TrueCrime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/04/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Eris, of zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$level
    = 30;
$random = mt_rand(1,60+$level);

if($random <= 45)
{

    echo 'Verloren';
}
else{
    echo 'Gewonnen';
}

?>


Dan heb je bij level 1: 16/61 kans, en bij level 30 50%. Ofzo. Kan er ook naast zitten.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:34:28
 
S -

S -

26/04/2006 18:22:00
Quote Anchor link
hmm, vreemd. Ik dacht dat het omerta was die er bekend mee was geworden. Maar zijn het ook de makers? of hebben zij het net als iedereen gedownload? Ik kende iemand die zelf ook zo'n site had. Heb ik een tijdje meegespeeld. Lekker rustig met 100 leden:P

Maar hoe kan het dan dat iedereen dat script heeft en download en gebruikt voor zijn site. Zoek maar eens op het internet.. genoeg sites met 'criminals' in hun domein naam die hetzelfde script hebben volgens mij.
Zelfs gezien dt mensen bedacht hadden: bluecriminals.ext en later iemand yellowcriminals.ext met precies hetzelfde script.
of is dit niet hetzelfde online spel?
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 19:37:00
Quote Anchor link
@STEVEN

het spel criminals is te downloaden.

de scripts van Omerta kun je wel jatten of namaken
Er zijn heel veel sites waar je het spel criminals te spelen is allemaal met een andere naam
 
S -

S -

27/04/2006 11:35:00
Quote Anchor link
ja dat bedoelde ik dus. :O hoe wil je php jatten dan?
 
DaeDaluz

DaeDaluz

27/04/2006 11:37:00
Quote Anchor link
Ze willen bij Omerta nog weleens te vergeten de php parser intestellen voordat ze de site voor iedereen beschikbaar maken :p
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/04/2006 12:12:00
Quote Anchor link
oke, we zijn alweer wat verder met het maken van het game. Nu zitten we met het volgende probleem.

Hij leest dus hoeveel coins je hebt uit de database, maar als je een misdaad doet, en je verdient geld, dan moet hij dat geld bij tellen met wat je al hebt. Dit is me script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?

$misdaad
= mt_rand(1,30+$level);
$m1 = mt_rand(100,200);
$m2 = mt_rand(200,300);

$gewonnen1 = $coins + $m1;
$gewonnen2 = $coins + $m2;

if($_POST['CB1'] == 0)
 {

  echo 'Je moet wel eerst kiezen welke misdaad je wil doen.';
 }

else
{
if($misdaad <= 10)
{

echo 'De misdaad is mislukt. Gelukkig kon je wegkomen.';
}

else
{
if($_POST['CB1'] == 1)
  {

   echo 'Je hebt de kinderen in de speeltuin beroofd.';
   echo '<br>';
   echo '<img height="150" src="../images/stolen.jpg" width="200" border="0" />';
   echo '<br>';
   echo 'Het bedrag dat je gewonnen hebt is $'.$m1.'';
   $sql = "UPDATE gebruikers SET coins = '$gewonnen1' WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
  }

else
  {
if($_POST['CB1'] == 2)
  {

   echo 'Je hebt de hotdogkraam beroofd.';
   echo '<br>';
   echo '<img height="150" src="../images/stolen.jpg" width="200" border="0" />';
   echo '<br>';
   echo 'Het bedrag dat je gewonnen hebt is $'.$m2.'';
   $sql = "UPDATE gebruikers SET coins = '$gewonnnen2' WHERE id = '".$_SESSION['user_id']."'";
  }
}
}
}
}


?>


Waarom telt hij het bedrag niet bij??

Greeatz, PcFrEaKy
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

30/04/2006 12:15:00
Quote Anchor link
Die sql word niet uitgevoerd..

$query = "Update... ";
$resultaat = mysql_query($query);

if($resultaat && (mysql_affected_rows() == 1))
{
//gelukt
}
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/04/2006 12:15:00
Quote Anchor link
oke thnx arjan, zal ff proberen
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:01:00
Quote Anchor link
k heb nog 1 probleemke. ff een stukje source geven:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?

if($gestolenauto == 1)
{

 $merk = 'Mercedes-Benz';
 $model = W25;
 $price = mt_rand(1,125000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


?>


en zo staan er nog een paar dingen van

if($gestolenauto == 2)
{
...
}

tot en met 5.

dan staat er dit:

$sql = "INSERT INTO autos (user,merk,model,newprice) VALUES ('$leescookie','$merk','$model','$prijs')";
mysql_query($sql);

Hij zet niks in me database. Wat doe ik mis???
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/05/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Er moeten nog haakjes om het model.

$model = 'W25';
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:07:00
Quote Anchor link
nou hij doet het nog niet daarmee... hier ff men volledige source van steelauto.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
include("top.php");
include("mysqlconn.php");

$sql = "SELECT id,naam,rang,level FROM gebruikers WHERE id = '".$_COOKIE['user_id']."'";
$query = mysql_query($sql);
$rij = mysql_fetch_object($query);

$id = htmlspecialchars($rij->id);
$naam = htmlspecialchars($rij->naam);
$rang = htmlspecialchars($rij->rang);
$level = htmlspecialchars($rij->level);
$leescookie = $_COOKIE['user_id'];
$aantalrijen = mysql_num_rows($res);
$nieuwerij = $aantalrijen + '1';
?>


<form name="steelauto" method="post" action="steelauto.php">
<table>
<tr>
<td></td><td><input type="radio" name="CB1" value="1" />Aan het tankstation als de eigenaar betaald.</td><td></td>
</tr>
<tr>
<td></td><td><input type="radio" name="CB1" value="2" />Aan het voetbalstadion.</td><td></td>
</tr>
<tr>
<td></td><td><input type="submit" name="submit" value="submit" /></td>
</tr>
</table>
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?

if(isset($_POST['submit'])) {

if($_POST['CB1'] == 0)
 {

  echo 'Je moet wel eerst kiezen welke misdaad je wil doen.';
 }

else
 {
// kies een willekeurig getal tussen 1 en 30 + $level
// als het getal kleiner is dan 29 ben je verloren,
// anders ben je gewonnen.

$random = mt_rand(1,30+$level);
if($random <= 25)
{

// commandos voor als de diefstal mislukt is
    echo 'De diefstal is mislukt. Gelukkig kon je wegkomen.';
}
else{
// commandos voor als de diefstal gelukt is

$sql2 = "SELECT id, merk, model, newprice FROM autos";
$res = mysql_query($sql2);
$aantalrijen = mysql_num_rows($res);
$nieuwerij = $aantalrijen + '1';

$gestolenauto = mt_rand(1,5);

if($gestolenauto == 1)
{

 $merk = 'Mercedes-Benz';
 $model = 'W25';
 $price = mt_rand(1,125000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


if($gestolenauto == 2)
{

 $merk = 'Crossley';
 $model = 'Kegresse Half-Track Truck';
 $price = mt_rand(1,61500);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


if($gestolenauto == 3)
{

 $merk = 'Crossley';
 $model = 'Streamline';
 $price = mt_rand(1,72000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


if($gestolenauto == 4)
{

 $merk = 'Buick';
 $model = 'Model 57';
 $price = mt_rand(1,18000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


if($gestolenauto == 5)
{

 $merk = 'Morris';
 $model = 'Minor Tourer';
 $price = mt_rand(1,2000);
 echo 'Je hebt een '.$merk.' '.$model.' gestolen, ter waarde van $'.$price.'';
}


$sql = "INSERT INTO autos (user,merk,model,newprice) VALUES ('$leescookie','$merk','$model','$prijs')";
mysql_query($sql);

}
}
}

include("bottom.php");
?>
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/05/2006 20:09:00
Quote Anchor link
echo je SQL eens. Overigens betwijfel ik het nu van jou tweede SQl query maargoed.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:15:00
Quote Anchor link
k heb ff dit toegevoegd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?

$sql
= "INSERT INTO autos (user,merk,model,newprice) VALUES ('.$leescookie.','.$merk.','.$model.','.$prijs.')";
$res = mysql_query($sql);

if (mysql_num_rows($res) >= 1)
   {

    echo "Er zijn 1 of meerdere rijen als resultaat";
   }

   else
   {
    echo "Er is geen enkele rij als resultaat";
   }


?>


En hij geeft altijd: er is geen enkele rij als resultaat...
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:25:00
Quote Anchor link
wat betwijfel je arjan ??
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/05/2006 20:27:00
Quote Anchor link
echo $sql;

En prop dat in phpmyadmin.
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 20:49:00
Quote Anchor link
oke me phpmyadmin geeft nu dit:

Error

SQL query:

INSERT INTO autos( user, merk, model, newprice )
VALUES (
, Crossley, Kegresse Half - Track Truck, 34349
)

MySQL said: Documentation
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Crossley,Kegresse Half-Track Truck,34349)' at line 1
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

02/05/2006 20:52:00
Quote Anchor link
Ik zie daar zoiezo een vrij overbodige komma.
 
Zim Zim

Zim Zim

02/05/2006 20:53:00
Quote Anchor link
Error

SQL query:

INSERT INTO autos( user, merk, model, newprice )
VALUES (Crossley, Kegresse Half,Track Truck, 34349
)

of het komt omdat je user leeg is (als je user geen crossley heet;))
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

02/05/2006 21:00:00
Quote Anchor link
zou het kunnen dat hier iets mis mee is ??

$leescookie = $_COOKIE['user_id'];
 
Gerben G

Gerben G

02/05/2006 21:30:00
Quote Anchor link
@ stijn

ik zal je een tip geven

ga met sessies werken. Er zijn teveel mensen die de beveiliging te hoog hebben zodat ze geen cookies accepteren
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.