Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Marc -

Marc -

28/11/2011 20:49:38
Quote Anchor link
bedoel je op het overzicht of op de unieke pagina? op t overzicht allemaal.. en uniek maar 1 item: alleen dat nieuwbericht
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:51:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:50:39
Quote Anchor link
Op de individuele berichten-pagina geen while-loop, en wel een while-loop op het overzicht.

lees ook dit:
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/
Gewijzigd op 28/11/2011 20:51:03 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:51:15
Quote Anchor link
"blabla '".$waarde."'" klopt dat? en wat mis ik dan? waarom werkt het niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:52:46
Quote Anchor link
Kap gewoon met het onnodig kopiëren van die variabelen, zoals ik eerder had gezegd. Het is gewoon geheugenverspilling.

Gebruik gewoon de gegevens uit je $row.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:53:25
Quote Anchor link
ja oke, dan doe ik alles met $row, en dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:54:41
Quote Anchor link
Dan kan je de data daar uit halen? Kijk eens wat je in lijn 5 t/m 13 doet ;-).

$row['id'], $row['title'] etc...
Gewijzigd op 28/11/2011 20:55:36 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:56:10
Quote Anchor link
ja maar dat werkt dus niet ;-) dat 2e stukje dan, die post.php alles in dat eerste bestandje, is dat goed? op dat ene na van die beveiliging wat ik nog moet aanpassen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:57:57
Quote Anchor link
Wat lukt er niet aan?
Wees eens wat concreter?

Als ik naar de garage ga, en de monteur vraagt "Wat kan ik doen?", en ik antwoord "Hij is stuk.". Daar kan de monteur toch niets mee???

Als ik nou gewoon zeg dat hij niet start, of dat mijn gaspedaal blijft hangen, dan is het een concreter verhaal.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:59:24
Quote Anchor link
het probleem is, dat hij op post.php niks weergeeft, alsof hij het stukje van waar id = id, alsof dat niet goed gaat...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:01:05
Quote Anchor link
Lege en blanco pagina?
In dat geval eens error_reporting en display_errors aanzetten.

Of zie je gewoon geen resultaat?
Zie in dat geval mijn eerdere link over de foutafhandeling.
Gewijzigd op 28/11/2011 21:01:18 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:01:50
Quote Anchor link
geen resultaat ja, ik zal die foutafhadeling even er in bewerken

Toevoeging op 28/11/2011 21:02:27:

- moet mysql_real_escape_string alleen als je gegevens (variable) in een database zet gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:03:50
Quote Anchor link
in ELKE query op post, get, cookie variabelen.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:11:23
Quote Anchor link
Is dit erg: Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:12:15
Quote Anchor link
Notices hoor je weg te werken.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:13:25
Quote Anchor link
ja oke, en heel vreemd, als ik niet ingelogd ben (admin) dan staat r in mn footer gewoon dmv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo date("Y"); ?>
het jaar, log ik in, staat er een error: Strict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:14:49
Quote Anchor link
Kan, ook dat moet je even verhelpen.
Gewijzigd op 28/11/2011 21:15:00 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:16:31
Quote Anchor link
als ik dit heb in het overicht: <p class=\"leesverder\"><a href=\"post.php?'".$id."'\">lees verder >></a>

en dit in de unieke: echo $_GET['id'];

dan is die waarde leeg? wat is de oplossing?
Gewijzigd op 28/11/2011 21:39:27 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:41:41
Quote Anchor link
Waar komt $id vandaan?
URL klopt ook niet:

post.php?id=2
Gewijzigd op 28/11/2011 21:42:32 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:42:17
Quote Anchor link
jaaaa nee oke $row['id'] maar dat levert het probleem niet

Toevoeging op 28/11/2011 21:42:30:

Marc Abels op 28/11/2011 21:42:17:
jaaaa nee oke $row['id'] maar dat levert het probleem niet


het gaat om de GET id

wat bedoel je met die post.php?id=2 ?
Gewijzigd op 28/11/2011 21:43:14 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:43:04
Quote Anchor link
Als $_GET['id'] leeg is, is die niet in de URL ingevuld, en moet je een afhandeling inbouwen met isset().
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.