[Review]sitebeta

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 23:22:00
Quote Anchor link
Die grijze kleur komt waarschijnlijk door de background-color die je div#maincontainer meegeeft. Verder wordt die ruimte tussen je content en je menu toch echt veroorzaakt door die margin-top die in div#content staat...
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 20:05:27
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 23:25:00
Quote Anchor link
na het verwijderen van dat behoud ik die ruimte niet. En vervloed het weer tot 1 geheel.
Die grijze kleur MMM eens zien
En dat was hij dus ook :s.Weeral dom van me.

Maar BTW hoe vind je hem nu eig ?.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 23:29:00
Quote Anchor link
Hoe vind ik wat?
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 23:33:00
Quote Anchor link
Zo supergoeie hersenen :)

Neen , ik bedoel de site nu ?
Breedte achtergrond allemaal anders hoor.!
 
Kwastie

Kwastie

02/02/2008 23:34:00
Quote Anchor link
ik weet niet of het al gezegt is: Contact formulier Captcha toevoegen? en veld namen veranderen.. (random 'name')
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 23:36:00
Quote Anchor link
@Kwastie : captcha neen. Ik heb al dergelijk iets. Je eerste keer kan gespamd worden. maar ik heb staan in script
set_session();
Maar moet ik hier dan gewoon 3600 sec zetten voor je 1 uur te laten wachten ?
 
Marien xD

Marien xD

02/02/2008 23:37:00
Quote Anchor link
Om me bij deze verhalen aan te sluiten:

Mijn eerste indruk toen ik op de website kwam was: o, weer iemand die weet hoe die HTML en CSS schrijft en dit graag aan de buitenwereld wil showen door te zeggen dat het een 'design bedrijf' is.

Mijn advies, ga een concept uitwerken, word creatief. Ik ben ooit ook zo begonnen. Ook ik heb moeite gedaan om alles te leren. En stom gezegd kan dit gewoon niet.

Kijk ook even naar je teksten, die staan barstensvol spelling fouten. Even je tekst door Word heen halen ruimt al een heel stuk op.

Neem gewoon alle reacties eens serieus en leer ervan. Steek je kop niet in het zand.

Ik laat het hierbij. Veel succes in de toekomst.
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 23:40:00
Quote Anchor link
@Marien : Ik ben niet zomaar een lieveling. Wij willen echt service geven hoor.
ik ben niet alleen in het bedrijfje , en met een vereniging zoals de boerinnenbond schop je al meteen wat succes.

Ik zal de teksten controleren kan zijn door het snel typen een foutje te maken. Ik typ vaak blindelings :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 02.02.2008 23:29:
Hoe vind ik wat?
Hahaha, het was een lange dag. Ik las 'vinden' in de betekenis van zoeken->vinden, maar goed...

Het wordt al iets beter, maar zoals hierboven ook gezegd wordt ben je er nog lang niet.

ps. Wat betreft het taalgebruik, kijk ook eens naar de grammatica. Je lijkt wel een duitser met het gebruik van al die hoofdletters bij zelfstandig naamwoorden...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
- -

- -

02/02/2008 23:50:00
Quote Anchor link
wouter schreef op 02.02.2008 23:40:
@Marien : Ik ben niet zomaar een lieveling. Wij willen echt service geven hoor.
ik ben niet alleen in het bedrijfje , en met een vereniging zoals de boerinnenbond schop je al meteen wat succes.

Ik zal de teksten controleren kan zijn door het snel typen een foutje te maken. Ik typ vaak blindelings :)


Als jij een service wilt geven zou ik toch echt eerst eens serieus overkomen en een mooi design maken wat bijvoorbeeld wat meer richting web2.0 gaat. Je teksten moeten wat volwassener overkomen.

Over het design zelf: saai, en hij lijkt mij oud.
Qua inhoud: doe in godsnaam Eens Wat Aan het Gebruik van die Tussentijdse Hoofdletters in je Zinnen. Staat niet professioneel.
Verder moet je eens letten op je zinsbouw. Klopt niet echt. En ja, het is er vanaf te lezen dat je onder de 15 bent.

Als je je layout hebt veranderd, heb ik nog een tip voor je Portfolio: maak gebruik van lightbox (AJAX). Ziet er netjes uit zeker als je design ook richting web2.0 gaat ;-)
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Ik heb het door de word gehaald. er waren hoogstens 5 foutjes van woordkeuze zelf. op dt fouten controleer ik niet nog niet dus.

Zn's Oei ? Even boekje zoeken :)
Het wordt beter :)
er zijn mogelijke klanten die graag layer 7 zien :).


Lightbox ! Idd die moet ik hebben...
Had ik al aan gedacht, maar moet nog een uitvoering zoeken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter K
 
Joren de Wit

Joren de Wit

02/02/2008 23:54:00
Quote Anchor link
De spellingscontrole van word is maar een hulpmiddel, absoluut geen garantie dat je tekst grammaticaal en spellingstechnisch correct is. Daar zul je toch echt je eigen hersenen voor moeten gebruiken. En als je daar zelf niet goed genoeg in bent, het door iemand laten doen die dat wel kan...

Neem maar van mij aan dat het zoals het nu is, echt een drama is.
 
Wouter K

Wouter K

02/02/2008 23:56:00
Quote Anchor link
Ok , Blanche. Hier even FF wordbook toevoegen die controleert ook al een deeltje. Maar heb alleen nog niet gevonden hoe teksten controleren zelf.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

03/02/2008 00:02:00
Quote Anchor link
Vergeet al die hulpmiddelen, die zullen jouw grammatica fouten er echt niet uithalen. Het FF woordenboek zal hooguit een matige spellingscontrole opleveren meer niet. Het zal jou er zeker niet op wijzen dat zinnen als
Quote:
Hij hielp niet veel omdat hij denk ik uit mijn standpunt ook wou dat ik het leerde.
gewoon een grammaticaal drama zijn. Dat zul je toch zelf moeten inzien.

Dus mijn tip: ga Nederlands leren of laat je teksten door iemand controleren die de Nederlandse taal wel beheerst. Dit is niet lullig bedoeld overigens...
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 00:06:00
Quote Anchor link
Ik zal NU teksten lezen.
herbekijken en nog eens herbekijken.!
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

03/02/2008 00:29:00
Quote Anchor link
Ubuntu Linux Firefox 2.0.0.10 de layout valt helemaal uit elkaar.
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 00:30:00
Quote Anchor link
Screen ?.
 
Crispijn -

Crispijn -

03/02/2008 10:15:00
Quote Anchor link
Hey wouter! Nog maar weer een layout aan het klussen?

Ik heb even je teksten doorgelezen en ik weet niet of het gezegt is maar die moet je echt goed herlezen. Vertel alleen wat nodig is. Veel van je geschiedenis op het gebied van webdesign zegt me helemaal niks.

Verder zou ik in je portfolio alleen website's plaatsen die ook daadwerkelijk online zijn gekomen. Dit heb je volgens mij niet verder uitgewerkt dan een plaatje in photoshop.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

03/02/2008 10:34:00
Quote Anchor link
wouter doe je wel eens aan opmaak?
Design
Wou
Design, css,

nouja kijk zelf maar wat ik bedoel..
Screen

Ps. je portfolio pagina? niet doen!
laat OF voledige designs zien. OF zeg niet wouter design, css, html maar wouter' photoshop (ziet er niet uit als photoshop trouwens)

het is niet beledigend bedoeld.. en ik weet wel, zo was ik ook 2 jaar geleden.. maar toen werd ik ook recht gezet met zulke topics als deze ^^.


Met vriendelijke groet,
DirkJan Heinen
 
Wouter K

Wouter K

03/02/2008 12:06:00
Quote Anchor link
1. Ik snap de header totaal niet :s.
2. Wat bedoel je met opmaak
3. Portfolio :
-> Ik heb 2 gemaakte online dingen.
-> Ik wil dat de potentiële klant ziet hoe ik ong. werk. Styl en dergelijke.
-> Verder kunnen ze deze plaatjes verder laten uitwerken.
-> En wat als ik nu de mooiste uitwerk en online zet is dat mss beter ?.
4. Heinen , en dergelijke van opleiding webdesign.
Voor jullie is het pakken makkelijker omdat jullie opleiding doen.
Ik Overweeg zelfs een cursus TE gaan volgen. Zodat ik mee kan volgen.
5. Niks of dan ook niks van mijn portfolio is uitgewerkt met PS.

@ Crispijn : Ik wil het nog hebben over uitgewerkt online.
Als je pas begint heb je niet meteen succes. dus ik moet in het begin eigenlijk het zo doen.

+++++++++++++
Verdere Updates
-----------------------
-Pakketten Verkopen.
-Hoe ik dit nog ga doen zoek ik nog eventjes uit.
-About pagina veranderen.
+++++++++++++
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.