PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 ... 51 52 53 volgende »

Bram Boos

Bram Boos

18/01/2011 22:46:50
Anchor link
Oeh, dit topic gaat nog interessant worden ook...

Maar ik ga slapen, welterusten all!
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 20:55:03
 
Jens V

Jens V

19/01/2011 12:41:12
Anchor link
Haha! Ik ben juist tegen de meest originele avatar op dit forum gelopen! Jel le's avatar moet je eens bekijken. Vooral in een topic met daartussen een deel mensen met de standaard afbeelding. :) :)
 
Jasper DS

Jasper DS

19/01/2011 16:13:25
Anchor link
Het lukt dus nog steeds niet met mijn java. Ik ben tot de javac geraakt maar ik kan mij HelloWorldApp.java nog steeds niet doen

Afbeelding
 
Jens V

Jens V

19/01/2011 16:24:51
Anchor link
Jasper, je moet je javac nog aan je PATH van windows toevoegen.
linkje
Dan moet je niet meer naar je java map.

Ook, als je naar je error kijkt, ik denk dat je url naar je .java bestand niet zo makkelijk te begrijpen is voor de compiler. Probeer je hele url eens tussen " " te zetten.
Gewijzigd op 19/01/2011 16:26:24 door Jens V
 
Jasper DS

Jasper DS

19/01/2011 16:37:41
Anchor link
Er staat alleen dat ik naar deze map moet gaan:

c:\program files\java1.6.0_23\bin
 
Jens V

Jens V

19/01/2011 16:52:44
Anchor link
Doe dit:
  • Klik op start
  • Rechtermuis klik op Deze Computer
  • Klik op Eigenschappen
  • Klik links in de balk op Geavanceerde Systeem eigenschappen (in't Engels Advanced System Settings
  • Ga naar de tab Geavanceerd
  • Klik beneden op Omgevingsvariabelen (Environment Variables
  • Zoek Path in beide lijsten. Als ze niet bestaat voeg je ze toe.
  • Voeg C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_<version>\bin toe aan de waarde. Je scheid de waarden met een punt-komma. Zie dat het het juiste pad naar je java bin map is.
  • Druk op OK, OK, OK
  • Ik weet niet of je nu je user opnieuw moet inloggen, dat kan...
  • Ga in je cmd venster naar de map waar je .java bestand staat
  • Doe javac <uwjavabestand>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/01/2011 17:01:02
Anchor link
Zolang jij spaties in het path hebt staan zal het je nooit lukken. Het eerste deel wordt nu als zijnde opties gezien en het laatste deel is de file. Niet dus.
Gewijzigd op 19/01/2011 18:02:32 door - SanThe -
 
Jasper DS

Jasper DS

19/01/2011 17:09:22
Anchor link
Afbeelding

Mijn instellingen staan precies toch nog niet goed?

edit: spaties zijn weg
Gewijzigd op 19/01/2011 17:09:59 door Jasper DS
 
Jens V

Jens V

19/01/2011 17:12:00
Anchor link
Neen... Je moet niet javac als variabele naam hebben, je moet PATH of Path als variabele naam hebben.

Toevoeging op 19/01/2011 17:12:45:

Heb je dat linkje gevolgd wat ik zei een paar posts hoger? Daar staat wat je waar moet zetten.
 
Jasper DS

Jasper DS

19/01/2011 17:16:09
Anchor link
dus idpv javac PATH?
 
Jens V

Jens V

19/01/2011 17:17:57
Anchor link
Ja. En denk eraan dat er maar 1 path kan zijn eh. Bij de onderste van de 2 bestaat path waarschijnlijk al. Dus scheiden met een ;
En die in de bovenste moet ook de hele url naar de java map zijn (dus die C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_<version>\bin).
 
Jasper DS

Jasper DS

19/01/2011 17:22:12
Anchor link
in de 2de box bestaat path inderdaad al, dus ik zet dan na het path een ; en vul dan c:\program files\java\jdk1.6.0_23\bin in?

dus nu staat er:

naam var: path
waarde: C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Dell\Dell Wireless WLAN Card;C:\Program Files (x86)\Common Files\Roxio Shared\DLLShared\;C:\Program Files (x86)\Samsung\Samsung PC Studio 3\;C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTSystem\;C:\Program Files (x86)\Windows Live\Shared;c:\program files\java\jdk1.6.0_23\bin
Gewijzigd op 19/01/2011 17:27:57 door Jasper DS
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

19/01/2011 17:30:27
Anchor link
Blabla. Hoi:

Ik kreeg net een mailtje van de hosting van één van de site's die ik beheer, en wth?
Quote:

Gisterenavond heeft er een digitale inbraak plaatsgevonden op de servers van ons internet-hosting bedrijf.

De inbraak heeft grote gevolgen gehad voor ons hosting bedrijf. Hierdoor zijn er servers beschadigd en harde schijven gecrashed.

Wij hebben daarom besloten om alle accounts te blokkeren en hun hardware te herstellen.

Helaas kunnen we niet zeggen hoeveel tijd dit in beslag zal gaan nemen, maar binnen nu en 14 dagen moet alles weer hersteld zijn.


Wat bedoelen ze nou weer met internet-inbraak...

Groet.
 
Jens V

Jens V

19/01/2011 17:42:29
Anchor link
@Jasper, nu open je dus een nieuw CMD venster, ga je naar je map waar je helloworld.java staat, en doe je javac helloworld.java (hoofdletter gevoelig, dus neem de exacte naam). Dan zou die moeten compileren. Dan kan je java helloworld doen (weer hoofdletter gevoelig).

@Jurrian, dat stinkt...
 
Jasper DS

Jasper DS

19/01/2011 17:51:30
Anchor link
Neen nog steeds niet... :(

Afbeelding

@ Jurr, ai is wel lastig. Bij welke host zit jij toevallig?
Gewijzigd op 19/01/2011 17:52:15 door Jasper DS
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

19/01/2011 17:56:05
Anchor link
Zit bij meerdere. o.a bij Antagonist maar die ligt er niet uit. Deze hosting is van een "klant" van mij.
 
Jasper DS

Jasper DS

19/01/2011 17:58:03
Anchor link
Hey, zou ik toch niet beter voor c# gaan?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/01/2011 18:01:22
Anchor link
Afbeelding

Kijk nou eens naar de errors.
Als je van /jasper de smet/ gewoon zonder spaties /jasperdesmet/ maakt werkt het volgens mij.
 
Jasper DS

Jasper DS

19/01/2011 18:02:28
Anchor link
ik geraak daar wel mee in de juiste map..

Toevoeging op 19/01/2011 18:03:49:

hij kan jasperdesmet niet vinden, wel jasper de smet.
 
- SanThe -

- SanThe -

19/01/2011 18:04:23
Anchor link
PHP Jasper op 19/01/2011 18:02:28:
ik geraak daar wel mee in de juiste map..


Tuurlijk, maar lees het nou eens: Invalid flag c:\users\jasper
En dat komt door de spaties.

Toevoeging op 19/01/2011 18:05:10:

Je moet natuurlijk ook even de mapnaam aanpassen. Dus zonder de spaties.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 9 10 11 12 13 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.