Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 16:30:32
Quote Anchor link
Ja, op de headlines-pagina waar je het overzicht van alle nieuws-items uit je database ophaalt, gebruik je natuurlijk geen GET.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 05:59:58
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 16:33:26
Quote Anchor link
ow, maar hoe komt de id dan in de url te staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 16:34:29
Quote Anchor link
je haalt in dat geval het ID uit de database?

GET gebruik je alleen voor individuele items.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:14:19
Quote Anchor link
oke, maar hoe komt het dan in de url?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:17:14
Quote Anchor link
Typen, en haal de nodige items uit de database of uit je $_GET.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:20:09
Quote Anchor link
Huh wat bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:25:00
Quote Anchor link
Je haalt die ID's of uit de database (bij een overzicht) of uit de GET bij een individueel item.
Gewijzigd op 27/11/2011 19:25:16 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:29:32
Quote Anchor link
Ow ja maar hoe komen ze in de url nadat je hebt geklikt op à href?
Gewijzigd op 27/11/2011 19:30:29 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:31:26
Quote Anchor link
Je haalt ze uit de database, in het geval van een overzicht.....

mysql_query, while-loop, mysql_fetch_assoc() does the trick
Gewijzigd op 27/11/2011 19:34:21 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:35:46
Quote Anchor link
Oke dat snap ik niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:36:38
Quote Anchor link
Waar loop je op vast, heb heb je geprobeerd? Wat heb je gevonden?

Kijk anders eens hier.
Gewijzigd op 27/11/2011 19:37:24 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:38:56
Quote Anchor link
sorry vergeten db gegevens er uit te halen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
$per_page = 6;

$pages_query = mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `news`");
$pages = ceil(mysql_result ($pages_query, 0) / $per_page);

$page = (isset($_GET['page'])) ?  (int)$_GET['page'] : 1;
$start = ($page -1) * $per_page;



$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news ORDER BY id DESC LIMIT $start, $per_page") or die (mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getnews))
    {    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date</p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"img\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\"><a href=\"post.php?id='".$id."'\"> style=\"color:#0276D4;text-decoration:none;\">$title</a></h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>
<p class=\"leesverder\"><a href=\"post.php?id='".$id."'\">lees verder >></a>
</p>
</div>


</div>

</div>";

}

if ($pages >= 1 && $page<= $pages) {
    for ($x=1; $x<=$pages; $x++) {
        
        echo ($x == $page) ? '<a class="strong_pagination" href="?page='.$x.'">'.$x.'</a> ' : '<a class="normal_pagination" href="?page='.$x.'">'. $x.'</a> ';
        
    }
    
}



EN POST.PHP



$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news WHERE id = '".$_GET['id']."'") or die (mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getnews))
    {    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date </p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"img\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\">$title</h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>

</div>


</div>

</div>";

}

Toevoeging op 27/11/2011 20:27:26:


edit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news WHERE id = '".$_GET['id']."'") or die (mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($getnews);
    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date | jailbreak4u</p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"IOS5_jailbreak\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\">$title</h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>

</div>


</div>

</div>";
Gewijzigd op 27/11/2011 20:29:32 door Marc -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:43:24
Quote Anchor link
Het selecten gaat niet goed
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:43:56
Quote Anchor link
Da's jammer....
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:44:30
Quote Anchor link
haha maar even, het lukt gewoon niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:45:43
Quote Anchor link
Okee....
Maar je begrijpt dat we met deze informatie weinig kunnen?

Wat tips:
- Je bent hackbaar, waar is mysql_real_escape_string() ?
- Lijn 5 t/m 13 is onzin. Waarom kopieer je variabelen?
Gewijzigd op 28/11/2011 20:46:40 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:46:19
Quote Anchor link
nee maar kan je geen voorbeeld geven, hoe jij het zou doen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:47:47
Quote Anchor link
Je mist een while-loop, nu krijg je in $row maar 1 record, ongeacht hoeveel rijen je in je query selecteert.

En nog een tip: variabelen horen buiten quotes.
Gewijzigd op 28/11/2011 20:48:33 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:48:29
Quote Anchor link
ja maar hoezo heb je een while loop nodig? ik haal het toch uit de rij waar id = id ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:48:46
Quote Anchor link
Da's wel zo.
Ik zou wel foutafhandeling in bouwen.
Gewijzigd op 28/11/2011 20:49:42 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.