Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 16:30:32
Quote Anchor link
Ja, op de headlines-pagina waar je het overzicht van alle nieuws-items uit je database ophaalt, gebruik je natuurlijk geen GET.
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 15:44:13
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 16:33:26
Quote Anchor link
ow, maar hoe komt de id dan in de url te staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 16:34:29
Quote Anchor link
je haalt in dat geval het ID uit de database?

GET gebruik je alleen voor individuele items.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:14:19
Quote Anchor link
oke, maar hoe komt het dan in de url?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:17:14
Quote Anchor link
Typen, en haal de nodige items uit de database of uit je $_GET.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:20:09
Quote Anchor link
Huh wat bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:25:00
Quote Anchor link
Je haalt die ID's of uit de database (bij een overzicht) of uit de GET bij een individueel item.
Gewijzigd op 27/11/2011 19:25:16 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:29:32
Quote Anchor link
Ow ja maar hoe komen ze in de url nadat je hebt geklikt op à href?
Gewijzigd op 27/11/2011 19:30:29 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:31:26
Quote Anchor link
Je haalt ze uit de database, in het geval van een overzicht.....

mysql_query, while-loop, mysql_fetch_assoc() does the trick
Gewijzigd op 27/11/2011 19:34:21 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:35:46
Quote Anchor link
Oke dat snap ik niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:36:38
Quote Anchor link
Waar loop je op vast, heb heb je geprobeerd? Wat heb je gevonden?

Kijk anders eens hier.
Gewijzigd op 27/11/2011 19:37:24 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:38:56
Quote Anchor link
sorry vergeten db gegevens er uit te halen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
$per_page = 6;

$pages_query = mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `news`");
$pages = ceil(mysql_result ($pages_query, 0) / $per_page);

$page = (isset($_GET['page'])) ?  (int)$_GET['page'] : 1;
$start = ($page -1) * $per_page;



$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news ORDER BY id DESC LIMIT $start, $per_page") or die (mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getnews))
    {    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date</p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"img\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\"><a href=\"post.php?id='".$id."'\"> style=\"color:#0276D4;text-decoration:none;\">$title</a></h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>
<p class=\"leesverder\"><a href=\"post.php?id='".$id."'\">lees verder >></a>
</p>
</div>


</div>

</div>";

}

if ($pages >= 1 && $page<= $pages) {
    for ($x=1; $x<=$pages; $x++) {
        
        echo ($x == $page) ? '<a class="strong_pagination" href="?page='.$x.'">'.$x.'</a> ' : '<a class="normal_pagination" href="?page='.$x.'">'. $x.'</a> ';
        
    }
    
}



EN POST.PHP



$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news WHERE id = '".$_GET['id']."'") or die (mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getnews))
    {    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date </p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"img\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\">$title</h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>

</div>


</div>

</div>";

}

Toevoeging op 27/11/2011 20:27:26:


edit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news WHERE id = '".$_GET['id']."'") or die (mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($getnews);
    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date | jailbreak4u</p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"IOS5_jailbreak\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\">$title</h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>

</div>


</div>

</div>";
Gewijzigd op 27/11/2011 20:29:32 door Marc -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:43:24
Quote Anchor link
Het selecten gaat niet goed
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:43:56
Quote Anchor link
Da's jammer....
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:44:30
Quote Anchor link
haha maar even, het lukt gewoon niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:45:43
Quote Anchor link
Okee....
Maar je begrijpt dat we met deze informatie weinig kunnen?

Wat tips:
- Je bent hackbaar, waar is mysql_real_escape_string() ?
- Lijn 5 t/m 13 is onzin. Waarom kopieer je variabelen?
Gewijzigd op 28/11/2011 20:46:40 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:46:19
Quote Anchor link
nee maar kan je geen voorbeeld geven, hoe jij het zou doen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:47:47
Quote Anchor link
Je mist een while-loop, nu krijg je in $row maar 1 record, ongeacht hoeveel rijen je in je query selecteert.

En nog een tip: variabelen horen buiten quotes.
Gewijzigd op 28/11/2011 20:48:33 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:48:29
Quote Anchor link
ja maar hoezo heb je een while loop nodig? ik haal het toch uit de rij waar id = id ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:48:46
Quote Anchor link
Da's wel zo.
Ik zou wel foutafhandeling in bouwen.
Gewijzigd op 28/11/2011 20:49:42 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.