syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Rocky

Rocky

17/02/2006 18:36:00
Quote Anchor link
Hoi
wie kan mij uitleggen hoe ik dit kan oplossen ??
dit moet gegevens ophalen uit de database voor mijn admin.
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2
Beadnkt Ruud
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 06:52:02
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 18:55:00
Quote Anchor link
Hiervoor hebben wij toch echt meer informatie nodig zoals een deel van je script waarin dit o.a. voorkomt.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Hoi was ik al bang voor.ik neem aan dat je een kopie moet hebben van de sql script
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:20:00
Quote Anchor link
Laat maar is zien :)
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:21:00
Quote Anchor link
bericht is weg
Gewijzigd op 17/02/2006 20:00:00 door Rocky
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:30:00
Quote Anchor link
Dit zijn tabellen om in je database neer te zetten d.m.v. bijvoorbeeld PHPmyAdmin.

Heb je dit al wel is eerder gedaan?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Hoi
nee,pas mee bezig,maar het is wel super vervelend

dit allemaal is gemaakt met een auto install en na een paar dagen de error gaan geven en nu kan ik dit niet meer volgen hoeveel biedingen er binnen komen.
wat moet ik nog meer plaatsen om je op weg te helpen ?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Ik snap het.

Om de fout op te sporen zie je als melding dit:

mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2

Dus nu het sript waar je deze query maakt.
Hoe heten de files die je hebt?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Voor ik het vergeet die tabellen die je hier neer hebt gezet die hebben we verder niet meer nodig want als het goed is (en je zeg dat dit systeem heeft gewerkt) staan ze in je database.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:49:00
Quote Anchor link
oke
Gewijzigd op 05/03/2006 17:59:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:58:00
Quote Anchor link
ff een vraag
staat de fout ergens in de database of ? toch van de admin zelf
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Toon Records 0 - 0 (1 totaal, Query duurde 0.0002 sec)
SQL-query:
SELECT *
FROM `mp_biedingen`
LIMIT 0 , 30
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Wat is dat voor vreemde tekst die je net postte?
Kun je een relevant stukje netjes geformatteerde code posten?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:40:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat als ik op de server kijk in de SQL krijg ik een hoop zien als de databases.
De echte SQL die de gegevens op moet halen staan bij mijn weten alleen via de pagina biedingen.php. zie boven !
en in de datbase de SQL opvragen krijg je bovenstaand te zien. de onderste regels zijn alleen een bod op iets.
Je ziet ik heb er weinig ervaring in,maar geef de moed niet zo gauw op
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
Gegevens uit de DB halen doe je zo:

1) stel een query op
2) voer hem uit en check of hij gelukt is
3) haal de resultaten op met een van de fetch functies

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    // query
    $sql = "
        SELECT *
        FROM mp_biedingen
        LIMIT 0, 30"
;
    if (!($res = mysql_query ($sql))) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

    else {
        while ($row = mysql_fetch_array ($res)) {
            // laat resultaten zien
        }
    }
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
je moet het sript ff posten. Oftewel bijv als je url is www.mijnpaginga.nl/biedingen.php
Staat op de server van je host een bestandje wat heet biedingen.php

Deze willen we zien. Maak wel ff de wachtwoorden als deze erin staat on****baar
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Dit is alles wat de de biedingen.php laat zien
die maakt volgens mij contact met de server om iets op te halen maar ziet de fout.
ik wordt niet vrolijk !!
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
is dit gescrambled ofzo?
Waar heb je het script weg?
kun je met FTP op de server komen?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:34:00
Quote Anchor link
ja ik kan met ftp op de server
 
- SanThe -

- SanThe -

17/02/2006 21:36:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line

... at line ..... en om die regel gaat het dus. Post het script vanaf 3 regels vóór tot en met 3 regels ná het in de error vermelde line-nummer (regelnummer)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:37:00
Quote Anchor link
En je hebt het bieding.php script zo met FTP van je sever gehaald. En toen je het opende stond er dat met al die rare tekens?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.