Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 16:30:32
Quote Anchor link
Ja, op de headlines-pagina waar je het overzicht van alle nieuws-items uit je database ophaalt, gebruik je natuurlijk geen GET.
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 12:26:29
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 16:33:26
Quote Anchor link
ow, maar hoe komt de id dan in de url te staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 16:34:29
Quote Anchor link
je haalt in dat geval het ID uit de database?

GET gebruik je alleen voor individuele items.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:14:19
Quote Anchor link
oke, maar hoe komt het dan in de url?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:17:14
Quote Anchor link
Typen, en haal de nodige items uit de database of uit je $_GET.
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:20:09
Quote Anchor link
Huh wat bedoel je?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:25:00
Quote Anchor link
Je haalt die ID's of uit de database (bij een overzicht) of uit de GET bij een individueel item.
Gewijzigd op 27/11/2011 19:25:16 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:29:32
Quote Anchor link
Ow ja maar hoe komen ze in de url nadat je hebt geklikt op à href?
Gewijzigd op 27/11/2011 19:30:29 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:31:26
Quote Anchor link
Je haalt ze uit de database, in het geval van een overzicht.....

mysql_query, while-loop, mysql_fetch_assoc() does the trick
Gewijzigd op 27/11/2011 19:34:21 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:35:46
Quote Anchor link
Oke dat snap ik niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/11/2011 19:36:38
Quote Anchor link
Waar loop je op vast, heb heb je geprobeerd? Wat heb je gevonden?

Kijk anders eens hier.
Gewijzigd op 27/11/2011 19:37:24 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

27/11/2011 19:38:56
Quote Anchor link
sorry vergeten db gegevens er uit te halen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
$per_page = 6;

$pages_query = mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `news`");
$pages = ceil(mysql_result ($pages_query, 0) / $per_page);

$page = (isset($_GET['page'])) ?  (int)$_GET['page'] : 1;
$start = ($page -1) * $per_page;



$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news ORDER BY id DESC LIMIT $start, $per_page") or die (mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getnews))
    {    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date</p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"img\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\"><a href=\"post.php?id='".$id."'\"> style=\"color:#0276D4;text-decoration:none;\">$title</a></h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>
<p class=\"leesverder\"><a href=\"post.php?id='".$id."'\">lees verder >></a>
</p>
</div>


</div>

</div>";

}

if ($pages >= 1 && $page<= $pages) {
    for ($x=1; $x<=$pages; $x++) {
        
        echo ($x == $page) ? '<a class="strong_pagination" href="?page='.$x.'">'.$x.'</a> ' : '<a class="normal_pagination" href="?page='.$x.'">'. $x.'</a> ';
        
    }
    
}



EN POST.PHP



$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news WHERE id = '".$_GET['id']."'") or die (mysql_error());
while ($row = mysql_fetch_assoc($getnews))
    {    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date </p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"img\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\">$title</h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>

</div>


</div>

</div>";

}

Toevoeging op 27/11/2011 20:27:26:


edit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
$getnews = mysql_query("SELECT * FROM news WHERE id = '".$_GET['id']."'") or die (mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($getnews);
    
    
    // get data
    $id = $row['id'];
    $title = $row['title'];
    $body = $row['body'];
    $date = $row['date'];
    $image = $row['image'];
    $alt = $row['alt'];
    $height = $row['height'];
    $width = $row['width'];
    
    
    echo "
<div class=\"post\">

<div class=\"postmetal\">
<p class=\"postmetalp\">geplaats op: $date | jailbreak4u</p>
</div>

<div class=\"postcontent\">

<div class=\"imagecontent\">
<img class=\"IOS5_jailbreak\" src=\"$image\" alt=\"$alt\" width=\"$width\" height=\"$height\">
</div>
<div class=\"textcontent\">
<h2 class=\"texcontenth\">$title</h2>
<p class=\"texcontentp\">
$body</p>

</div>


</div>

</div>";
Gewijzigd op 27/11/2011 20:29:32 door Marc -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:43:24
Quote Anchor link
Het selecten gaat niet goed
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:43:56
Quote Anchor link
Da's jammer....
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:44:30
Quote Anchor link
haha maar even, het lukt gewoon niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:45:43
Quote Anchor link
Okee....
Maar je begrijpt dat we met deze informatie weinig kunnen?

Wat tips:
- Je bent hackbaar, waar is mysql_real_escape_string() ?
- Lijn 5 t/m 13 is onzin. Waarom kopieer je variabelen?
Gewijzigd op 28/11/2011 20:46:40 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:46:19
Quote Anchor link
nee maar kan je geen voorbeeld geven, hoe jij het zou doen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:47:47
Quote Anchor link
Je mist een while-loop, nu krijg je in $row maar 1 record, ongeacht hoeveel rijen je in je query selecteert.

En nog een tip: variabelen horen buiten quotes.
Gewijzigd op 28/11/2011 20:48:33 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:48:29
Quote Anchor link
ja maar hoezo heb je een while loop nodig? ik haal het toch uit de rij waar id = id ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:48:46
Quote Anchor link
Da's wel zo.
Ik zou wel foutafhandeling in bouwen.
Gewijzigd op 28/11/2011 20:49:42 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.