PHP-hulp praat topic [deel 2]

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 ... 47 48 49 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

10/04/2012 15:00:18
Anchor link
Ozzie PHP op 10/04/2012 14:56:19:
Zijn de letters linksboven nu ineens verkleind of heeft m'n browser kuren?


Inderdaad ietsje kleiner geworden.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 23:48:13
 
Kees Schepers

kees Schepers

10/04/2012 15:00:30
Anchor link
Verkleind volgens mij want het is bij mij ook :p
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 15:06:42
Anchor link
Tjee, men zou hier eens een cursus usability moeten volgen...
 
Chris -

Chris -

10/04/2012 15:08:50
Anchor link
Zat ook al te rammen op control+0 haha

Toevoeging op 10/04/2012 15:10:04:

Dit is overigens hoe de oude phphulp ook het menu had volgens mij, nostalgie ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 15:19:06
Anchor link
Nou, laat ik er dan eens een motto ingooien wat bijzonder vaak opgaat:

DON'T FIX IT IF IT AIN'T BROKEN!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 15:19:07
Anchor link
ik ben er eigenlijk niet zo kapot van. oogt zo druk op een verder rustige site
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 15:55:54
Anchor link
Sorry, maar hier gaat qua design echt even iets totaal mis.

De tekst is hier zo klein dat ik moeite heb om op de juiste link te klikken. Nu is er laatst zo'n mooie link geplaatst door Youri, ik zou zeggen: Bas, lees die tutorial eens en ook al die andere tutorials op die site. Want dan legt precies uit wat er nu mis gaat in de sidebar.

Ook ben ik wel benieuwd welk icoonset er is gebruikt voor 'mijn menu'. Ik wou Bas namelijk even helpen door een sprite image te maken met betere 'ongelezen pm'-iconen en met :active iconen, maar daar kwam ik tot de ontdekking dat dat niet zo makkelijk is. Ook vraag ik me af of de 2 iconen van Voorkeuren en instellingen niet omgedraaid moeten worden en waarom is het icon van de instellingen donkerder dan de andere 3?
Zomaar wat vragen over, een voor mij, vreemde designswitch.

Edit:
Hé ze zijn weer groot bij mij!!!
Gewijzigd op 10/04/2012 15:57:08 door Wouter J
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 15:59:09
Anchor link
niet groot, meer padding
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 16:05:52
Anchor link
Blijkbaar leest Bas mee ;) Gelukkig, want dat andere lettertype was echt te klein. Eind goed al goed.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 16:12:34
Anchor link
ik vind het anders nog steeds te klein, als je het mij vraagt. gooi die padding weg, en een grotere font
 
Kees Schepers

kees Schepers

10/04/2012 16:17:14
Anchor link
Volgens mij heeft phphulp geen test omgeving, of nouwja eigenlijk is PHPhulp de testomgeving haha
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 16:18:40
Anchor link
Ja, daar lijkt het wel op. Nu is er weer een border onder de items, ik moet zeggen en is de mooiste veranderen die ik vandaag op PHPhulp heb gezien!

Maar nog wel even dit toevoegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.content h2:last-child
{
  border: none;
}


PS: Waarom niet in een lijst? Dat is vele malen semantischer
Gewijzigd op 10/04/2012 16:20:00 door Wouter J
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 16:20:19
Anchor link
Meer padding-top en padding bottom tussen de items aub... geef het wat meer "lucht".
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/04/2012 16:22:26
Anchor link
Ik vind dit wel mooier ja. Mischien nog een datum bij recente reacties?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

10/04/2012 16:23:58
Anchor link
die border vind ik wel leuk ^^ maar wel een beetje padding erbij ja. nu kan die dat hebben. toch vind ik dat de font klein lijkt, maar komt dat niet doordat die tijd zo donker gekleurd is?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 18:31:21
Anchor link
Kunnen die regels aub wat verder uit elkaar? Hoe het nu is, is het te krap waardoor het onrustig wordt.

Zo is het nu:
Afbeelding

En zo zou het moeten zijn:
Afbeelding

Dit kan via een hele simpele aanpassing:

Zet in #main #sidebar .latest h2 de padding-bottom op 6px en voeg een padding-top toe van 2px. Jullie zouden me er een groot plezier mee doen!
 
Jasper DS

Jasper DS

10/04/2012 18:35:32
Anchor link
inderdaad ozzie, ik gebruik normaal een chrome plugin van Jelmer waardoor de site er wat anders uitziet maar ik heb hem zonet even afgezet en mijn ogen begonnen al te draaien. Snel de extensie terug aangezet. :)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/04/2012 18:36:24
Anchor link
Ozzie PHP op 10/04/2012 18:31:21:
Zet in #main #sidebar .latest h2 de padding-bottom op 6px en voeg een padding-top toe van 2px. Jullie zouden me er een groot plezier mee doen!


Ik denk dat ze dat zelf ook wel weten ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/04/2012 18:38:49
Anchor link
Tuurlijk, ze hebben een glazen bol en kunnen aan de hand van een plaatje de exacte pixels bepalen... ;)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/04/2012 19:10:09
Anchor link
Ozzie PHP op 10/04/2012 18:38:49:
Tuurlijk, ze hebben een glazen bol en kunnen aan de hand van een plaatje de exacte pixels bepalen... ;)


Inderdaad, alleen ze hebben geen glazenbol maar Photoshop. ;-)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 ... 47 48 49 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.