Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Marc -

Marc -

28/11/2011 20:49:38
Quote Anchor link
bedoel je op het overzicht of op de unieke pagina? op t overzicht allemaal.. en uniek maar 1 item: alleen dat nieuwbericht
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 11:34:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:50:39
Quote Anchor link
Op de individuele berichten-pagina geen while-loop, en wel een while-loop op het overzicht.

lees ook dit:
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/
Gewijzigd op 28/11/2011 20:51:03 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:51:15
Quote Anchor link
"blabla '".$waarde."'" klopt dat? en wat mis ik dan? waarom werkt het niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:52:46
Quote Anchor link
Kap gewoon met het onnodig kopiëren van die variabelen, zoals ik eerder had gezegd. Het is gewoon geheugenverspilling.

Gebruik gewoon de gegevens uit je $row.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:53:25
Quote Anchor link
ja oke, dan doe ik alles met $row, en dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:54:41
Quote Anchor link
Dan kan je de data daar uit halen? Kijk eens wat je in lijn 5 t/m 13 doet ;-).

$row['id'], $row['title'] etc...
Gewijzigd op 28/11/2011 20:55:36 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:56:10
Quote Anchor link
ja maar dat werkt dus niet ;-) dat 2e stukje dan, die post.php alles in dat eerste bestandje, is dat goed? op dat ene na van die beveiliging wat ik nog moet aanpassen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:57:57
Quote Anchor link
Wat lukt er niet aan?
Wees eens wat concreter?

Als ik naar de garage ga, en de monteur vraagt "Wat kan ik doen?", en ik antwoord "Hij is stuk.". Daar kan de monteur toch niets mee???

Als ik nou gewoon zeg dat hij niet start, of dat mijn gaspedaal blijft hangen, dan is het een concreter verhaal.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:59:24
Quote Anchor link
het probleem is, dat hij op post.php niks weergeeft, alsof hij het stukje van waar id = id, alsof dat niet goed gaat...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:01:05
Quote Anchor link
Lege en blanco pagina?
In dat geval eens error_reporting en display_errors aanzetten.

Of zie je gewoon geen resultaat?
Zie in dat geval mijn eerdere link over de foutafhandeling.
Gewijzigd op 28/11/2011 21:01:18 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:01:50
Quote Anchor link
geen resultaat ja, ik zal die foutafhadeling even er in bewerken

Toevoeging op 28/11/2011 21:02:27:

- moet mysql_real_escape_string alleen als je gegevens (variable) in een database zet gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:03:50
Quote Anchor link
in ELKE query op post, get, cookie variabelen.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:11:23
Quote Anchor link
Is dit erg: Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:12:15
Quote Anchor link
Notices hoor je weg te werken.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:13:25
Quote Anchor link
ja oke, en heel vreemd, als ik niet ingelogd ben (admin) dan staat r in mn footer gewoon dmv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo date("Y"); ?>
het jaar, log ik in, staat er een error: Strict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:14:49
Quote Anchor link
Kan, ook dat moet je even verhelpen.
Gewijzigd op 28/11/2011 21:15:00 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:16:31
Quote Anchor link
als ik dit heb in het overicht: <p class=\"leesverder\"><a href=\"post.php?'".$id."'\">lees verder >></a>

en dit in de unieke: echo $_GET['id'];

dan is die waarde leeg? wat is de oplossing?
Gewijzigd op 28/11/2011 21:39:27 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:41:41
Quote Anchor link
Waar komt $id vandaan?
URL klopt ook niet:

post.php?id=2
Gewijzigd op 28/11/2011 21:42:32 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:42:17
Quote Anchor link
jaaaa nee oke $row['id'] maar dat levert het probleem niet

Toevoeging op 28/11/2011 21:42:30:

Marc Abels op 28/11/2011 21:42:17:
jaaaa nee oke $row['id'] maar dat levert het probleem niet


het gaat om de GET id

wat bedoel je met die post.php?id=2 ?
Gewijzigd op 28/11/2011 21:43:14 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:43:04
Quote Anchor link
Als $_GET['id'] leeg is, is die niet in de URL ingevuld, en moet je een afhandeling inbouwen met isset().
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.