syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Rocky

Rocky

17/02/2006 18:36:00
Quote Anchor link
Hoi
wie kan mij uitleggen hoe ik dit kan oplossen ??
dit moet gegevens ophalen uit de database voor mijn admin.
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2
Beadnkt Ruud
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 01:11:50
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 18:55:00
Quote Anchor link
Hiervoor hebben wij toch echt meer informatie nodig zoals een deel van je script waarin dit o.a. voorkomt.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Hoi was ik al bang voor.ik neem aan dat je een kopie moet hebben van de sql script
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:20:00
Quote Anchor link
Laat maar is zien :)
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:21:00
Quote Anchor link
bericht is weg
Gewijzigd op 17/02/2006 20:00:00 door Rocky
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:30:00
Quote Anchor link
Dit zijn tabellen om in je database neer te zetten d.m.v. bijvoorbeeld PHPmyAdmin.

Heb je dit al wel is eerder gedaan?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Hoi
nee,pas mee bezig,maar het is wel super vervelend

dit allemaal is gemaakt met een auto install en na een paar dagen de error gaan geven en nu kan ik dit niet meer volgen hoeveel biedingen er binnen komen.
wat moet ik nog meer plaatsen om je op weg te helpen ?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Ik snap het.

Om de fout op te sporen zie je als melding dit:

mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2

Dus nu het sript waar je deze query maakt.
Hoe heten de files die je hebt?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Voor ik het vergeet die tabellen die je hier neer hebt gezet die hebben we verder niet meer nodig want als het goed is (en je zeg dat dit systeem heeft gewerkt) staan ze in je database.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:49:00
Quote Anchor link
oke
Gewijzigd op 05/03/2006 17:59:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:58:00
Quote Anchor link
ff een vraag
staat de fout ergens in de database of ? toch van de admin zelf
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Toon Records 0 - 0 (1 totaal, Query duurde 0.0002 sec)
SQL-query:
SELECT *
FROM `mp_biedingen`
LIMIT 0 , 30
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Wat is dat voor vreemde tekst die je net postte?
Kun je een relevant stukje netjes geformatteerde code posten?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:40:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat als ik op de server kijk in de SQL krijg ik een hoop zien als de databases.
De echte SQL die de gegevens op moet halen staan bij mijn weten alleen via de pagina biedingen.php. zie boven !
en in de datbase de SQL opvragen krijg je bovenstaand te zien. de onderste regels zijn alleen een bod op iets.
Je ziet ik heb er weinig ervaring in,maar geef de moed niet zo gauw op
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
Gegevens uit de DB halen doe je zo:

1) stel een query op
2) voer hem uit en check of hij gelukt is
3) haal de resultaten op met een van de fetch functies

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    // query
    $sql = "
        SELECT *
        FROM mp_biedingen
        LIMIT 0, 30"
;
    if (!($res = mysql_query ($sql))) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

    else {
        while ($row = mysql_fetch_array ($res)) {
            // laat resultaten zien
        }
    }
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
je moet het sript ff posten. Oftewel bijv als je url is www.mijnpaginga.nl/biedingen.php
Staat op de server van je host een bestandje wat heet biedingen.php

Deze willen we zien. Maak wel ff de wachtwoorden als deze erin staat on****baar
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Dit is alles wat de de biedingen.php laat zien
die maakt volgens mij contact met de server om iets op te halen maar ziet de fout.
ik wordt niet vrolijk !!
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
is dit gescrambled ofzo?
Waar heb je het script weg?
kun je met FTP op de server komen?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:34:00
Quote Anchor link
ja ik kan met ftp op de server
 
- SanThe -

- SanThe -

17/02/2006 21:36:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line

... at line ..... en om die regel gaat het dus. Post het script vanaf 3 regels vóór tot en met 3 regels ná het in de error vermelde line-nummer (regelnummer)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:37:00
Quote Anchor link
En je hebt het bieding.php script zo met FTP van je sever gehaald. En toen je het opende stond er dat met al die rare tekens?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.