TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Eris, of zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$level
    = 30;
$random = mt_rand(1,60+$level);

if($random <= 45)
{

    echo 'Verloren';
}
else{
    echo 'Gewonnen';
}

?>


Dan heb je bij level 1: 16/61 kans, en bij level 30 50%. Ofzo. Kan er ook naast zitten.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 16:56:11
 
S -

S -

26/04/2006 18:22:00
Quote Anchor link
hmm, vreemd. Ik dacht dat het omerta was die er bekend mee was geworden. Maar zijn het ook de makers? of hebben zij het net als iedereen gedownload? Ik kende iemand die zelf ook zo'n site had. Heb ik een tijdje meegespeeld. Lekker rustig met 100 leden:P

Maar hoe kan het dan dat iedereen dat script heeft en download en gebruikt voor zijn site. Zoek maar eens op het internet.. genoeg sites met 'criminals' in hun domein naam die hetzelfde script hebben volgens mij.
Zelfs gezien dt mensen bedacht hadden: bluecriminals.ext en later iemand yellowcriminals.ext met precies hetzelfde script.
of is dit niet hetzelfde online spel?
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 19:37:00
Quote Anchor link
@STEVEN

het spel criminals is te downloaden.

de scripts van Omerta kun je wel jatten of namaken
Er zijn heel veel sites waar je het spel criminals te spelen is allemaal met een andere naam
 
S -

S -

27/04/2006 11:35:00
Quote Anchor link
ja dat bedoelde ik dus. :O hoe wil je php jatten dan?
 
DaeDaluz

DaeDaluz

27/04/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Ze willen bij Omerta nog weleens te vergeten de php parser intestellen voordat ze de site voor iedereen beschikbaar maken :p
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/04/2006 12:12:00
Quote Anchor link
oke, we zijn alweer wat verder met het maken van het game. Nu zitten we met het volgende probleem.

Hij leest dus hoeveel coins je hebt uit de database, maar als je een misdaad doet, en je verdient geld, dan moet hij dat geld bij tellen met wat je al hebt. Dit is me script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?

$misdaad
= mt_rand(1,30+$level);
$m1 = mt_rand(100,200);
$m2 = mt_rand(200,300);

$gewonnen1 = $coins + $m1;
$gewonnen2 = $coins + $m2;

if($_POST['CB1'] == 0)
 {

  echo 'Je moet wel eerst kiezen welke misdaad je wil doen.';
 }

else
{
if($misdaad <= 10)
{

echo 'De misdaad is mislukt. Gelukkig kon je wegkomen.';
}

else
{
if($_POST['CB1'] == 1)
  {

   echo 'Je hebt de kinderen in de speeltuin beroofd.';
   echo '<br>';
   echo '<img height="150" src="../images/stolen.jpg" width="200" border="0" />';
   echo '<br>';
   echo 'Het bedrag dat je gewonnen hebt is $'.$m1.'';
   $sql = "UPDATE gebruikers SET coins = '$gewonnen1' WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
  }

else
  {
if($_POST['CB1'] == 2)
  {

   echo 'Je hebt de hotdogkraam beroofd.';
   echo '<br>';
   echo '<img height="150" src="../images/stolen.jpg" width="200" border="0" />';
   echo '<br>';
   echo 'Het bedrag dat je gewonnen hebt is $'.$m2.'';
   $sql = "UPDATE gebruikers SET coins = '$gewonnnen2' WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
  }
}
}
}
}


?>


Waarom telt hij het bedrag niet bij??

Greeatz, PcFrEaKy
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/04/2006 12:15:00
Quote Anchor link
Die sql word niet uitgevoerd..

$query = "Update... ";
$resultaat = mysql_query($query);

if($resultaat && (mysql_affected_rows() == 1))
{
//gelukt
}
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/04/2006 12:15:00
Quote Anchor link
oke thnx arjan, zal ff proberen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:01:00
Quote Anchor link
k heb nog 1 probleemke. ff een stukje source geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

if($gestolenauto == 1)
{

 $merk = 'Mercedes-Benz';
 $model = W25;
 $price = mt_rand(1,125000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


?>


en zo staan er nog een paar dingen van

if($gestolenauto == 2)
{
...
}

tot en met 5.

dan staat er dit:

$sql = "INSERT INTO autos (user,merk,model,newprice) VALUES ('$leescookie','$merk','$model','$prijs')";
mysql_query($sql);

Hij zet niks in me database. Wat doe ik mis???
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/05/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Er moeten nog haakjes om het model.

$model = 'W25';
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:07:00
Quote Anchor link
nou hij doet het nog niet daarmee... hier ff men volledige source van steelauto.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
include("top.php");
include("mysqlconn.php");

$sql = "SELECT id,naam,rang,level FROM gebruikers WHERE id = '".$_COOKIE['user_id']."'";
$query = mysql_query($sql);
$rij = mysql_fetch_object($query);

$id = htmlspecialchars($rij->id);
$naam = htmlspecialchars($rij->naam);
$rang = htmlspecialchars($rij->rang);
$level = htmlspecialchars($rij->level);
$leescookie = $_COOKIE['user_id'];
$aantalrijen = mysql_num_rows($res);
$nieuwerij = $aantalrijen + '1';
?>


<form name="steelauto" method="post" action="steelauto.php">
<table>
<tr>
<td></td><td><input type="radio" name="CB1" value="1" />Aan het tankstation als de eigenaar betaald.</td><td></td>
</tr>
<tr>
<td></td><td><input type="radio" name="CB1" value="2" />Aan het voetbalstadion.</td><td></td>
</tr>
<tr>
<td></td><td><input type="submit" name="submit" value="submit" /></td>
</tr>
</table>
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?

if(isset($_POST['submit'])) {

if($_POST['CB1'] == 0)
 {

  echo 'Je moet wel eerst kiezen welke misdaad je wil doen.';
 }

else
 {
// kies een willekeurig getal tussen 1 en 30 + $level
// als het getal kleiner is dan 29 ben je verloren,
// anders ben je gewonnen.

$random = mt_rand(1,30+$level);
if($random <= 25)
{

// commandos voor als de diefstal mislukt is
    echo 'De diefstal is mislukt. Gelukkig kon je wegkomen.';
}
else{
// commandos voor als de diefstal gelukt is

$sql2 = "SELECT id, merk, model, newprice FROM autos";
$res = mysql_query($sql2);
$aantalrijen = mysql_num_rows($res);
$nieuwerij = $aantalrijen + '1';

$gestolenauto = mt_rand(1,5);

if($gestolenauto == 1)
{

 $merk = 'Mercedes-Benz';
 $model = 'W25';
 $price = mt_rand(1,125000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


if($gestolenauto == 2)
{

 $merk = 'Crossley';
 $model = 'Kegresse Half-Track Truck';
 $price = mt_rand(1,61500);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


if($gestolenauto == 3)
{

 $merk = 'Crossley';
 $model = 'Streamline';
 $price = mt_rand(1,72000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


if($gestolenauto == 4)
{

 $merk = 'Buick';
 $model = 'Model 57';
 $price = mt_rand(1,18000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


if($gestolenauto == 5)
{

 $merk = 'Morris';
 $model = 'Minor Tourer';
 $price = mt_rand(1,2000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


$sql = "INSERT INTO autos (user,merk,model,newprice) VALUES ('$leescookie','$merk','$model','$prijs')";
mysql_query($sql);

}
}
}

include("bottom.php");
?>
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/05/2006 20:09:00
Quote Anchor link
echo je SQL eens. Overigens betwijfel ik het nu van jou tweede SQl query maargoed.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:15:00
Quote Anchor link
k heb ff dit toegevoegd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?

$sql
= "INSERT INTO autos (user,merk,model,newprice) VALUES ('.$leescookie.','.$merk.','.$model.','.$prijs.')";
$res = mysql_query($sql);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
   {

    echo "Er zijn 1 of meerdere rijen als resultaat";
   }

   else
   {
    echo "Er is geen enkele rij als resultaat";
   }


?>


En hij geeft altijd: er is geen enkele rij als resultaat...
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:25:00
Quote Anchor link
wat betwijfel je arjan ??
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/05/2006 20:27:00
Quote Anchor link
echo $sql;

En prop dat in phpmyadmin.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:49:00
Quote Anchor link
oke me phpmyadmin geeft nu dit:

Error

SQL query:

INSERT INTO autos( user, merk, model, newprice )
VALUES (
, Crossley, Kegresse Half - Track Truck, 34349
)

MySQL said: Documentation
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Crossley,Kegresse Half-Track Truck,34349)' at line 1
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/05/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Ik zie daar zoiezo een vrij overbodige komma.
 
Zim Zim

Zim Zim

02/05/2006 20:53:00
Quote Anchor link
Error

SQL query:

INSERT INTO autos( user, merk, model, newprice )
VALUES (Crossley, Kegresse Half,Track Truck, 34349
)

of het komt omdat je user leeg is (als je user geen crossley heet;))
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 21:00:00
Quote Anchor link
zou het kunnen dat hier iets mis mee is ??

$leescookie = $_COOKIE['user_id'];
 
Gerben G

Gerben G

02/05/2006 21:30:00
Quote Anchor link
@ stijn

ik zal je een tip geven

ga met sessies werken. Er zijn teveel mensen die de beveiliging te hoog hebben zodat ze geen cookies accepteren
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.