Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Marc -

Marc -

26/11/2011 18:58:31
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Nieuwssysteem alleen heb een paar problemen:
Wat ik tot nu toe kan/heb is dat ik nieuws kan toevoegen vanuit een soort
admin panel vanaf mijn site in een database,
nieuws kan verwijderen, nieuws kan uitlezen op een pagina alleen dat gebeurt op
een pagina waar alle nieuwsberichten worden weergeven. Maar ik wil dus dat op die pagina er een begin tekst
staat en dat je op 'lees meer' kunt klikken om naar de pagina van dat nieuwsbericht te gaan.
Maar hoe kan ik de tekst afkappen? ik kan ook gewoon 2 velden in de database maken en dan een veld voor begin tekst
op de pagina met alle berichten tonen, en het andere veld voor de volledige tekst op de pagina van het bericht.
En hoe kan ik zorgen dat elk nieuwsbericht een eigen pagina krijgt?

groeten,
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 05:33:13
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/11/2011 19:26:18
 
Jaron T

Jaron T

26/11/2011 22:52:54
Quote Anchor link
- tekst afkappen kan je doen met http://php.net/manual/en/function.substr.php
- elk nieuwsbericht op een 'eigen pagina', hiervoor heb je 2 bestanden nodig. 1 bestand die het overzicht (overzicht.php) toont en de 2e toont het nieuws (show.php). In het overzicht genereer je dynamisch linkjes met show.php?id=$news['id']. In show.php kan je die waarde opvragen ($_GET) en 1 enkel resultaat ophalen uit de database.
Gewijzigd op 26/11/2011 22:53:28 door Jaron T
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 08:27:59
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie! :)

1. en als teksten dan afkap op bijv. 150, en ik heb een keer een tekstje van 100-130 die ik wel alleen als inleiding wil, en de rest van de tekst alleen dan wordt getoond op de eigen nieuws pagina, hoe doe ik dat dan?

2. Kan je het misschien iets verder uitleggen?
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

27/11/2011 09:00:39
Quote Anchor link
Je zou het nieuwsbericht in 2 stukken kunnen opsplitsen: inleiding en volledige_tekst
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 09:02:11
Quote Anchor link
oke, ja dat zou inderdaad kunnen maar ik dacht misschien is er nog een andere manier ;)
 

27/11/2011 09:25:10
Quote Anchor link
In MySQL

SELECT IF(LENGTH(text) < 70, LEFT(text, 70), RPAD(LEFT(text, 70), 70, "...")) AS textshort FROM table
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 09:26:39
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie!

zou je kunnen vertellen wat er ongeveer gebeurt?
ik snap het namelijk niet helemaal (A) ;p
 
Milo S

Milo S

27/11/2011 12:22:55
Quote Anchor link
Er zit een soort if statement in je query. Misschien moet je google eens gebruiken
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 12:50:14
Quote Anchor link
oke, maar hoe zit het met die nieuwe pagina?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:01:39
Quote Anchor link
Kijk eens naar $_GET. En selecteer dan onder andere het volledige bericht.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:12:42
Quote Anchor link
oke ik ben nog niet heel lang bezig met php, zo'n 3-4 weken dus ik kan nog niet zo veel..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:18:31
Quote Anchor link
Weet je hoe GET überhaupt werkt?
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:20:31
Quote Anchor link
ik weet gelukkig wel hoe het werkt ja ;)
tenminste, een beetje dan
Gewijzigd op 27/11/2011 13:21:36 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:25:52
Quote Anchor link
Gebruik GET in je mysql_query, in je WHERE voorwaarde. En bescherm deze met mysql_real_escape_string().
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 13:29:12
Quote Anchor link
oke sorry maar ik kan niet zo goed php, kunnen jullie niet een deel van een scriptje ofzo laten zien?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 13:38:28
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd? Zoals ik al zei, haal met een query alle nodige velden op, met een mysql_query() met een WHERE voorwaarde.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 14:02:59
Quote Anchor link
ik heb nog niets geprobeerd met een nieuwe pagina, maar moet ik dus van de pagina met alle berichten een a href=" met een get" doen en dan een pagina met get en in die pagina gegevens ophalen met mysql_query() alleen wat voor where voorwaarde moet dat dan zijn?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 14:04:22
Quote Anchor link
Stel je de vraag eens welk nieuwsbericht je wilt ophalen, en uit welk veld dat staat. Het antwoord op die vraag is het antwoord op wat er in je query moet.

Basic MySQL.
 
Erwin H

Erwin H

27/11/2011 14:05:12
Quote Anchor link
Als je alle pagina's in een tabel hebt staan en je wilt een pagina uit die tabel halen, wat voor WHERE statement denk je dan zelf nodig te hebben?
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 14:24:08
Quote Anchor link
- Aar - op 27/11/2011 14:04:22:
Stel je de vraag eens welk nieuwsbericht je wilt ophalen, en uit welk veld dat staat. Het antwoord op die vraag is het antwoord op wat er in je query moet.

Basic MySQL.


ik zou het nieuwsbericht willen ophalen die hetzelfde is als de GET?

Toevoeging op 27/11/2011 14:25:16:

Erwin H op 27/11/2011 14:05:12:
Als je alle pagina's in een tabel hebt staan en je wilt een pagina uit die tabel halen, wat voor WHERE statement denk je dan zelf nodig te hebben?


Waar de GET of ID gelijk is aan waar je opklikte?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.