Nieuwssyteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Marc -

Marc -

28/11/2011 20:49:38
Quote Anchor link
bedoel je op het overzicht of op de unieke pagina? op t overzicht allemaal.. en uniek maar 1 item: alleen dat nieuwbericht
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 11:30:27
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:50:39
Quote Anchor link
Op de individuele berichten-pagina geen while-loop, en wel een while-loop op het overzicht.

lees ook dit:
http://www.phphulp.nl/php/tutorial/data-verwerking/foutafhandeling-query-sql/735/
Gewijzigd op 28/11/2011 20:51:03 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:51:15
Quote Anchor link
"blabla '".$waarde."'" klopt dat? en wat mis ik dan? waarom werkt het niet?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:52:46
Quote Anchor link
Kap gewoon met het onnodig kopiëren van die variabelen, zoals ik eerder had gezegd. Het is gewoon geheugenverspilling.

Gebruik gewoon de gegevens uit je $row.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:53:25
Quote Anchor link
ja oke, dan doe ik alles met $row, en dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:54:41
Quote Anchor link
Dan kan je de data daar uit halen? Kijk eens wat je in lijn 5 t/m 13 doet ;-).

$row['id'], $row['title'] etc...
Gewijzigd op 28/11/2011 20:55:36 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:56:10
Quote Anchor link
ja maar dat werkt dus niet ;-) dat 2e stukje dan, die post.php alles in dat eerste bestandje, is dat goed? op dat ene na van die beveiliging wat ik nog moet aanpassen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 20:57:57
Quote Anchor link
Wat lukt er niet aan?
Wees eens wat concreter?

Als ik naar de garage ga, en de monteur vraagt "Wat kan ik doen?", en ik antwoord "Hij is stuk.". Daar kan de monteur toch niets mee???

Als ik nou gewoon zeg dat hij niet start, of dat mijn gaspedaal blijft hangen, dan is het een concreter verhaal.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 20:59:24
Quote Anchor link
het probleem is, dat hij op post.php niks weergeeft, alsof hij het stukje van waar id = id, alsof dat niet goed gaat...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:01:05
Quote Anchor link
Lege en blanco pagina?
In dat geval eens error_reporting en display_errors aanzetten.

Of zie je gewoon geen resultaat?
Zie in dat geval mijn eerdere link over de foutafhandeling.
Gewijzigd op 28/11/2011 21:01:18 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:01:50
Quote Anchor link
geen resultaat ja, ik zal die foutafhadeling even er in bewerken

Toevoeging op 28/11/2011 21:02:27:

- moet mysql_real_escape_string alleen als je gegevens (variable) in een database zet gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:03:50
Quote Anchor link
in ELKE query op post, get, cookie variabelen.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:11:23
Quote Anchor link
Is dit erg: Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:12:15
Quote Anchor link
Notices hoor je weg te werken.
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:13:25
Quote Anchor link
ja oke, en heel vreemd, als ik niet ingelogd ben (admin) dan staat r in mn footer gewoon dmv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo date("Y"); ?>
het jaar, log ik in, staat er een error: Strict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:14:49
Quote Anchor link
Kan, ook dat moet je even verhelpen.
Gewijzigd op 28/11/2011 21:15:00 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:16:31
Quote Anchor link
als ik dit heb in het overicht: <p class=\"leesverder\"><a href=\"post.php?'".$id."'\">lees verder >></a>

en dit in de unieke: echo $_GET['id'];

dan is die waarde leeg? wat is de oplossing?
Gewijzigd op 28/11/2011 21:39:27 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:41:41
Quote Anchor link
Waar komt $id vandaan?
URL klopt ook niet:

post.php?id=2
Gewijzigd op 28/11/2011 21:42:32 door - Ariën -
 
Marc -

Marc -

28/11/2011 21:42:17
Quote Anchor link
jaaaa nee oke $row['id'] maar dat levert het probleem niet

Toevoeging op 28/11/2011 21:42:30:

Marc Abels op 28/11/2011 21:42:17:
jaaaa nee oke $row['id'] maar dat levert het probleem niet


het gaat om de GET id

wat bedoel je met die post.php?id=2 ?
Gewijzigd op 28/11/2011 21:43:14 door Marc -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 21:43:04
Quote Anchor link
Als $_GET['id'] leeg is, is die niet in de URL ingevuld, en moet je een afhandeling inbouwen met isset().
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.