de GET of ID gelijk is aan waar je opklikte?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.